CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Selamlar, Benim flashgetle ilgili bir sorunum var, simdi mesela rapidshare sitesinden bir video indirmek istiyorum "Download by Flashget" diyorsun adam gidip linki indiriyor 8kb:) nasil duzeltebilirim bunu ayrıca bunu her sitede yapıyor ornek olarak verdim hani indirmez o sitelerde falan dersiniz diye nasil cozerim bunu?[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 rapidsharein sanıyesı bıttıkten sonra verdiği linte mi oyle yapıyo çünkü bende oyle yapmıyo[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 iste bende de yapmazdı ama nerdeyse butun sitelerde oluyor download edecegim dosyayi flashgetle dl edemiyorum[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bence sil yeni flashget kur..[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 freedownloadmanager tavsiye ederim bi dene istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 sadece rapidde yapıyosa sorun flashgette değildir çünkü bende de aynen 8 kb lik dosya indiriyor ama baska yerlerden gayet normal indiriyor.[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mozilla kullanıyorsan flashgot diye bi eklentisi var onu indir. Gamespy gibi flashget kullanamadığın sitelerde de işe yarıyor. Mozilla kullanmıyorsan kullanmaya başla :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar