Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars Episode III: Revenge of the Sith

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Ehehe harbi öyle yaw. Alın bu da bende dövüşün sonucunu gösteren resim :D

[signature][hline]There is no Emotion; There is peace
There is no ignorance; There is knowledge
There is no passion; There is serenity
There is no death; There is the Force

Obi-Wan "Ben" KENOBi

Mesaj tarihi:
Ya anakini adam gibi dövüşürken göremedik 2. filmde. 3. de bakalım nasıl dövüşecek. Göya obi-wan'ı ezmesi lazm çok yetenekli diye ama Obi-wan sıyrıklarla kurtulurken dooku dan anakin kolunu kaybedio.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Mesaj tarihi:
nası sıyrıklarla kurtuluyo? orda anakin dooku u engellemese tek parca olamazdı obi :) resmen ortadan ikiye ayırıyodu dooku obi wan i..
Mesaj tarihi:
abi bıktım bekliye bekliye valla ya bi mayıs gelmedi ki[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
ohaaa 3 saber =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
deviantART
Mesaj tarihi:
"Something terrible has happened" Yoda ilk defa devrik cümle kurmamış :)[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody.
Mesaj tarihi:
çok amatr ama yinede güzel..
general grevious çok şekil.[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.
Mesaj tarihi:
said:
grifter, 07 Ocak 2005 15:46 tarihinde demiş ki:
"Something terrible has happened" Yoda ilk defa devrik cümle kurmamış :)

O cümleyi bölüm 2'de Anakin'in tusken'leri biçmesi üzerine kullanıyor yoda, zaten oradaki sesi kullanmışlar.

Unofficial olması içime su serpti. Bölüm 3 bölye çıkacak olsa SW'nin bittiği gün olurdu. Grevious sahnesi fena değil ama orjinal trailer'deki Sidious'un "rise" ının yanında solda 0.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
said:
GE-TA, 07 Ocak 2005 16:08 tarihinde demiş ki:
said:
grifter, 07 Ocak 2005 15:46 tarihinde demiş ki:
"Something terrible has happened" Yoda ilk defa devrik cümle kurmamış :)

O cümleyi bölüm 2'de Anakin'in tusken'leri biçmesi üzerine kullanıyor yoda, zaten oradaki sesi kullanmışlar.

Unofficial olması içime su serpti. Bölüm 3 bölye çıkacak olsa SW'nin bittiği gün olurdu. Grevious sahnesi fena değil ama orjinal trailer'deki Sidious'un "rise" ının yanında solda 0.

Hımm sadece görüntü değil sesler de montaj yani... dikkat etmemişim, saol uyardığın için.

Bölüm 3'ü böyle çıkarırlarsa bırak SW'yi Lucas Arts'ın bittiği gün olur. Gayet amatörce ama gene de birkaç yeni sahne için izlenebilir.[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody.
Mesaj tarihi:
resmi olmayanları izlemek istemiyorum aslında resmiyide sırf gaza gelemek için izledim ve kudurdum o rise diişi yokmu öle bittiğimiz andır bizim elemanların kesilme sahnelerini sabırsızlıkla bekliyorum[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net
CeyhunAlyeşil
Mesaj tarihi:

Spoilera tıkladığınız zaman göreceğiniz ve hayran kalacağınız resimler için sorumluluk kabul edilmemektedir
[spo1=Sidious, Ki Ani , Anakin]

[/spo][signature][hline]
With each kill I grow wiser
With added wisdom I grow stronger / A.E.

• Yeni Oluştur...