Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En tiksindiğiniz şey

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
walla yemekler mubarektir ama şu kabuska kokusu yokmu yaoovv solerken yuzum ekşidi .:(((88[signature][hline]Biyoloji dersinden...
- Hocam, peniste kemik var mıdır?
+ Yok kızım sana öyle gelmiş.

DN 41
Mesaj tarihi:
çok tiksinmesem bile böcük.. en tiksindiğim şey ise dışkı. At dışkısı, kedi köpek dışkısı falan. Hele köpeğinin dışkılamasını seyredip o artığı orda bırakan birilerini gördüğümde kayışı koparıp, yürüyorum üzerlerine![signature][hline]MONO(b)LOG
Mesaj tarihi:
yani kusmanın ötesinde bişey yapasım geliyo ne biliyim beynim garipleşiyo düşüncelerim yok oluyo ÖÖÖÖÖÖ Diye bağırmak bile istesem bağıramıyorum ötesinde bişey yapmam lazım ama yapamıyorum kafayı yiyorum düşündükçe :D düşünmemek gibi bişeyi de yapmıyorum çünkü yapcak başka işim yok :D[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak...
Mesaj tarihi:
said:
dasaaa, 12 Kasım 2005 22:22 tarihinde demiş ki:
çok tiksinmesem bile böcük.. en tiksindiğim şey ise dışkı. At dışkısı, kedi köpek dışkısı falan. Hele köpeğinin dışkılamasını seyredip o artığı orda bırakan birilerini gördüğümde kayışı koparıp, yürüyorum üzerlerine!

ben dışkıdan tiksinmem severim , hatta 2 milyon vericeksen o dışkıya elimi sokup yoğurabilriim farketmez benim için

HERKESİN TİKSİNDİĞİ BİRŞEY DAHA:

Bir spor çalışıyorsunuz ve şişman çıplak bütün vücudu terlemiş bi adam var karşınızda.Birden kafanız adamın terli vücudundan yukardan aşağı doğru kayıyor.Bütün yanağınız ve suratınız ve burun deliklerinize bile girerek sürttüğünüz adamın göbeğindeki bütün terleri suratınızla süpürüyorsunuz.Ardından size pis bir sırıtma işlemi gerçekleştiriliyor.
Adam veya kafanızı koluna sıkıştırıyo ve burunla ağız kısmınız adamın koltukaltı kıllarına geliyo.Damla damla ter akan o elektrik telleri gibi koltukaltı kıllarının tadını çıkarmak ZORUNDA kalıyosunuz mesela?

[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak...

[Bu mesaj KahnX tarafından 12 Kasım 2005 22:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
KahnX, 12 Kasım 2005 22:25 tarihinde demiş ki:
ben dışkıdan tiksinmem severim , hatta 2 milyon vericeksen o dışkıya elimi sokup yoğurabilriim farketmez benim için

bi kusup geliyom ben... saçlarımın dibine kadar ürperdim, elentrink çarpmış gibinn oldum![signature][hline]MONO(b)LOG
Mesaj tarihi:
+Ayak kokusuna deli olurum.
+Pis tuvaletler....
+Halı saha maçı sonrası soyunma odası kokusu.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
@nba
Keşke bende senin gibi Fransız restoronanına gitsemde bende tiksinsem.
;)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...

[Bu mesaj Whiskey tarafından 12 Kasım 2005 22:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ayak,ayak parmakları özellikle basparmak yada hayır hayır yanındakı yadaaaa bas parmak hepsı cok ırenc.ojelı ayaklar carpık parmaklar ırılı ufaklı yada duzgun yada ınce uzun yada sısman yada terlık reklamlarındakı ırenc ayaklar.
yanı ayaklar.
alt tarafıyl a ust tarafı arasındakı renk farkı cok fazla olan ayakları ,turuncu renklı yada kızıl gercı kızıllarınkı o kadar dııl ama, ayakları. ayak parmaklarını hareket ettırenler we ayakları we parmakları we hareketlerı.
Mesaj tarihi:
Ben pis kokudan nefret ederim dunyanın en güzel kadını bile biraz kotu koksa duramam orda.Kotu kokanların arkasından konusurum falan.Nıahaıahıaaı

*Piskopat mode on*[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
Mesaj tarihi:
said:
tashmoo, 12 Kasım 2005 22:45 tarihinde demiş ki:
ayak,ayak parmakları özellikle basparmak yada hayır hayır yanındakı yadaaaa bas parmak hepsı cok ırenc.ojelı ayaklar carpık parmaklar ırılı ufaklı yada duzgun yada ınce uzun yada sısman yada terlık reklamlarındakı ırenc ayaklar.
yanı ayaklar.
alt tarafıyl a ust tarafı arasındakı renk farkı cok fazla olan ayakları ,turuncu renklı yada kızıl gercı kızıllarınkı o kadar dııl ama, ayakları. ayak parmaklarını hareket ettırenler we ayakları we parmakları we hareketlerı.

Bak bende bundan iğreniyorum aslından aa ne çok iğreniyomuşum :)[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
Mesaj tarihi:
1-Yemek yedikten sonra parmaklara şapur şupur yalarlar
2-Saçları aşırı yağlanmış olup arabada/serviste cama kafayı yasladıklarında yağlanmılş olan cam
3-Tırnak arasındaki kara kara şeyler,pislikler[signature][hline][b]80018[b]
Mesaj tarihi:
Böcekler... İğrenirim her türlüsünden...(Ehehe sonrada öldürürüm:D)

Ha bide tarih dersinden[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
  • Yeni Oluştur...