Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ALLAHIM YETER!!!! daha fazla dayanamayacağım nedir bu işkence starwars u neden aklımdan çıkaramıyoruuuuuuuuuuuuum[signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4444(yarı master) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Qui-Gon severler için şöyle bir haberimiz var.[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 jerian saol ya walla guzel bir haber oldu bu benim icin acıkcası :) bari darth maul da bu bolumde bi gozukseydide onuda bi kez daha doya doya gorebilseydik seride zabrak bulabilmek icin tek tek kare dondurmak gerekiyor nerdeyse[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 :tebrikz:[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 bu başlıktaki son msjlara geç kalmışım be, şu unofficial trailer ı şimdi indiriyorum. ohh yeeaah qui-gonn haberine mest oldum! spoiler olduğu için bilmek istemeyenler olabilir diye rahat konuşamıyorum ya. bu qui-gonn hakkaten huzurunda secde edilesi adam ya. bu arada [spo1=şu resim][/spo] nedir abi bu? lütfen düşündüğüm ikinci şey olmasın! ki adi mundi nin hologram cihazından konuşan görüntüsü dimi bu? yani inşallah öyledir. yoksa başka bi ihtimal düşünücem de düşünmek istemiyorum onu pek...[signature][hline]a.k.a "bay bomba"SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 yok ölmüo merak etme..onu geç de qui-gon çıkmasın pislik herif..sw evreninde tek gıcık olduğum adam..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 gilean emin olma, clone wars'da general grievous un elinde kurtulup kurtulmadığı belli değildi. o konu hala biraz sakat niye sinir oluyosun qui-gon'a? yoda nın bişeyler sezmesine rağmen qui-gon ın ısrar edip anakin i yetiştirmek istemesinden dolayı mı? bence en asil jedi lardan biri qui-gon[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 en saçma jedi qui-gon..nese bu tartışmaya girmicem daha önce 30 kişiye karşı tek başıma yapmıştım ehuehue..sonu yok yani.. adamın ölmediğini biliyoruz abi[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Abi şu threadi gündeme getirmeyin, ne güzel unutmuştuk, şimdi gene aklıma girdi.. Nasıl bekleyeceeez..[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 qui-gon çok iyi olmuş ya onu duyunca çok sevindim ama abi bıktım artık beklemekten ya kurtarın bizi bu bekleyişten[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Bence Blizzard bu filmin üstüne Warcraft filmi çeker =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Bu arada, clone wars animelerini power puff girls ü yapan firmaya yaptıran zihniyete kafam girsin. Yarıla yarıla izledim, tripler falan direk power puff girlsten (?! hastasıyım euhehu)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 qui-gon'un episode 6 sonunda bizim hayalet tayfanın yanında yer alması da iyi olurdu. herhalde luke orda anakin yoda ve obiwan'ın yanında qui-gon'u görünce "bu adam kim lan?" moduna gireceğinden dolayı koymadılar. olabilirdi yine de.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Beyler Star Wars'u malesef başından beri takip edemiyorum,birileri bana bu filmdeki yeni karakterleri,amaçlarını ve Anakinin neden Dark side'a geçtiğini açıklayabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 2.film anakinin dark side a geçesinin nedenlerini tek tek harika bir şekilde anlatıyor. biz ne kadar anlatsak da boş birşekilde bul izle:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 anakin in asıl dark side a geçi dönemini 3 te görcez ama neden sapmaya başladığı evet görülüo 2 de ama çelişkileri ve dark side a çekilmesi 3 te olcak..[signature][hline]There the road begins where another one will end Here the four winds know who will break and who will bend All to be the master of the wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 EPİSODE3 TEN SONRA SWG YE DÖNMEYİNDE GÖRİM :):):) FAKAT EĞER SOE EPİSODE3 TEN SONRADA OYUNDA BİR DÜZENLEME YAPMASIN...... O ZAMAN BENİM DİĞER YÜZÜMÜ GÖRECEKLER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4443(yarı master) FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Bölüm 3'ün hikaye ana hatları yayınlanmış. Film hakkında bazı ipuçları veriyor. [spo1=Ana Hatlar]1. Jedi Knights to the rescue 2. Anakin's daring raid 3. Battling the buzz droids 4. Facing an old enemy 5. Clashing with the Count 6. The fury of Dooku 7. Count Dooku's execution 8. R2 does his part 9. "What about plan B?" 10. Enter... General Grievous 11. To fight another day 12. Another happy landing 13. Dream... or premonition? 14. Star-crossed lovers 15. Seeking Yoda's advice 16. Heir to the future 17. Conferring with the Counsel 18. the secret eternal life 19. Obi-Wan's plan of attack 20. Utapu on alert 21. The rampaging wheel 22. Formidable foes 23. Vanquishing Grievous 24. Arresting the chancellor 25. A sith lord revealed 26. Mace vs. Palpatine 27. The jedi betrayed 28. Unstoppable clones! 29. Planet of the Wookiees 30. A farewell to the friends 31. The terrible truth 32. The Sith Apprentice 33. An alliance severed 34. Slaughter of the Separatists 35. His mad reign begins 36. Yoda's fight for life 37. The path I cannot follow 38. War of the Jedi 39. Brother against brother 40. Strugle in the Senate 41. The force unleashed! 42. Consumed by the Dark Side 43. Anakin's fiery fate 44. Escaping from Palpatine 45. The birth of Luke and Leia 46. More machine than man 47. An alliance of evil 48. Dark days, brighter tomorrows 49. Saving Luke Skywalker[/spo][signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 27 ve 48'i merak ettim[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 [spo1=yorum]25, 26 ve 27. kötü olacak mace'in ölmesi. 25'te de herhalde sidious = palpatine şeysi olcak.[/spo][signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 3. filmde republic commando'ları varmı?Çok karizma tipleri varda heriflerin.[signature][hline]For the Dark Gods;Kill,Kill,Kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 En azından Windu'yu adam gibi biri kesiyormuş, sevindim.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 10,23,49 en merak ettiklerim[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 hipne lem o ne adamı[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Hipne olabilir ama karizmatik euhe[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar