Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars Episode III: Revenge of the Sith

Coldwind

Öne çıkan mesajlar

Ayrıca resmi açıklama olmamakla beraber:
[spo1=XXX]Qui Gonn un Episode 3 te mavi mavi parlayacağı belirtildi. Qui Gon'u oyayan Liam Neeson ( ki Schindler's Listte oynamıştı geçen gün Episode 1'i 38 inci kere izlerken farkettim ) durumu açıklığa kavuşturması için sorulan sorulara: "Bunun hakkında konuşamam, Jedi etiğine aykırı" şeklinde açıklama yaptı.[/spo][signature][hline]
With each kill I grow wiser
With added wisdom I grow stronger / A.E.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır ya, daha fazla izlemek isterdim :([signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Sosyal ağlarda paylaş

Teaser dı o kısacık bir şey, Fragman bildiğim kadarıyla 2 Martta gösterime girecek ayrıca:

[spo1=Spoiler/ Resim değil ]Official sitelerden biri olan Millenium Falcon'da Yoda'nın filmin sonlarına doğru, Qui Gon Jinn'in aracağılığyla Forcela, evet yalnış görmediniz Forcela konuşacağı söylendi. [/spo][signature][hline]
With each kill I grow wiser
With added wisdom I grow stronger / A.E.
Sosyal ağlarda paylaş

kaynağı ne o spoiler ın çünkü hiç bi yerde göremedim

qui gon yoda ya new jedi order hakkında baya bişi öğretçek die duymuştum ama onu bilmiodum..[signature][hline]There the road begins where another one will end
Here the four winds know who will break and who will bend
All to be the master of the wind
Sosyal ağlarda paylaş

Lucas cok yaslandi starwars un butun orjinalligine sıcan filmler cekio bence episode 1 bomboktu episode 2 kurtarrir (Ama bütün askerlere iyi bakın lütfen hepsinin bigl. grafigi oldugunu görceksiniz yani o filmi izliceme alip oyun oynarim ?? insan kostüm yaptirtir Yuh dedim ayrica Bi zilyon abuk silah ve sacmaliklar umarim episode 3 düzgün olur tabiki iyi olacak bi film ama sadece sonu cunku Vader olcak ve filme eski havasi gelcek Umarim. :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

abi bi de şöle bi olay war havasının deişmesi normal bence çekim yılındaki fark flm ama dediğin doru bence bilg. grafiğinin boku çıktı 3. filmin fargmanı izleyin bi tane adam gibi allahın kulu yok.... :D[signature][hline]There the road begins where another one will end
Here the four winds know who will break and who will bend
All to be the master of the wind
Sosyal ağlarda paylaş

Valla grafik mrafik Clone Trooperlar bir şahane eski filmler iyiydide şimdi bir clone'lara bakıyorum bir stormtrooper'lara.İmperial Army'nin Clone Army'nin devamı olduğuna inanmak bile istemiyorum.Nedir o ya clone'lar ölümüne dalıyor attığını vuruyor.Stormtrooperlar kafalarına sapanla taş atılınca ölüyor!Cloneların tamamını grafik yapsınlar umrumda değil adamlar izlerken bir hoş oluyorsun adamlar savaşırken canlarını ortaya koyuyolar izlemesi bile zevkli.Adamlar savaşı bir sanat haline getirmiş.Bir Stormtrooperlara bakın hepsi kanlı canlı adamda ne oldu plastik kostumler ve beceriksiz bir koyun sürüsü.BİR SENARYO NASIL BU KADAR KASILIR YA!STORMTROOPERLAR NASIL CLONELARIN DEVAMI OLABİLİR!Üstelik çok tipsizler clonelar daha karizma![signature][hline]For the Dark Gods;Kill,Kill,Kill...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...