Sensible Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Önerileri alabilirmiyim şuan hangi serverda açsak iyi olur falan?[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Altay, hayırdır? Yeni karakter falan? Biz de druid arıyoruz raidlerde.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Bl de ac hem bizim guilde aliriz seni:))[signature][hline]Invadoria Redwall, Arnis, Sc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ben de sıfır bir server yakalayıp warrior mu kassam diyorum da oyna oyna oyna oohhoooo[signature][hline]BonePART, 14 Kasım 2005 14:18 tarihinde demiş ki: Eee tamam eternal. iste orcum abi ben. baltam war bole. buyuk kocaman. vuruyom onna kafasına adamın. daha ne olcka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 nordrassil i tavsıye ederım hehe[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 venture.co bence[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=155472[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erchivist Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Venture Co. Horde Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Sensible.. The Maelstrom da priest aç.. 90g verip mount unu ben alıcam.. + zamanım oldukça yardım edicem.. ( yeni kurulacak guildimizde priest cok lazım..)[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Venture CO derim. Hem yeni. Hem de pop. oldukca iyi. Hem de PVPRP[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 yeni pvp serverları açıldı 2 tane wow eu dan ören onları onlarda aç biri chromo bilmemneydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 recomended ları dene :D[signature][hline]Darksarrow lvl43 ezik NE hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Chromaggus'tayım. Geçen çarşamba açıldı. 5-6 günlük..[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter (Ret), 60 NE Rogue (Ret), 51 Dwarf Paladin (Ret) EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret) EU-Chromaggus 20 Human Female Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: DA2019, 14 Kasım 2005 14:40 tarihinde demiş ki: Altay, hayırdır? Yeni karakter falan? Biz de druid arıyoruz raidlerde. Ya yok benim bitane hunterım var da bg yapacak adam yoksa veya bi aktivite yoksa BL'de girip onu kasıyodum ama kastığım server biraz fazla boş o yüzden başka biyerde açıcam olay o yani :P[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Chromaggus da açtım ben bir adet. Pop gayet güzel ve lvl 30 ustu görmedim henüz.[signature][hline]Corald | Pain Train | In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Chris_Metcalf, 14 Kasım 2005 21:15 tarihinde demiş ki: Chromaggus da açtım ben bir adet. Pop gayet güzel ve lvl 30 ustu görmedim henüz. Adamın açmadıgı server yok. Korea ye gidicek LingXao serverında açtım ben güzel herkes koreli derse şaşırmayın..[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." [Bu mesaj Eternal tarafından 14 Kasım 2005 21:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 4. 60 yolda :)[signature][hline]Corald | Pain Train | In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: erchivist, 14 Kasım 2005 16:29 tarihinde demiş ki: Venture Co. Horde Tavsiye ederim. horde tavsiye edersin tabi herkes horde cunku[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Chris_Metcalf, 14 Kasım 2005 21:44 tarihinde demiş ki: 4. 60 yolda :) 6. 60 oldu benimde en son devam ediyorum.. shaman ve paladin kaldık bi tek..[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Senin charların benim accountum da zaten.[signature][hline]Corald | Pain Train | In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 venture.co ally tavsiye ediyorum ben[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 yeni 6 tane realm gelmilşti nekadar zaman gecti hatırlamıyorum...oldukca bos en yuksek 20-25 level insanlar vardı[signature][hline]There's a right to obey and there's a right to kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Venture CO'da herkes Horde degil. Horde Alliance ratio 1.3-1 gibi bir sey...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar