Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Mayhem, 14 Kasım 2005 04:47 tarihinde demiş ki: The Jacketi izleyin bi. beni dinle sen.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 meet joe black izlediğimde hoş bişi demiştim en azından ölüm korkun olmaz.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Saw'un üzerine bu temayı işleyip bu iş ugruna ömrünü adayan adama sempati duyduran başka film yok. Tekniksel olarak adam katil bile degil.Kurbanlarının kendilerini öldürmelerini saglıyor bi sekilde. Ama diger onlarca holivut filmlerinde bir manyak cıkar böle milleti keser sagını solunu birleştirir.Onun kafasını keser oraya koyar vs vs biri beyin yer gibi gibi.. Adamın felsefesine saygı duyuyorum ben. Benide alsın kapatsın odaya varsa hatamız düzeltelim. SDFSD[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 vlla hic bukadar bilincinde olmamıstım ,sanki heran ölebilecekmişim gibi yasıorum artık..[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 *!Kollarını havaya kaldırıp sağa sola doğru sallayarak koşmaya başlar* HEPİMİZ ÖLÜCEZ!![signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 hiç umrumda değil açıkçası, ha bugün ha 50 yıl sonra ne farkeder, yaptığım şeyler aynı verdiği zevk aynı, nolmuş ne zaman öleceğimi öğrenmişsem? zaten sınırlı bi yaşamım var sınırının neresi olduğunu öğrenince mi akıllanacam...[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Pörfekt.[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 belirsizlik herseyden kotudur.Adam sana dese seni oldurcem ama bu bugun de olabilir 10 yıl sonrada dese 2 haftada akıl hastenesine kapatırlar seni.Sonuc saw daki adam işi bilmiyor benden ders alması lazım...[signature][hline]Power is Everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar