10-me-109 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Merhaba, Bu foruma şimdi kayıt oldum. Ve buda ilk mesajım. Şimdi benim bir paper magem var. Tüm stat puanlarını MP ye verdim. Yalnız çok çabuk yatıyorum. HP daha 420 kadar. Levelim 46. Giysilerin goblinmi, HPmi yoksa MP bonuslu olmasınımı tavsiye edersiniz. Şu an tüm giysiler +7/12 MP bonuslu ve staff da +7 ve 56 flameli. Yüzüklerde 5-6 mp bonus arasında değişiyor. Neler tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 paper olacaksan ustun +7 hp set olmalı tabi benım idealim su +8 mp set tabe bunnardan sadece pauldron +8 15 hp olacak gerisi mp soora takılarda hp olacak işte boole olunca bizimbi ark war paper we canı 1320 lvl 60 tavsiyem budur hem saglam wuruo hemde hp si fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bir tek pad goblin olsun. digerleri +7/12 HP olarak yap. sirf hp giyin, mp o kadar lazim degil cunku papersin. bir de arama yaparsan bikac topic bulursun bu konu ile ilgili.[signature][hline]Nick: Roguenler Lvl: 6x Nation: Orc Server: Diez Status: Satilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10-me-109 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 peki goblin armor veya shilan armor kullanışlı olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 pauldron iyi olur cunku resist var guzel. ama 60+ sonrasini dusun. su aramayi bir yap bunlari sormadan cevap alacaksin zaten.[signature][hline]Nick: Roguenler Lvl: 6x Nation: Orc Server: Diez Status: Satilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 mp bonus pvpde hiç bi işe yaramadığından her şey hp olacak. istersen exp kasarken mp takabilirsin. sadece pad gobin diğerleri +8/15 hp, takılar hp. arama yapsan daha iyiydi. 1750 kere açıldı bu konu. ayrıca lvl 60ta 1320 can çok az. en az 1.6k falan olması lazım.[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeatH_TR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 arkadaşım şimdi sen cz yapmıosun de mi o zaman takılarını mp tak elbiselerin ise hp olsun ama lvl 60 olup cz ye gittigin zaman mp leri full cıkar hp tak cünkü cz de mp giysiler ve takılar herhangi bi işe yaramıo...[signature][hline]Düp Pilis, Aytım Pilis, Mani Pilis, CiBi Pilis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 full hp bonus giy pantolonu goblin giy takılar hp ve defence özelliği bulmaya çalış ki bu baya bi zor bu lvl için takılarıda hp tak bende paper ım ama şuan 1890 saf kanım var ve kimi zamanlar 1100 damage verdiğim 60 lvl assasin ler var . ama onlarda bana 1100 damage verio o ayrı :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 14x.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 lvl kas +7/12 hp giy ( hemen olmemek istiorsan ) ya da +8/15 mp 1-2 parça hp giy takılarda uniq hp bonus olsun dd helmet ı unutma :D[signature][hline]JacKDaNieL Xigenon 61%9x shadow vain 8x.xxx np xigenonda master warrior itemsiz olarak takas etcem ö.m pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Yeni geldin hoş geldi diyeceğim diyemiyorum niyemi. Bu linke paper yazıp bi arasan 3 sayfa, tam 3 sayfa bu konuyla ilgili bilgi bulacaksın. Bir tıkla bakalım, birde paper yaz, birde KO yu seç [signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:182.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10-me-109 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: BlackBox1, 15 Kasım 2005 19:31 tarihinde demiş ki: Yeni geldin hoş geldi diyeceğim diyemiyorum niyemi. Bu linke paper yazıp bi arasan 3 sayfa, tam 3 sayfa bu konuyla ilgili bilgi bulacaksın. Bir tıkla bakalım, birde paper yaz, birde KO yu seç yaptım saolun bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar