Suark Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: Way, 10 Kasım 2004 23:18 tarihinde demiş ki: benim kafama takılan soru bu anakin windu yu oldurebiliyosa niye obi wan i öldüremiyo? ama sora fragmani izledigimde anakin obi i yeniyo gibi? sansizligina mi düsecek lavlarin arasina?yani dooku u windu u oldurebilen biri obi de hic zorlanmaz diye dusunuyorum yanlis miyim? ohhooo boi kim mace kim.. allahın soparı o mace mor kılıc sux :)..anca bounty hunter keser o..(gercı jedı 2 haywan)[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki: Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti. -------------------------------------------- Eğer hayat sana felek diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [meksika ataözü] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 anakin tek basina olduremez zaten winduyu palpatinede karisiyor o olaya windu sw evrenindeki en iyi saber kullanan jedi galiba bide yoda var gerci:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 yanlışsın... Obi-Wan Kenobi gelmiş geçmiş en yetenekli jedi benim düşüncem... sadece lightsaber değil yani wisdom olarak da gelişmiş bir jedi master...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 baba bu anakın;boru deıl en saglam sabercılardan..[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki: Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti. -------------------------------------------- Eğer hayat sana felek diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [meksika ataözü] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Obi-wan bildigim kadarıyla bayagı guclu bi jedi ama wisdom olarak en iyi jedi bence diyemezsin cunku sonucta anakin'in egitiminde basarısız oluyor. Hatta bi yerde (hangi film oldugunu hatırlamıyorum) anakinin egitimi ve sora darth vader olması icin "master yoda kadar basarılı olamadım, yapamadım" tipinde bi laf ediyodu.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ya ona bakarsan dookuda yodanın ogrencısı sımdı yoda bılge fln degilmi?.. bu arada vader boı-wanı oldurmuyormuydu ya 4. filmde ben oyle hatırlıyorum.. ya bide eger anakın bu kadar gucluyken obıyı kesemıyorsa gucu saglayan hucrelerın yarısının olmesınen sonra onu nasıl yenıyor?[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki: Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti. -------------------------------------------- Eğer hayat sana felek diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [meksika ataözü] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 sallama sapan konuşmayın abi windu işin kılıcııı olayını aşmış bi insandır, onun kullandığı style çok tehlikeli bir styledır çünkü diğer jediler gibi kola bacaga çalışmaz direk kafasını kopario milletin çok agresif kullaniyor, dark side'a yakın oluyor yani ama windu aşmış şekilde jedi lore'a bağlı ve çok iyi biliyor loreu ondan başka kimseye öğretmiyor dark side olurlar fln diye fln filan[signature][hline]so far I still know who you are but now I wonder who I was... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 obi wan ile windu karşılaştırılmaz windu jedi olayını aşmışken obi daha bebeydi(episode 1) windu nasıl oluyorda anakin'e yeniliyor derseniz bunu filmde izleyip görücez bakalım ne oluyor ne yapıyor... bu sırada şöyle bir durum var darth vader jedilerın kökünü kurutuyor ve felaket iyi ışın kılıcı kullandığından bahsediliyor, 4 5 6da zaten görüyoruz herif tek elle kılıcı sallayıp lukeu yerden yere savuruyor o zaman anakin in vader olmadan daha güçlü olması ve obi wan'i dağıtması gerekiyor? öyle bişi işte[signature][hline]so far I still know who you are but now I wonder who I was... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: Maedhros_Laorx, 10 Kasım 2004 20:47 tarihinde demiş ki: Acıdım windu'ya insan tekmi gider bea? Windu gelmiş geçmiş en iyi ışın kılıcı ustalarındandır ama, en azından light side da. Çünkü dark side ın gücünü iyilik için kullanma gibi bir yetisi vardı ve o yetisi sayesinde, kendine has bir ışın kılıcı tekniği vardır.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: Way, 10 Kasım 2004 23:18 tarihinde demiş ki: benim kafama takılan soru bu anakin windu yu oldurebiliyosa niye obi wan i öldüremiyo? ama sora fragmani izledigimde anakin obi i yeniyo gibi? sansizligina mi düsecek lavlarin arasina?yani dooku u windu u oldurebilen biri obi de hic zorlanmaz diye dusunuyorum yanlis miyim? Olay direk şu : Darth Maul da hem Qui-Gon Jinn i hem de Obi yi öldüreiblecek kadar güçlüydü ve Qui yi öldürmesine rağmen onun padawanı tarafından öldürüldü. Kesinlikle daha güçsüz olmasından kaynaklanmıyor bu. Dark side ın özelliği aslında bir nevi, kendini üstün görmek, düşmanını küçümsemek, tam öldürecekken gözlerinde o korkuyu görüp onla beslenmek, o andan zevk almak ve o yüzden o anı uzatmak... Direk bu olay. Yoksa Anakin Mace Windu'yu öldürebildiğine göre, Obi Wan ı da öldürür.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 hmm windunun oyle oldugu bilmiyoerdum tmm ozaman.. bi bakıonuz filmde winduda dark oluomus of of amma olur..(ozaman kesın blızzard lucasa yardım etmıs derım :=))[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki: Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti. -------------------------------------------- Eğer hayat sana felek diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [meksika ataözü] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 bi sorum var.. ep1 de son kapısmada.. qui gon yerde meditasyon yapıyor onunde maul var..birden ıkısı gozlerını kısıp bırbırlerıne bakıyorlar sonra sanırım quı gon boi wana bakıyor(tabi arada o kırmızı duvarlar var) acıklı bır bıcımde.. sonra quı gon olunce obı wan saldırıyor ucuruma dusuyor fln ordada aynı sahne yasanıyor; obı wan la maul bırbırlerıne gozlerını kısarak bakıyorlar maul panıklıyor gıbı oluyor kıvılcım cıkartarak obıyı dusurmeye calısıyor sonra maul oluyor.Sorum şu acaba oleceklerini hissediyolarmı? bide maul neden orda grıp ya da lıght kullanmıyor?[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki: Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti. -------------------------------------------- Eğer hayat sana felek diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [meksika ataözü] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Cunku kullanılan her rakıbe yonelık kullanılan her force sawunmanı azaltır karsısında bu kadar ıyı saber kullanan bırıne karsı yakın dowuste boyle bır sey yapmak kesınlıkle en buyuk hata olacaktır[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 iide adamın saberı dusmus.bi eliyle tutunuyor(yada ıkıydı sanırım)dusmek uzere.. peki obi nıe pull atmamıs?[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki: Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti. -------------------------------------------- Eğer hayat sana felek diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [meksika ataözü] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Onu bana degıl fılmın cekım yonetmenıne sorucaksın[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 böle niye niye diye sorarsan ozaman işin bi güzelliği kalmaz.oldugunu gibi kabul etmek en iisi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Dı mı mesela orda bır kısı kolay olseydı bu seferde neden boyle kolay oldu daha zor olmesı gerek yuwarlanmaması gerek jump kullanır tekrar gerı gelır olmaz denırdı :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 [signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????[Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 11 Kasım 2004 16:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Waaow guzel.. :tebrikz:[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Epidose3'ün oyunun trailer'ını izleyin mutlaka.. Anakin muhteşem.[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Şimdi lightsaber kullanırken force kullanılır. Normal biri lightsaber'i iyi kullanamaz. İllaki kendisini yada istenmeyen yerleri keser. Bir dikkat lazm lightsaber kullanırken. O yüzden ekstra kullanılan her force lightsaber dikkatini azaltır. Obi-wan büyük ihtimalle kendine Windu'yu örnek alıyordu çünkü kılıç kullanma kabiliyeti çok iyi. Qui-gon hep belli hareketler yaparken obi-wan'ın stili daha karışık. Birde darth maul ile karşılaştığında daha padawan. O yüzden fazla force kullanamıyor. Anakin Darth Vader olduktan sonra dark side force çalışıyor. Çok iyi kılıç kullandığını söyleyemeyiz çünkü filmlerde adam akıllı bir jedi guardian ile karşılaşmıyor. Sadece 60-70 yaşında obi-wan ile karşılaşıyor. O da Luke'a güvendiğinden çabuk teslim oluyor. Obi-wan işin pratik kısmında çok iyi ama bilgelik kısmında iyi deil. Qui-gon'da söylemişti bi ara. Ep1 in sonuna bakmayın eğer force push yemese daha erken kesicekti maul'u.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 O zmn da o zewk gıdecektı we o sondakı sahne dusun tek push la bıtecek maul olecek boyle bır son dusunemıom nıaha[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 2. film de dooku obi wan da hic zorlanmiyor hatta dalga geciyor ama anakin dooku u obi den daha cok zorluyor orda anakin olmasa obi coktan olmus olurdu zaten..sirf o sahneden bile anakin in obi den daha ii saber kullandigi soylenebilir bence..yıllar gectikce anakin gucunun farkina daha cok varabilir diye dusunuyorum ve gucunu kullanmayi basarir.. 2. olarak vader luke a bilerek yeniliyor 5. film de gercek gucunu kullandiginda 2 dk da luke un isini bitirdi ve bi teklif sundu luke a beraber impatoru yok edelim diye vader in impataroru sevmedigi ordan belli zaten..hersey bitsin diye kendini feda etti..filmin sonunda yoda ve obi ile yanyana olmasi bile bunu kanıtlar biraz dusundukten sora anainin windu u tek basina alamiyacagini anladim alirsa bile cok sacma olur windu galaksinin en ii lightsaber kullanıcısı olarak bilinir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 vader ile luke'un dövüşlerine bakın vader lightsaberi zopa gibi kullanio bariz yere paralıo luke'u saberla hehe[signature][hline]so far I still know who you are but now I wonder who I was... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Aahhaha :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar