Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce???

homeric

Öne çıkan mesajlar

Slm arkadaşlar Knight Online denilen oyundan 64 level Wariorumu satarak kurtuldum ve bugün WOW u aldım 2 arkadaşız ancak oldukça newbee sayılırız acaba hangi chacterleri seçersek oyunda daha avantajlı olabilir 2 kişi olduğumuz için birbirini en çok hangi chacterler tamamlar ben warior düşünüyorum ancak duyduğuma göre biraz noobmuş wariorlar arkadaşada hunter açalım diye düşündük ancak bi yerde paladin ve warior iyi bi ikili diye okudum burda sizce ne yapmamız gerekiyor hangisi daha iyi olur ilerisi içinde tabi 60 ve daha sonrası için ??? şimdiden teşekkürler herkese...
Sosyal ağlarda paylaş

Homeric... The Maelstrom da karakter açın.. ben elimden geldiğimce yardımcı olucam.. ^^ ( cok acele priest ve druid lazım bize gelirseniz her türlü yardımım dokunur..)

bence Warior - Priest
Mage - Priest ^^[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom

- ExEcute -

--Ya baba bi itemlerine bakimmi ?
-- Bak Canım bak ====> Altug (inspect)
Sosyal ağlarda paylaş

hunterın hamallığı nedir tam olarak biraz açıklarmısın peki paladin ve warior ikilisi nasıl olur ? şuanda oyunu yüklüyoruz ozzi minumum online süremiz 10 15 saat olcaktır çalıştığımız için yoksa 24 saat bile olabilirdi şu yüklemeler bitsin döncem sana Pm msjdan konuşuruz....
Sosyal ağlarda paylaş

birincisi wow'un ko ile alakasiz oldugunu bil.
ikincisi karakterler n00b olmaz, oyuncular olur.
ucuncusu her sinif iyi oynandigi surece "super" olabilir. Ama bu "super"lik gorecelidir. tas kagit makas daima vardir ve bi kisi 2 3 kisiyi birden olduremez.
bunlarin disinda her karakterden birer tane acip kendi oyun tarzina uygun olanini oynamani tavsiye ederim.

blizzard su an siniflari dengeleme asamasinda. dengelenen karakterler warrior, druid, hunter. onumuzdeki patch'te paladin'ler duzeltiliyor. daha sonra da priest'ler dengelenecek. sonra da diger siniflara sira gelecek. bu yuzden hunter'in asmisligina alisip iki ay sonra duzeldiginde dengesiz diye isyan etmeyesin.

siniflarin aciklamalari var, bunlari okuman gerekiyo ki neyle karsilasacagini bil. ayrica bu amacla acilan bircok konu var, arayarak bulabilirsin...

son olarak da asil onemli nokta bu bir oyun. eger hardcore olarak oynayacaksan bil ki 3 4 ay sonra lvl60 karakterin olur, gerekli cogu esyayi bulmus olursun. ama baymis oldugun icin cikarsin. oyunu, oyun oldugu icin oyna.

edit: ha bi de oyun tek kisilik bi oyun degil. gurup savaslarina dayanan bi mmo oldugu icin genelde 5 kisinin dayanismasina bagli. bu 5 kisinin dmg vermesinden cok, damage dealer'lara karakterlerini kullanmalari icin firsat saglamak lazim. priest warrior vs olarak...[signature][hline]Tulahr

[Bu mesaj riglous tarafından 14 Kasım 2005 16:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi bence "grup olsun; birbirimize uyumlu olalim" diye açmayin charlari; sonra LvL20'lerde biriniz sIkIlIrsa; bütün keyfiniz kaçar..onun için; özümseyebileceginiz, oynamak zevk alacaginiz karakterler açin..

yinede tavsiyemi vereyim.. Shaman+Shaman FTW :)[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman]
--Deathwish for MT--

Burning Legion

Yolcu[Orc-Hunter]
--Academy of Hammerheart--

Dunemaul

FOR THE HORDE!!!
Sosyal ağlarda paylaş

bende bilirim charcter noob olmaz oyuncular noob olur ancak iddalıyımdır en kısa sürede en iyisi neyse onu yapmaya çalışırım evet biliyorum KO ile alakası olmadığı ve öle bi illettten kurtulduğum için oldukça sevinçliyim .... tavsiyelerin için sağol bakalım daha yolun en başındayız daha emekleyemedik bile ama umarım en kısa sürede ayağa kalkıp koşmaya başlayacaz....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 14 Kasım 2005 16:52 tarihinde demiş ki:
Mage Healer combosunda deli gibi XP alırsın ama warrior ile tek tek kesmen lazım mobları.

level 30dan sonra whirlwind geleyor.
bide cleave var,tamam arcane explosion kadar değil ama sweeping strikes aldıktan sonra çok kolay oluyor farm.

ayriyetten,mage'nin downtimesi var,güzel warriorun downtimesi yok .)[signature][hline]valandil ownz j0o!
çapkınım hovardayım,24 ayardayım.
WoW - Xrzug/The Maelstrom
Sosyal ağlarda paylaş

said:
homeric, 14 Kasım 2005 16:59 tarihinde demiş ki:
ben warior olarak tek tek npc kesmeye alışığım KO dan kestiğim npc nin hadi hesabı yoktur o zaman ben warior olayım KOdan kalma bi alışkanlık ama arakadaş priest veya hunter olcak ancak neden kimse paladini tavsiye etmiyor?

paladin high-end instancelerde decurser olarak kullanıldığı için .p yani dotları,zararlı büyüleri kaldırmak için kullanılıyor.

ayriyetten paladin bir support classıdır,öyle pvp kasmak istiyorsan güzel mikro kabiliyetin olmalı ve çoook iyi silahların olması lazım. yani lafı bile çıktı "konunun seviyesi paladin dpsi kadar düştü" falan diye.

birlikte oynama kavramı en güzel druid-warrior'da oluyor,ya da shaman-warrior. ikisi de deli dd oldukları için pvp'de.[signature][hline]valandil ownz j0o!
Sosyal ağlarda paylaş

Çunku HERKES paladin en azından bizim guilde öle
Sen iisimi Horde(ne olursa) aç. paladin falan boswer Diablo da kalsın
yoksa partyler de falan aggro yu almaktan baska bisiye yaramıo boss la muhabetten baska b
isi yapmıo :D söle damage dealer bi pala videosu warsa yollayın izleyelim[signature][hline]Darksarrow lvl43 ezik NE hunter
Sosyal ağlarda paylaş

valla,profession konusu biraz değişik.

skinning&mining alarak AH'yi tekelinize alabilirsiniz.
keza warrior için level 55-60 arası arcanite reaper matı ya da başka armor&silah crafti için arcane crystal ya da azerothian diamond gibi şeyleri toplamak gerekiyor.

priest ise genellikle first aid almadığı için tailoringde iyi olur diye düşünüyorum.yanına bir de enchanting alırsa,craft ettiği yeşilleri disenchant eder,hem de dropları dissler;warrior'a enchant yapar.[signature][hline]valandil ownz j0o!
Sosyal ağlarda paylaş

humanın sword ve mace speci var.
nightelf shadowmeld olup stealth durabilir.

bence night elf,shadowmeld imba bişey çünkü bence.
hani gözüküyo biraz dibine girince de,çok işe yarıyor bence.[signature][hline]valandil ownz j0o!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...