cafemedo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Selam Arkadaslar Benim taming Staff İm Deed Halinde Kucultuyor Ben Kucultunce Shrink Olarak Kucultmesini istiyorum Bunu Nasıl Yapabilirim? rename bug u olmadan ama:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kortez Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 sendeki tame staff kucultuyormu deed/poti de heralde tameliordur heralde[signature][hline]if i will die a day, you'll be last girl in my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PainLover Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 staffla uğraşcağına axis kullansan =) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cafemedo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 sanırım beni yanlıs anladınız tstaff scp sorunsuz calısıyor deed animal ile kucultuyorum sorunsuz kuculuyor ama deed halinde kuculuyor ben shrink halinde kuculmesini istiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PainLover Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 pet trading contact ile küçüldüğünde deed değil shrink istiyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 evet aynen öyle istiyo[signature][hline]RunUo Manager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cafemedo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 birsey anladıysam owner olayım :) ben binekleri .shrink seklinde kucultmek istiyorum.. yani Kucultucu iteme Tıklayınca Hayvan shrink seklinde kuculsun istiyorum umarım bu gayet acıktır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 o dediğin şeyi yapmak için script bilgisi lazım aksi taktirde server lagdan geçilmez...[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ??? lagla alakası yok.. deed'e dclick yapıp binege tıkladıgında , binegin cantaya deed olarak düştüğü yeri silip. src.targ.shrink yapıcaksın bu kadar işte.. scripti yaz buraya yapalım [Bu mesaj Chernobel tarafından 14 Kasım 2005 21:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar