Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 lol Hadi cthulhu kendi başını yakmış, o tamam, fakat gözden kaçırılmaması gereken bir nokta var; doyanakadar adının böyle bir çağrışım yaratabileceğini ilk düşünen horacegoesskiing arkadaşımıza "paticik özel yaratıcılık ödülü" verilmesini öneriyorum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 lol bu paticikte ölücem ben gülerek[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 said: Azmodai, 07 August 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yani oradaki yumurtalari falan baska bisimi sandi? ben anlamadim, bence siteye asik olmasi gerekio brea bu ne.[hline]hangisi daha iyi? Azmodai Azumodei Fenjumiyaro of Bria, SWG tabak değil mi onlar ? =P[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 doyanan kadar ın bannerına yemek sitesi odlugu yazılsın ufacık görülcek kadar .. aslıdna o kadar art niyetli adam onu da yannış anlar ama.. bence adam utancından msg atamıo[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 ahahaha komedi resmen bu threadi bir bölüme fln stick etsinler :D[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | [Bu mesaj XaYd3r tarafından 07 August 2003 23:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar