tellos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 walla yemekler mubarektir ama şu kabuska kokusu yokmu yaoovv solerken yuzum ekşidi .:(((88[signature][hline]Biyoloji dersinden... - Hocam, peniste kemik var mıdır? + Yok kızım sana öyle gelmiş. DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 çok tiksinmesem bile böcük.. en tiksindiğim şey ise dışkı. At dışkısı, kedi köpek dışkısı falan. Hele köpeğinin dışkılamasını seyredip o artığı orda bırakan birilerini gördüğümde kayışı koparıp, yürüyorum üzerlerine![signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 yani kusmanın ötesinde bişey yapasım geliyo ne biliyim beynim garipleşiyo düşüncelerim yok oluyo ÖÖÖÖÖÖ Diye bağırmak bile istesem bağıramıyorum ötesinde bişey yapmam lazım ama yapamıyorum kafayı yiyorum düşündükçe :D düşünmemek gibi bişeyi de yapmıyorum çünkü yapcak başka işim yok :D[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: dasaaa, 12 Kasım 2005 22:22 tarihinde demiş ki: çok tiksinmesem bile böcük.. en tiksindiğim şey ise dışkı. At dışkısı, kedi köpek dışkısı falan. Hele köpeğinin dışkılamasını seyredip o artığı orda bırakan birilerini gördüğümde kayışı koparıp, yürüyorum üzerlerine! ben dışkıdan tiksinmem severim , hatta 2 milyon vericeksen o dışkıya elimi sokup yoğurabilriim farketmez benim için HERKESİN TİKSİNDİĞİ BİRŞEY DAHA: Bir spor çalışıyorsunuz ve şişman çıplak bütün vücudu terlemiş bi adam var karşınızda.Birden kafanız adamın terli vücudundan yukardan aşağı doğru kayıyor.Bütün yanağınız ve suratınız ve burun deliklerinize bile girerek sürttüğünüz adamın göbeğindeki bütün terleri suratınızla süpürüyorsunuz.Ardından size pis bir sırıtma işlemi gerçekleştiriliyor. Adam veya kafanızı koluna sıkıştırıyo ve burunla ağız kısmınız adamın koltukaltı kıllarına geliyo.Damla damla ter akan o elektrik telleri gibi koltukaltı kıllarının tadını çıkarmak ZORUNDA kalıyosunuz mesela? [signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak... [Bu mesaj KahnX tarafından 12 Kasım 2005 22:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 oha o_O[signature][hline][b]I'm Falling In My Dream; I Finally Hit The Ground[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Mithr, 12 Kasım 2005 22:10 tarihinde demiş ki: Bayan Parfümü +1 + sabah ve aç karna kokusu alındığında[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: KahnX, 12 Kasım 2005 22:25 tarihinde demiş ki: ben dışkıdan tiksinmem severim , hatta 2 milyon vericeksen o dışkıya elimi sokup yoğurabilriim farketmez benim için bi kusup geliyom ben... saçlarımın dibine kadar ürperdim, elentrink çarpmış gibinn oldum![signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 +Ayak kokusuna deli olurum. +Pis tuvaletler.... +Halı saha maçı sonrası soyunma odası kokusu.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Aynen bu ayın Kemik dergisinden : -Bayan 2 milyar versem bokumu yer misiniz -Yeriim -Utan utan[signature][hline]Eh Tıklayın Artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bide bi fransız restoranına gittiğinizde ortalıkta hayla canlı ama yarı bir şekilde kıpırdayan kurbağaları görmek ıyyyyyyyyyyyyyyy[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine pati meyhanesi pati meyhanesi sevenler derneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 tabi bunu rüyamda görmüştüm ama çok tiksinmiştim öhhhh[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine pati meyhanesi pati meyhanesi sevenler derneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 deniz anası ve birçok deniz canlısı şeffaf olan her biyolojik canlı[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Enseme sokulan buz gibi bi el.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 @nba Keşke bende senin gibi Fransız restoronanına gitsemde bende tiksinsem. ;)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... [Bu mesaj Whiskey tarafından 12 Kasım 2005 22:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 nese [Bu mesaj Cintonik tarafından 12 Kasım 2005 22:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Whiskey, 12 Kasım 2005 22:39 tarihinde demiş ki: @nba Keşke bende senin gibi Fransız restoronanına gitsemde bende tiksinsem. ;) yok ben hayatımda fransız restoranına gitmedim sadece bu olayı rüyamda gördüm[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine pati meyhanesi pati meyhanesi sevenler derneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ayak,ayak parmakları özellikle basparmak yada hayır hayır yanındakı yadaaaa bas parmak hepsı cok ırenc.ojelı ayaklar carpık parmaklar ırılı ufaklı yada duzgun yada ınce uzun yada sısman yada terlık reklamlarındakı ırenc ayaklar. yanı ayaklar. alt tarafıyl a ust tarafı arasındakı renk farkı cok fazla olan ayakları ,turuncu renklı yada kızıl gercı kızıllarınkı o kadar dııl ama, ayakları. ayak parmaklarını hareket ettırenler we ayakları we parmakları we hareketlerı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 fake[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Ben pis kokudan nefret ederim dunyanın en güzel kadını bile biraz kotu koksa duramam orda.Kotu kokanların arkasından konusurum falan.Nıahaıahıaaı *Piskopat mode on*[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: tashmoo, 12 Kasım 2005 22:45 tarihinde demiş ki: ayak,ayak parmakları özellikle basparmak yada hayır hayır yanındakı yadaaaa bas parmak hepsı cok ırenc.ojelı ayaklar carpık parmaklar ırılı ufaklı yada duzgun yada ınce uzun yada sısman yada terlık reklamlarındakı ırenc ayaklar. yanı ayaklar. alt tarafıyl a ust tarafı arasındakı renk farkı cok fazla olan ayakları ,turuncu renklı yada kızıl gercı kızıllarınkı o kadar dııl ama, ayakları. ayak parmaklarını hareket ettırenler we ayakları we parmakları we hareketlerı. Bak bende bundan iğreniyorum aslından aa ne çok iğreniyomuşum :)[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 1-Yemek yedikten sonra parmaklara şapur şupur yalarlar 2-Saçları aşırı yağlanmış olup arabada/serviste cama kafayı yasladıklarında yağlanmılş olan cam 3-Tırnak arasındaki kara kara şeyler,pislikler[signature][hline][b]80018[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ya başkalarında varmı bilmiyorum ama bende elma yiyemiyorum.O ısırınca çıkan ses ALLAHIM !![signature][hline]Vodka redbull ciğere doldu neron nadir sarhoş oldu. UltimaTr.Net Açıldı !! Sphere Test - Nighty Builds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Birinin yemek yerken ağzını şapırdatması[signature][hline]Revenge is a dish best served cold PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe [Bu mesaj Todesengel tarafından 12 Kasım 2005 23:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Erik[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Böcekler... İğrenirim her türlüsünden...(Ehehe sonrada öldürürüm:D) Ha bide tarih dersinden[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar