Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En tiksindiğiniz şey

KahnX

Öne çıkan mesajlar

yani kusmanın ötesinde bişey yapasım geliyo ne biliyim beynim garipleşiyo düşüncelerim yok oluyo ÖÖÖÖÖÖ Diye bağırmak bile istesem bağıramıyorum ötesinde bişey yapmam lazım ama yapamıyorum kafayı yiyorum düşündükçe :D düşünmemek gibi bişeyi de yapmıyorum çünkü yapcak başka işim yok :D[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dasaaa, 12 Kasım 2005 22:22 tarihinde demiş ki:
çok tiksinmesem bile böcük.. en tiksindiğim şey ise dışkı. At dışkısı, kedi köpek dışkısı falan. Hele köpeğinin dışkılamasını seyredip o artığı orda bırakan birilerini gördüğümde kayışı koparıp, yürüyorum üzerlerine!

ben dışkıdan tiksinmem severim , hatta 2 milyon vericeksen o dışkıya elimi sokup yoğurabilriim farketmez benim için

HERKESİN TİKSİNDİĞİ BİRŞEY DAHA:

Bir spor çalışıyorsunuz ve şişman çıplak bütün vücudu terlemiş bi adam var karşınızda.Birden kafanız adamın terli vücudundan yukardan aşağı doğru kayıyor.Bütün yanağınız ve suratınız ve burun deliklerinize bile girerek sürttüğünüz adamın göbeğindeki bütün terleri suratınızla süpürüyorsunuz.Ardından size pis bir sırıtma işlemi gerçekleştiriliyor.
Adam veya kafanızı koluna sıkıştırıyo ve burunla ağız kısmınız adamın koltukaltı kıllarına geliyo.Damla damla ter akan o elektrik telleri gibi koltukaltı kıllarının tadını çıkarmak ZORUNDA kalıyosunuz mesela?

[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak...

[Bu mesaj KahnX tarafından 12 Kasım 2005 22:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Whiskey, 12 Kasım 2005 22:39 tarihinde demiş ki:
@nba
Keşke bende senin gibi Fransız restoronanına gitsemde bende tiksinsem.
;)

yok ben hayatımda fransız restoranına gitmedim sadece bu olayı rüyamda gördüm[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine
pati meyhanesi
pati meyhanesi sevenler derneği
Sosyal ağlarda paylaş

ayak,ayak parmakları özellikle basparmak yada hayır hayır yanındakı yadaaaa bas parmak hepsı cok ırenc.ojelı ayaklar carpık parmaklar ırılı ufaklı yada duzgun yada ınce uzun yada sısman yada terlık reklamlarındakı ırenc ayaklar.
yanı ayaklar.
alt tarafıyl a ust tarafı arasındakı renk farkı cok fazla olan ayakları ,turuncu renklı yada kızıl gercı kızıllarınkı o kadar dııl ama, ayakları. ayak parmaklarını hareket ettırenler we ayakları we parmakları we hareketlerı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tashmoo, 12 Kasım 2005 22:45 tarihinde demiş ki:
ayak,ayak parmakları özellikle basparmak yada hayır hayır yanındakı yadaaaa bas parmak hepsı cok ırenc.ojelı ayaklar carpık parmaklar ırılı ufaklı yada duzgun yada ınce uzun yada sısman yada terlık reklamlarındakı ırenc ayaklar.
yanı ayaklar.
alt tarafıyl a ust tarafı arasındakı renk farkı cok fazla olan ayakları ,turuncu renklı yada kızıl gercı kızıllarınkı o kadar dııl ama, ayakları. ayak parmaklarını hareket ettırenler we ayakları we parmakları we hareketlerı.

Bak bende bundan iğreniyorum aslından aa ne çok iğreniyomuşum :)[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...