Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Bir türden 13 kağıdı alıyorsunuz elinize arkadaşlar (Maça, kupa, sinek veya karo) öyle bir şekilde diziyorsunuz ki ; ilk kağıdı yere açıp, ikincisini en alta koymak suretiyle, kağıtlar bitene kadar As-2-3-4-5...Papaz şeklinde açılacak. Yani elinizde 13 kağıt var, ilkini yere açıyorsunuz As geliyor, ikincisini en alta koyuyorsunuz, üçüncüsünü açıyorsunuz 2'li geliyor, dördüncüsünü alta koyuyorsunuz... Bu kağıtların dizilişi ne olmalıdır? Cevap yarına...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 sirayla As-8-2-9-3-10-4-Vale-5-Kiz-6-Papaz-7[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 keşke spo içinde verseydin ya.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 8 liyi yere açınca 9 luyu alta koymak gerektiğinden arkadaşın verdiği cevap yanlış eheuheu[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********...
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 *Dızzt* Yanlış cevap :) Cevaplarınızı spoiler halinde verin arkadaşlar, aynı anda toplicam, erken veren çıkamaz, zamanınızı iyi kullanın, başarılar.[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 cok karışıkk biliyorum =P [spo1=ahanda böle olcak]As-8-2-vale-3-9-4-papaz-5-10-6-kız-7[/spo][signature][hline]FİLTHY PLAY! *********...
dory Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 edit: galiba dogru cevap geldi oh be [Bu mesaj dory tarafından 14 Kasım 2005 02:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Fistan yap bakiim onu, 7'den sonra ne geliyo :)[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 vale geliyo :D elimde kağıt olmadıgı için yapamıyorum olsa şıp yazmıştım.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********...
dory Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 fistan ben yaptım eheh dayanamadım yaptım ve 7den sonra 11 geliyor senin dizdiginde[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. [Bu mesaj dory tarafından 14 Kasım 2005 02:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ille kagıt kestirip yazdırtacaksınız ya iskambil yok evde :)[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********...
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Demek ki neymiş Fistan? Her Türk'ün evinde 52 ve okey takımı olması yasasını boşuna çıkarmamış atalarımız... Bi bildiği var adamların canım :)[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ahaha :D şimdi bende aşağı inemeye üşeniyorum yarın bakarım :D[signature][hline][ quote ]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? [ /quote ] Tık
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 [spo1=cok yaklaştım]1-papz-2-8-3-vale-4-9-5-kız-6-10-7[/spo][signature][hline]FİLTHY PLAY! *********...
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 [spo1=budur]1-kız-2-8-3-vale-4-9-5-papaz-6-10-7[/spo][signature][hline]FİLTHY PLAY! *********...
dory Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 hayır 7den sonra 13 geliyor simdi de:D[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing.
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 kağıt kestim ya pff. neyse sizde uğraşın ben yaptım ;) bakmayın spo ya[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********...
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Dory başkalarının yapamadığı yeri söyleyeceğine kendin uğraşsana :P[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için
dory Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 yapamadın ama 7den sonra 12 geliyor? edik: denedik olmadı dsa ne yuzume vuruyorsun ki ads [signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. [Bu mesaj dory tarafından 14 Kasım 2005 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 nası 12 geliyo onu alta koycaksın 7 den sonra 1 li yok o yerde :) kızı alta koycaksın 2 lide yerde 8 li geliyo işte :D[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... [Bu mesaj Fistan tarafından 14 Kasım 2005 02:18 tarihinde değiştirilmiştir]
dory Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 aha evet ben alta koymayı unutmusum das, dogru valla yapmıs /bow /onundeeğil [signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing.
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Adam akıllı kardeşim :)[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Tüm grupları ayrı ayrı As'tan Papaz'a kadar sıralayın. Tek farkı Vale'yle Papaz'ın yer değiştirmiş olması olsun (...10-Vale-Kız-Papaz yerine ...10-Papaz-Kız-Vale). Önce kupa grubunu alta koyun, üstüne sinek grubunu , onun üstüne karo , onun üstüne de maça grubunu koyun. (Ana fikir sıralamanın kırmızı-siyah-kırmızı-siyah şeklinde olması, kafanıza göre sırayı değiştirebilirsiniz) Sayısını abartmamak koşuluyla birkaç kez desteyi kesin. (Karıştırmayın, kesin. Tek kağıt kesmeyin, yani en üstteki kağıdı alıp en alta koymayın, 10-15 kağıdı kesip alta koyma işlemini 3-4 kere yapın işte.) Daha sonra ilk 13 kağıdı yere kapalı şekilde, yanayana dizin. Ardından ikinci 13 kağıdı 1.'nin 2.'nin... 13.'nün üstüne gelecek şekilde dizmeye devam edin. Sonunda elinizde 13 tane 4'lük kağıt grubu olsun. Teker teker bütün grupları açın.[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için
dory Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 kagitlarla sorunun mu var :P bu yarına kalsın gece gece oturup 1 deste kagıt yazamıcam[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing.
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Dory o kadar eğlenceli birşey çıkıyo ki, yaparsan değdiğini göreceksin... En enteresan tarafı da, mantıklı hiçbir açıklama getiremeyecek olman :) Fistan'da yattı zaten, sabaha kadar düşünür durursun :)[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için
Öne çıkan mesajlar