Matrak_Sultan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 sizinde bazen hayatı sıkıcı ve anlamsız bulduğunuz olmuşturr ... bende sık sık olur çünkü çok renkli bi hayatım olduğu söylenemezz ama hep aynı şeylerden boğuluyorum çıkıp gezsem gittiğim yerde sıkılıyorum yine depresyon heraldee :(:(:([signature][hline]sevmek seni seviyorum demek değil seni seviyorum derken titremektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 arkadaşlarınla takııl =) başka bişi olmaz yalnız kalma[signature][hline]..// you .// me //_ll_ death ....ll god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Herşeye depresyon diyorsunuz, biraz sakin.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces [Bu mesaj Janitschar tarafından 14 Kasım 2005 17:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matrak_Sultan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ya dedim ya onlarla gezerken bile sıkılıyorum hatta eve kapanım sabahtan akşama akşam dan sabaha uyumak istiyorumm aranızda psikolog olan varmı :)[signature][hline]sevmek seni seviyorum demek değil seni seviyorum derken titremektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matrak_Sultan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ya daha öncede olmuştu psikonevrotik depresyonmuş bunun adıı[signature][hline]sevmek seni seviyorum demek değil seni seviyorum derken titremektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 tembellik.[signature][hline]proud member of the thievery corporation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matrak_Sultan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Giovanni, 14 Kasım 2005 17:23 tarihinde demiş ki: tembellik. çoğu ergende olur bu yaa[signature][hline]sevmek seni seviyorum demek değil seni seviyorum derken titremektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 alışveriş fln yap yada al arkadaslarını git bi kafede fln otur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 hayat mantar ya[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matrak_Sultan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Matrak_Sultan, 14 Kasım 2005 17:21 tarihinde demiş ki: ya dedim ya onlarla gezerken bile sıkılıyorum hatta eve kapanım sabahtan akşama akşam dan sabaha uyumak istiyorumm aranızda psikolog olan varmı :) geçici bişi ama biran önce kurtulmak istiyorum[signature][hline]sevmek seni seviyorum demek değil seni seviyorum derken titremektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matrak_Sultan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: PZero, 14 Kasım 2005 17:44 tarihinde demiş ki: hayat mantar ya yolunda gitmeyen bişi mi var[signature][hline]sevmek seni seviyorum demek değil seni seviyorum derken titremektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 geçici bişey oldugunu biliosun vs acaip ilginç bi durum ama bole işte banada oluo bzn =) git yat uyu[signature][hline]..// you .// me //_ll_ death ....ll god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 senin için dedim bana hööö bana heeee ben hayatı sefiyommm . ama bazen mantar olduğu canımın sıkıldığı olmuyomu oluyo o zman napıyom . uyuyorum geciyo[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matrak_Sultan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ya adım uykucuya çıktı :)))[signature][hline]sevmek seni seviyorum demek değil seni seviyorum derken titremektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Janitschar, 14 Kasım 2005 17:21 tarihinde demiş ki: Herşeye depresyon diyorsunuz, biraz sakin. [signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Ya benimde aynı sorunum var. Konuşmak istemiyorum kimseyle birisi konuştumu gıcırtı gibi geliyo, patladığımdada kimse susturamaz 2 saat söverim:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BamMargera Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 çözüm=lustral+vakit geçiricicek şeler bulup bişilerle meşgale olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Farklı bir uğraş bul. Mesela extreme spordan hoslanıyorsan, snowboard, dağcılık gibi sporlara basla. Orada edindigin arkadaslarla sohbet et veya sıksık görüs. Cafelere, bara git. Arkadaslarını eve cagır, iç, eglen, gül. Yapılacak cok sey var.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar