Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars Episode III: Revenge of the Sith

Coldwind

Öne çıkan mesajlar

hheehehe demek kullandıkları şeyler daha güzel görünüo
görünüş hiç bişidir yannız unutma star destroyer gibi bişi de yane vöeh dedirrtirio
ayrıca at-at , at-st ler de küçümsenemez derecede güçlü ayrıca tie serisinin de mükemmeliği de bence küçümsenemez gerçi filmlerde o zamnın teknolojisi yüzünden askerler flm az olsa da çok gemi flm görmesek de ence gördüklerimiz yeterli ama evt clone lar storm trooper lardan daha ii ama evt stromların arasında insanlar da war ve de imparatorluk sonuçta çarpık bi gücün ellerinde...[signature][hline]It's pointless to resist my son...-Darth Vader
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece görünüş olarak değil savaşırken de daha iyi gibiler de o yüzden sölemiştim. Bu arada Episode III 'ün roll-up (hani film başlarken çıkan sarı metin) belli olmuş.
[spo1=Episode III Roll-Up]http://www.starwars.com/episode-iii/bts/production/f20050126/indexp2.html[/spo]

[Bu mesaj Gryphonheart tarafından 08 Şubat 2005 19:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gryphonheart, 08 Şubat 2005 15:53 tarihinde demiş ki:
Hadi onu geçtim de bu episode II de cloneların kullandığı gemi vs onların teknolojisi ilk üçlemedekilerden daha ileri gözüküyo?

teknoloji kaybı diye bir durum soz konusu olabilir. olmayacak is degil yani. zaman teknoloji orantısı her zaman tutmuyor.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Simdiönce anlatsammi diye düsündüm sonra kara verdimbi ayzi yaziym arkadaslar bildiginiz gibi en süper filmelr starwars un eski 3 üdür ödül alanlarindan bahsediyorum
ve yeni 3 leme ile 6 oldu fakat eskiyi anlatan yeni filmler de teknoloji daha ileri Cünküüüüüüüüü

Starwars saga konusunda Galaxi sürekli teknolojide geri aman yasiyo yani sürekli junk repair gibi dusunun sadece imparatorluk cok daha gelisiyo ayrica Clonetrooper lar Rezalet bisey bence yılalrdir starwars fan iyim ve keske su adamlari bilg. efegi yapcagina anyı sahneye 10 15 adam koyup o kiyafetleri giydirslerdi ben daha öncede dedgiim gib ifilm yapcaklarina Oyun aypsinlar gerce herkez benim gibi dikatli deil film izlerken sizi bilmem ama bi filmde neresi bilg. efegi hemen anliyorum ve film bana film modundan cıkıyo cunku gercekci gelmiyo ama maket teknolosine baiyliyom daha egrcekci oluyo en azidan Neyse..
İste galaxide nerde kalmistim heh galaxide teknoloji sürekli geriliyo cunku durmak bilmeyen savaslar vs vs.. Rebellion cagindada bildigimiz gibi eski filmlere de bakınız sürekli bi tamir vardir ehe iste lucas abimiz onu söyle bagladi ilerde savastan arta kalan parcalarla bile ucak yapioalr güya yani Bilim gelisme yok ama sürekli askeri güc silahlanma var ama teknolojide sürekli gerileme yeni seyler kesfedcekelrine eskilerinin tozunu alip kulaniolar[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bivrip, 31 Ocak 2005 13:26 tarihinde demiş ki:
Yeni resimler war arkadaşlar

Resim 3
bu resimde ciddi anlamda duygulandım

said:
Bivrip, 31 Ocak 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
Resim 4
tarkin in ilk ortaya çıkışını ve gençliğinde nasıl bi yönetici olduğunu merak ediyorum[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

mr bomb walla bildiğim kadarıyla filmde vaderın dark side dönemlerinde asıl hüznü yaşıycaz ve onun katliamlarıyla flm ondan tiksincez.ben şahsen artık vadera acıyorum çünkü bi çizgi roman okumuştum vader la maul kapışıodu bi şekilde dark jedi lar maulu reslemişti bunnar kapışıo maul tam vaerı yencek vader bunu daıtıodu sonraki konuşma;
Maul:What could you hate enough to destroy me?
Vader:Myself!
işte bu olaydan sonra artık vader a acıorum ve "i feel the good in him :D"

ancalagan abime katılıorum ben kamera arkasında gördüm padme ile kaptan panaka gemiden iniolar ama ortada gemi yok yeşil perde önünde yeşil kutulardan iniolar :D[signature][hline]It's pointless to resist my son...-Darth Vader
Sosyal ağlarda paylaş

Heh iste bivrip anlamis olayi hehe abi bilmiyorum sizi rahatsiz etmiyomu cok bilg. görüntüsü mesela bakın yüzüklerin efendisi fiminde cok fazla yok genelde cekimler kostumler binalar fln yapilmis eski starwars tada öle o star destroyerlar maket tamam hani maket yapmasinlar ama insan en azindan yakın cekim icin bi kostum yaptirir klone alra yada yakın cekim ucaklar tanklar icin bi set yaptirtir yuh dedim ve lucas i kınadim ehhe ne kadar tınladiysa mail attim gerce :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bivrip, 09 Şubat 2005 11:00 tarihinde demiş ki:
mr bomb walla bildiğim kadarıyla filmde vaderın dark side dönemlerinde asıl hüznü yaşıycaz ve onun katliamlarıyla flm ondan tiksincez.ben şahsen artık vadera acıyorum çünkü bi çizgi roman okumuştum vader la maul kapışıodu bi şekilde dark jedi lar maulu reslemişti bunnar kapışıo maul tam vaerı yencek vader bunu daıtıodu sonraki konuşma;
Maul:What could you hate enough to destroy me?
Vader:Myself!
işte bu olaydan sonra artık vader a acıorum ve "i feel the good in him :D"
vay iyiymiş ya :) ama üçüncü filmde vader ı acınası bi halde yapmazlar. her ne kadar dark side a geçiş olayı vurgulanmak için duygusal sahneler olsa da, esas onu değil obi-wan ı kötü görücez, çünkü kendini suçlicak. anakin ise ise "lord vader" olarak ortalığı darmadağın ettiği için onu da korkarak izlicez :)[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

Evet bencede esas duygusaligi Obi van abimiz yapicak aslinda o bi van rolundeki keske avder rolunde olsaydi o dhaha hos otururdu ama o bi vanada ii oturmus[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Filmlerdeki aşarı bilgisayar kullanımı filmin kalitesini düşürüyor bencede sonuçta ben bi episode 1 i kesinlikle empire strikes back ya da a new hope havasında izleyemedim çocuk filmi gibi olmuştu revenge of the sith konusunda yinede umutluyum ama acı hırs ihtiras korku herşey olacak[signature][hline]My Fart Will Go On
Sosyal ağlarda paylaş

O linkte öyle resimler vardı ki, gördüğünüzde filmi izlemenize pek gerek kalmıyordu.

edit: Site çalışıyorken save etmemiştim resimleri. Demin Temporary Internet Files'dan hepsini recover ettim. Artık Mayıs ayını o kadar heyecanla beklemiyorum şahsen. :)
[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test

[Bu mesaj GE-TA tarafından 27 Şubat 2005 04:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bazı ses dosyaları da çıktı mesela "YOU WERE THE CHOSEN ONE!"[signature][hline]It's pointless to resist my son -Darth Vader
I'm a person and my name is Anakin -Anakin Skywalker
At last we will reveal ourselves to the Jedi. At last we will have revenge -Darth Maul
I feel the force -Luke Skywalker
And you, young Skywalker; we shall watch your career with great interest -Palpatine
Sosyal ağlarda paylaş

Umarim eski filmlerin havasini yakalarlar cünkü tutan filmler ve cag acan filmler eski filmler bunlari cogu kisi hatrina izliyo digerleride cok üzülüyorum starwars un havasini alamiyo dogru düzgün[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Sosyal ağlarda paylaş

O gösterimden kaldırılmış sitedeki resimlerden 2 tanesi vardı ki Revenge of the Sith ismine çok yakışır nitelikte idi ve 6. filmin Revenge of the Jedi'dan Return of the Jedi'a değiştirilmesinin sebebini çok açıkça ifade ediyordu.

Resimleri koymak istemiyorum çünki o merak kaybolunca tadı kaçıyor. Seçim hakkı spoiler tag'ı ile kişiye bırakılacak olsa bile bence merak edin daha güzel. Yani ben merak edip siteye baktım ve şu an pişmanım. Başkaları da pişman olmasın.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...