l_Sarsie_l Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Hakket beyler öyle biyer olsun ki kat kat olsun mesela ilk girince son savaşı kim yendiyse o bassın katı.teleport olmucak savaş gibi iç içe saldırcanız ölenler ayrı bi haritaya(orglar ve insanlar aynı haritaya değil ayrı)ışınlansınlar.eğer insanlar yenilirse hepsi oraya gider ve orda beklerler yaratık keserler orglar ise kazandıkları yerde 1 derad mare,4 dark mare,5 hounga,15 horunga,15 org punisher le savaşıp keserler.kutular boş ama itemler çantalarına kendiliğinden gelcek vuruş payına göre. öle bi yer olsa harika olur hem ekşın var,hem ex ve item alıyon yaratık vb kişiler kesincede ex gitmiyo her bi düşman geberdiğinde 5 np geliyo ohohoohoh harika olurdu ama... UMARIM BENİ ANLARSINIZ,SİZDE BÖLE Bİ YER OLSA GİRMESSENİZ YUH DEYİM AMA YOKKİ!!!! NOT:Sakın komik bulmayın lütfen gülmeyin... Bu arada alan yetkilileri silmesse şanslıyız.bide ban atmazlarsa.[signature][hline]Kız değilim.Oyundaki ismim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypotenes Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bombasın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ehueheheeuhe koptum ya :D eminönü taksim hattıda kurulsun istersen[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 asdasffflashasasgdasıewıeurer94289 Sarsie rullaz:D[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:Knights Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l_Sarsie_l Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Gülme serbest sitresinizi atın hadi dun gece ortalık kızışmıştırç ama alan yetkilileri banlarsa beni ne etcem acaba.[signature][hline]Kız değilim.Oyundaki ismim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 dungeon olcak herhalde :-p[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 75k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fukara Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ankaradan istanbuLa vapurLa geLSem diodum bende :D[signature][hline]EnjoyTheSiLence Fukara LVL 60,ELEMENTAL LORD nps : 13x.xxx nation : karus server : dies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypotenes Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: l_Sarsie_l, 14 Kasım 2005 21:44 tarihinde demiş ki: Gülme serbest sitresinizi atın hadi dun gece ortalık kızışmıştırç ama alan yetkilileri banlarsa beni ne etcem acaba. seni kimse banlıyamaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l_Sarsie_l Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 3141254234213 Gunde anca karada vapurla gidersin.[signature][hline]Kız değilim.Oyundaki ismim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 sarsie helal sana :D[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 okadar sürmez izmir ordu 2 gün olduuna göre 1.5 gün felan sürer varprla :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]nick:leonidas5 level:4*(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l_Sarsie_l Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 yuhhhh ya tezgahtayım adam ilk 4 kare varya gösteriş oraya en iilerini koydum adam geldi aldı kaçtı para gelmedi aksine gitti :(([signature][hline]Kız değilim.Oyundaki ismim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unforgiven4ever Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Gm keklemiş seni :P[signature][hline]S:Ares L:6x Paladin N:17xxx C:PaTRiot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 veresiye_block yapmadınmı??[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l_Sarsie_l Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ya saçmalama fenerbahçeli senin şu l,nki indirdim gıcığıma geldi başka link koy imzaya.[signature][hline]Kız değilim.Oyundaki ismim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: fenerbahce, 14 Kasım 2005 21:56 tarihinde demiş ki: veresiye_block yapmadınmı?? Unutmuş gliba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unforgiven4ever Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 dalga geçmeyin doru sancak :D[signature][hline]S:Ares L:6x Paladin N:17xxx C:PaTRiot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ben saçmalıyorum dime :D[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 /block_all_veresiye_requests :D[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ehuehe :D[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Informer, 14 Kasım 2005 22:02 tarihinde demiş ki: /block_all_veresiye_requests :D tam yazıodum ki sen yazmışsın:) aynen sarsie /block_all_veresiye_requests(:[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 :D :D Sarsie bombaların devamını bekliyoruz...[signature][hline] "Yaratılışımdaki yegane mükemmeliyet, Türk oluşumdandır. Benim için tek övünç kaynağı budur." [b] Mustafa Kemal Atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 asdpğaospodaspdğa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Hayal gücüne hayranım... Yine bir bomba... Yine bir sarsie klasiği... Go go go![signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Yalnızım dostlarım yalnızım artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 << Paticik Knightonline bölümüne girer , herkezi bastan asagi süzmeye baslar ve mirildanir " mmmhmm acaba hangisi ? " Paranoya rüzgarlari esiyor ...[signature][hline]Class:Mage Level:62>61 Clan:KittiesT_T Np:45k+ Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar