erayyirik Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 arkadaşlar yanılmıosam 5. gündür oyuna giremiorum.daha önce böle iki konu açmıştım sonuç alamamıştım ama bu sefer update complate bile demio deişik bişey dio.eskiden açttım konuda hackshield olduu için malesa ve americana girmediği hackshield olmadığı için japon serverine girdiimi sölemiştim.şimdi başka bi hata çıkıo ve üstelik üstünde yazan yere girincede bişey olmadıı görülüo.dalgasına falan mesaj yazmayın ne yapabilirim... [spo1=bakınız][/spo][signature][hline]server:cypher ırk:insan lvl:46dan düşme 44 job:healer amaç:bir gün czde iş yapmak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Git soğuk su iç gel :P[signature][hline]Buraya tıkla makro dupe vs seyleri öğren... Feberbahceli degil sen Ata'm izindeyiz çünkü bizde Fenerbahçeliyiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Baştan indirmen lazım siteye giremiyosan... Tıkırdat Seri No : 4B5681FC906EC0B8 İşiniz Bitince Programı Kapatın Neti Kastırıyor Acayip Şekilde ALINTIDIR.[signature][hline]Buraya tıkla makro dupe vs seyleri öğren... Feberbahceli degil sen Ata'm izindeyiz çünkü bizde Fenerbahçeliyiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 önceden arasıra banada diodu ama ben genelde launcher i açmıyorum. Knight Online.exe yi aç dene bide[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 14x.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 denedim update hatası verio bu arada arkadaşın verdii link 751kb ondan nolcakki[signature][hline]server:cypher ırk:insan lvl:46dan düşme 44 job:healer amaç:bir gün czde iş yapmak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Siteye girebilmen için ama şu KO yu tekrar dene derim arasıra bendede yapıo aynısını sorun KO da değil senin bilgisayarında aynısını bendede oluo internet bağlı olduğu halde google.com u açmıo msn i açıo fln ben çözemedim şahsen :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 14x.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. [Bu mesaj JoeyRamone tarafından 15 Kasım 2005 17:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Internette sorun var bendede evdede cafedede aynı sorunu yasıyorum google acıyor mynet acmıyor :D oyuna gırıo msn acılmıyor :D[signature][hline]seT By eXe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agabey19 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 İnternet bağlantını ve dns lerini kontrol et kardeş bende almıştım aynı hatayı internet bağlantın yok ;)[signature][hline]::: Level 61 Paper mage ::: Nation : Karus Clan : HESPERUS Server : Ares NP : 9xxx [Bu mesaj agabey19 tarafından 15 Kasım 2005 17:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 int bağlantım olmasa burdan nası size cvp yazim:D[signature][hline]server:cypher ırk:insan lvl:46dan düşme 44 job:healer amaç:bir gün czde iş yapmak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 o indirdiim programı kullanamıom ama[signature][hline]server:cypher ırk:insan lvl:46dan düşme 44 job:healer amaç:bir gün czde iş yapmak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Aşağıdaki ftp den gerekli patch leri manuel indir ve KO klasörüne aç. ftp://69.26.175.250/knight/upgrade/[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:182.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: BlackBox1, 15 Kasım 2005 17:36 tarihinde demiş ki: Aşağıdaki ftp den gerekli patch leri manuel indir ve KO klasörüne aç. ftp://69.26.175.250/knight/upgrade/ windows bu klosöre ulaşamadı falan bişeler dio olmadı[signature][hline]server:cypher ırk:insan lvl:46dan düşme 44 job:healer amaç:bir gün czde iş yapmak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 arkadaşlar ana sitesi dışında oyunu indirebilceim bi site verebilirmisiniz[signature][hline]server:cypher ırk:insan lvl:46dan düşme 44 job:healer amaç:bir gün czde iş yapmak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: BlackBox1, 15 Kasım 2005 17:36 tarihinde demiş ki: Aşağıdaki ftp den gerekli patch leri manuel indir ve KO klasörüne aç. ftp://69.26.175.250/knight/upgrade/ bak arkadaşım adam launcherdan ftp error alıo sen gidip ftp yi tekrar werion naptını anlamadım walla :D:D[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 75k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=157188 "download" die topic açmıssın kendin oraya bakmayı dene :-p[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 75k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffLine Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: erayyirik, 15 Kasım 2005 17:55 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ana sitesi dışında oyunu indirebilceim bi site verebilirmisiniz [Bu mesaj OffLine tarafından 15 Kasım 2005 18:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l_Sarsie_l Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Abicim ümüdünü kes elinde en yüksek versionun kaç benim de öle oldu silip yeniden yuklemeyi denedim olmadı internetçiye gidecen son sürümünü alcan hackshilde sağ tuş/özellikler/uyumluluk/windows 98 me/uygula dicen.ve oyun açılcak çünkü launcu KApamışsın anladıinmi? İşşallah anlamışsınızdır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: BesT, 15 Kasım 2005 18:30 tarihinde demiş ki: said: BlackBox1, 15 Kasım 2005 17:36 tarihinde demiş ki: Aşağıdaki ftp den gerekli patch leri manuel indir ve KO klasörüne aç. ftp://69.26.175.250/knight/upgrade/ bak arkadaşım adam launcherdan ftp error alıo sen gidip ftp yi tekrar werion naptını anlamadım walla :D:D Launcher 10000 defa error verse bile bu ftp vermiyor. Özetle kötü bişi yapmamışım dimi ?[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:182.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar