Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC'de en oynanabilir (iyi) futbol oyunu?

DISintegrated

Öne çıkan mesajlar

Fifanın neresi oynanabilir diye soracağım, dahası futbolla alakası nedir diye soracağım polemik olacak.

7 yaşındaki yeğenimle bir multi Fifa atalım dedik ilk defa. Herneyse takımlar seçildi oyuna başladık. Ben pas atayım, orta yapayım taktik falan cart curt derken. Bir baktım adam beni yeniyor 4-0 daha ilk 10 dakikada. Yahu ne oluyoruz dedik ve acı gerçeği keşfettik;

Sevgili yeğenim attack yaparken sadece 2-3 aynı tuşa, ve defansta da sadece 2-3 aynı tuşa sürekli basıyordu. Ve bu şekilde (bir gözü de TV'de çizgi filmdeyken) benim orta yapmama, pas vermeme, şut çekmeme bile izin vermeden oyunu kazanabiliyordu. Kaznırken hiçbir taktik gütmesine gerek yoktu. Dahası pas bile vermiyordu.

Olayı kaptık tabi. Ve olay şuna döndü. Topu rakip kapınca falanca tuşlara bas. Sen kapınca filanca tuşlara bas. Bir yandan de TV seyret, gazoz iç ne yaparsan yap. Tabii oyun baydı. Uninstall ettik.

Demek oyun alemi bitmiş diye düşündüm. Ya da bitecek yakında.

Oyun denen şeyler sadece grafiklerine hayran olduğumuz içeriksiz şeyler olacaklar. Ya da 8-9 yaşındaki veletlerin paralarını emmek için yapılmış boya badana...

McDonalds hatıralarım geldi aklıma. Çocuk ve annesi kasaya yaklaşırlar. Kasadaki genç buyun ne YİYECEKSİNİZ diye sorar. Çocuk 2 NUMARA diye yanıt verir. 2 Numara menu numarası falan değildir. Alacağı oyuncağın numarasıdır. Veledin yiyecegi şey de pek şeyinde değildir sonuçta.

Soru baki kaldı tabii: Bir oyun öneriniz yoksa Sensible Soccer, Kick off falan kurmak zorunda kalacağım bu saatten sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok fifamı Aman Allah korusun oynanabilir olamaz o iss3ü aldım
ps2 deki gibi tabiiki deil grafik açısından kötü ama gerçekçilik
bakımından mükemmel herşeye sağipsiniz felam pas orta şut herşey süper gerçekçi ve çok eğlenceli bi oyun bence isteyenle bi multi yapabiliriz hatta[hline]Olymposdan[Sir Lancelot]
[Silver Ailesi,Ivanov kardeşler]
Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer
------
Save me from the nothing i've become
Sosyal ağlarda paylaş

Wala abi baya bi hız farkediyo ama fifa gibi olmuyo ama genel olarak farkeder ancak gerçek futbol oynamak istiyorsanız tam olarak gerçeğine uygun ben 5i öneriyorum bu arada sendeki sorun lvl dergisinde bahsetmişti o oyunun yavaş çalışma sorunu ap ayrı bişeydi dur bulim yazarım.[hline]Olymposdan[Sir Lancelot]
------
Sosyal ağlarda paylaş

Hah buldum diablo şimdi şöyle yapıyosun

Başttan Çalıştıta tıklayıp 'dxdiag' yazın veya C:Program FilesDirectXSetup yolundan 'dxdiag'ı bulup çift tıklayın.Display sekmesine gelin ve AGP Texture Acceleration'ı Disable konumuna getirin.Daha sonra exit'e basıp oyun normal şekilde çalışır.[hline]Olymposdan[Sir Lancelot]
------
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...