Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Win XP de Error

DeamoN

Öne çıkan mesajlar

nerdeyse çalıştırdığım tüm setup dosyaları error werio.. napmalıyım format atmak istemiorum.[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır
En güzel çocuk: henüz büyümedi
En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır
ve Sana söylemek istediğim en güzel söz:
henüz söylememiş olduğum sözdür.
Nazım Hikmet Ran

Sosyal ağlarda paylaş

yapmadım xp deki error işte send do not send optionları cıkıo[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır
Nazım Hikmet Ran

Sosyal ağlarda paylaş

peki ne önerirsin bu meletten kurtulmam için.[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır
Nazım Hikmet Ran

Sosyal ağlarda paylaş

E virüs programı yüklü deilse ve virüs varsa zaten onun da setup 'u hata vercek

o yüzden internetten arama olayını yapcan.

http://www.pandasoftware.com/activescan/com/activescan_principal.htm

Silebilirse silio bu. Silemezse sağlam bir virüs tarama programı kurulu olan bir arkadaşına götürcen takcan hdd'yi.

Yada xp'nin bazı dosyalarının bozulma riskini göze alıcan fprot'un dos versionu indircen zipini açıcan bi dizine sonra bilgisayarı dos'dan win98 disketi ile açıp o fprot'u yüklediğin dizine gidip f-prot.exe yi çalıştırcan ve direk scan yapıcan.

dediğim gibi windows dosyalarını temizleyemezse sileyimmi diye sorar kurtulmak istiorsan winXP yi feda etmen gerekebilir.[hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım f protu indirdim doıs versionunu onun setup ı yok exeler çalışıo ama yeni bişi yüklenmio
f pro bişi bulamadı en uzun süreni ve en kapsamlıyı yaptım gene hiç bişi yok.[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır
Nazım Hikmet Ran

Sosyal ağlarda paylaş

http://www.pandasoftware.com/activescan/com/activescan_principal.htm

Burdan tarama yaptırdın mı ?
Aslında böyle 3.2 gb hdd olcak normal hdd yi söküp onu takcaksın ve windows yüklüceksin bakıcaksın sorun hala devam ediomu :D etmiosa demekki bozukluk windows'dan hehehe.

Allahım sıkıntıdan verdiğim cevaplara bak. Bana böyle birşey olmadığı için fikir yürütmek zor. Belkide bir teknik server elemanın bir görüşte anlayıp şap diye yapabileceği kadar kolay bir sorun :D[hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

yaptım
windows u aralıktan beri kullanıorum snaırım ve sölemesi çok hoyrat kullanırım onda böel bi sorun war sanırım büyük ihtianmlle yarın abim cd getirdiği zaman yüklicem baştan ve olucak.[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır
Nazım Hikmet Ran

Sosyal ağlarda paylaş

boşver ya. benim bilgiyarımda virüs var 3 aydır belki ama salla gitsin =P ben mutlu mesut yaşıyorum virüslerimle birlikte. benimde system filelarımda bişiler vardı doğru hatırlıyosam. win32 yi zip ledim fln bidaa *.exe ler sorun çıkarmadı haha
türküm doğruyum çalışkanım =Pp[hline]G-power a.k.a gehena
werewolf
uin
Sosyal ağlarda paylaş

Belki tuhaf gelecek ama temporary files'ın (internet değil dikkat) içini temizlemeyi dene. Çoğu setup dosyası burayı kullanıyor ve arızalı bir setup'un bıraktığı dosyalar yüzünden ve isim benzerliği yüzünden seup.exe'lerde sorun çıkabiliyor. İşine yarıyabilir.[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...