Informer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: eXe, 14 Kasım 2005 17:03 tarihinde demiş ki: İlk ben vermiştim ona 7/12 Chitin Shell Boot hatırlıyorsa Giymişti SS bile almıştı Sonra Ben O bootu Tehliqe ye satmıstım 12 yada 14 gb'a :) Cok Hosuna gitmişti Informer'ın ama :) wtf , is that you nelly ? :D[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Informer, 14 Kasım 2005 17:06 tarihinde demiş ki: said: eXe, 14 Kasım 2005 17:03 tarihinde demiş ki: İlk ben vermiştim ona 7/12 Chitin Shell Boot hatırlıyorsa Giymişti SS bile almıştı Sonra Ben O bootu Tehliqe ye satmıstım 12 yada 14 gb'a :) Cok Hosuna gitmişti Informer'ın ama :) wtf , is that you nelly ? :D Schweeps and Nelly :) Unutmamışın..[signature][hline]seT By eXe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bazı şeyler unutulmaz bilirsin :-)[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 O resim duruyorsa koysana o zamanlar guzeldin :D[signature][hline]seT By eXe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Informer, 14 Kasım 2005 15:23 tarihinde demiş ki: kimse sevmez beni yaw biz sevmioz mu lem niye ole dedin[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Clan: Owned_By o_0 Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Hala bekliyorum o resmi informer :)[signature][hline]seT By eXe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 hangi resmi :)[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 7/12 bootları gıydıgınde resım cekmıstın kendini o resmi dıyorum :)[signature][hline]seT By eXe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 nerelerde o ss bilmiyomki : ([signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VW__ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 İnformer çıkart resmi lem :D:D:D[signature][hline]Nick: Synergenx Lvl : 6x Np: 5xxxx Nation: El Morad (Orc oluyoz :D) Clan: Daha Belli deil Job: Blade Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 format yemişti pc, kül olmuştur o ss çoktan ;S[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VW__ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 LOL![signature][hline]Nick: Synergenx Lvl : 6x Np: 5xxxx Nation: El Morad (Orc oluyoz :D) Clan: Daha Belli deil Job: Blade Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Informer, 14 Kasım 2005 15:23 tarihinde demiş ki: kimse sevmez beni yaw Ole deme abi ben seni çok severim bana zamanında(Eziktim ozamanlar)Hediye ettiğin salamender staff aklımdan çıkmıyor ozaman elime aldığım en iyi stafflardandi xD Hem seni sevmesem informerrrrrrr yetişşş atilla çıktı dermiydim aaaa Pamirden sevgilerle.. İlk fotomuz xD http://img54.imageshack.us/my.php?image=mageandwarrior0fp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 hatırladım o günü :D[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: BLACK_SUN, 14 Kasım 2005 15:26 tarihinde demiş ki: ahgahatopici gördum yarildim ahahha pirates allah iyilini versin :))9 informer da ares serverimizin bas boynuzlular1ndandir biz onlara kisaca öküz baslardan diyoruz lol aehhaehahe üsadvsafsadjas öküz baş:-)[signature][hline]Elemental Gral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Informer, 14 Kasım 2005 15:23 tarihinde demiş ki: kimse sevmez beni yaw sen gralsın ben seni seviyom goçum biliyon...[signature][hline]Elemental Gral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 löl asıl beni kimse sefmez :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Necro'cum canım acalım sanada boyle bir Topic :D[signature][hline]seT By eXe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Ne gündü ama xD Ama birgun atillanın altına yatacam tank olarak... delledirdi benii oo 10 kez saldırdım birinde tam olecekti son vurusu o yapınca malup oldumxD Ama az kaldı..xD Bir mage atilla kesmez diyenler Bekleyinnn : pPPP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Necro, 14 Kasım 2005 17:51 tarihinde demiş ki: löl asıl beni kimse sefmez :D sen sülüklüğe dvm et tabki kimse sevmez löl:tdown:[signature][hline]Elemental Gral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 :D centrix :D[signature][hline]64 ganclık asigolar aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş deniz abiiiiiiii yandiq sizi Ç.dardanel sporu yaw neden banladınız UsakspoR u neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 pirate sendemi türksün yuh diorum czde beni kesen herkes türkmü ya:([signature][hline]gelgelpcpc gel gel sana aşığım gel:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: holigun_tr, 14 Kasım 2005 18:18 tarihinde demiş ki: pirate sendemi türksün yuh diorum czde beni kesen herkes türkmü ya:( hayır seni yabancılarda kesmişdir mutlaka :) [signature][hline]64 ganclık asigolar aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş deniz abiiiiiiii yandiq sizi Ç.dardanel sporu yaw neden banladınız UsakspoR u neden? [Bu mesaj 0ttavio tarafından 14 Kasım 2005 18:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ha gayret emrah abi patlıcak bu topic de jejej :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Informer, 14 Kasım 2005 15:23 tarihinde demiş ki: kimse sevmez beni yaw :D Emin misin Orcun :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar