Daniel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Arkadaslar öncelikle hepinizden özür diliyorum buraya açmamın sebebi çok acele olmasıdır... 2 konu var araştırıyorum bulamadım ama sizde bir bakarsanız yada bildiginiz seyleri dökerseniz sevinirim.. 1-)Dünya tarihinin bilinen ilk büyük köle ayaklanmasının nerede ve kim tarafından başlatıldığı 2-)Istanbul kentinin tarih öncesi ve tarih sonrası dönemleri[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Bilgisayarın başında at koşturcağına derslerine çalışsaydın adam olurdun :D (annem bana böle diyodu) Bakalım birşeyler bulursak hemen yazarım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 1-) Spartacus/Roma olması lazım benim bildiğim.[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishment Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 walla kardeşim emin diilim ama brezilyadaki afrika kolelerinin soylulara karşı başlatıı bi ayaklanma war ztn bunun sonucundada kapoera denilen dans ortaya çıkıo(kapoera dansçısı olduumdan biliorm)en eski bunu hatırlıorm ama yalan solemiim sen yinede benim dediimi bi araştır istersen ...kaynak www.caporehber.com kolay gelsin tüm tarihi annatırdım ama sayfalar yetmes :)sen eniisi sağlam kaynaktan bak site gvenli[signature][hline]GET RİCH OR DİE TRYİN proud to be armenian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 1.si Roma'da olmuştur Spartacus isyandır. 2.si için de wikipedia'ya göz atmanı öneririm.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 1. sinde bende Spartaküs - Roma diye biliyorum... 2. sinde ise Eğitim e açmanı tavsiye ederim:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 herkesin ilgisinden dolayı teşekkür ederim.[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar