DarQeR Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 tabe cnm olmazmi.sonucta hepsi wurmali calgilar.[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik!
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 össyi atlat.18 olcan 18de başlamak geçmi? hayır değil.düşün bunun 28ide war 38ide.hiçbişey için geç dğeildir.[hline]I'm back , man...... www.hayalkent.net/freestyle
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 oo feci calarım darbuka :p ( okadar deılde calaım yane)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 bi arkadaşla whisky'e gidicez beraber başlıcaz sanırım. ama bi sorun var benim sol elim tam anlamıyla kalas[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 said: Craven, 06 August 2003 21:46 tarihinde demiş ki: össyi atlat.18 olcan 18de başlamak geçmi? hayır değil.düşün bunun 28ide war 38ide.hiçbişey için geç dğeildir.[hline]I'm back , man...... www.hayalkent.net/freestyle peki sensei :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
DarQeR Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 tabiki gec diildir ama unwe bitmee yakın insanin baska dertleri oluo.basta is ve para kazanmak gibi.hayatının sonuna kadar sana ailen bakamıcak ve dawuldanda hayatını kazanman cok zor.o yuzden ister istemez geri plana itilicek.[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik!
DarQeR Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 said: LvL_Sabo, 06 August 2003 21:47 tarihinde demiş ki: bi arkadaşla whisky'e gidicez beraber başlıcaz sanırım. ama bi sorun var benim sol elim tam anlamıyla kalas[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza genelde oledir zaten.saglak olanların sol eli tam kalas olur.onu zamanla acıosun ama biraz fazla egzersiz yapman gerekicek.sorun sadece sol el olsa.sag ve sol ayak uyumununda aynen ole kalas olduunu goruceksin.[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik!
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 ben sıze en ıyıse darbuka yı kaydedıyım upload edıyım :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 viski nerde olıyy?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
DarQeR Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 taksimde bi cok yer war.dawul dersi weren onlara bakabilirsin mesela.laylayda war drum club war.kadikoyde hipop wardi bi ara.[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik!
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 ben ıyısı bızım burdakı cemaat a gıdıyım vurmalı calgılarla calısıyolar bele$ hem :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 said: DarQeR, 06 August 2003 21:52 tarihinde demiş ki: taksimde bi cok yer war.dawul dersi weren onlara bakabilirsin mesela.laylayda war drum club war.kadikoyde hipop wardi bi ara.[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! saol darqer oss yı atlatıyım ole ba$lıycam karar verdim[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
DarQeR Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 eh guzel karar bence olesi senin icin daha hayırlı olur.[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik!
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 yok abi davul oakdar zor deil ya abartmayın ozman gitaristler ölsün abi.[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 DeamoN senin bi gitarist olarak bunu sölemen çok normal zaten. Baterist biri de dicek ki: Ohoo gitar zor diil abi bateristler ölsün o zaman. Hiçbişii kolay diil, ama gördüümüz gibi de imkansız da diil.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz.
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 ya ama kımse dawul cuya kız vermez ki...[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
DarQeR Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 dawul zor diil? hmmm komik geldi bana bi an neyse. herkezin gorusu farklı olabilir tabe. ama bunu bilki elleri ve ayakları ayırmak+konser boyunca 1saat cross hicte kolay diil.denenmemesi gerekir ayrıca[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik!
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 darbuka yonetir :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
DarQeR Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 said: jacabo, 06 August 2003 22:09 tarihinde demiş ki: ya ama kımse dawul cuya kız vermez ki...[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize weriolar weriolar sen merak etme.[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik!
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 davulcuya kız vermiyolar da kızlar davulcuya... neyse ya vazgeçtim.. :P[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz.
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 genelde emtal dinleyenler oldugu icin dusuncemi ona gore yaziyom burdakilere davul falan, eger turkiye de metal calacaksaniz, sadece metal calarim ben diyorsaniz davulu meslek olarak unutun. Pentagram gibi sansli gruplar olabiliyor bazen, ama cogu underground kaliyor, yan meslek olarak devam ettirebiliyor. Whisky de Baris Abi iyi ogretir, 9 ay beni cekti, ogretti buyuk bir sabirla, o yuzden diyebilecegim bisi yok, ynai anadolu ariyosan Whisky i tek gecerim. Seni gicik ediyim u pararafta, 1. siniftan itibaren org caliyordum, gecen sene (14) davula basladim, ikisini de calarim :) davul mu daha zor gitar mi daha zor diyenlere o iksii karsilastirilamaz diicem, Mike Portnoy un davul caldigi kadar gitar calmak sizi efsane yapar, gitarist bilmem fazla ama gidip asmis bi gitarist kadar davul calmak da asmis yapar, karsilastirmayin o yuzden, sacma tartisma cikar ortaya.[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 azimle çalış.yılma çünkü başaracaksın.[hline]I'm back , man...... www.hayalkent.net/freestyle
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 said: Volfied, 06 August 2003 22:41 tarihinde demiş ki: genelde emtal dinleyenler oldugu icin dusuncemi ona gore yaziyom burdakilere davul falan, eger turkiye de metal calacaksaniz, sadece metal calarim ben diyorsaniz davulu meslek olarak unutun. Pentagram gibi sansli gruplar olabiliyor bazen, ama cogu underground kaliyor, yan meslek olarak devam ettirebiliyor. Whisky de Baris Abi iyi ogretir, 9 ay beni cekti, ogretti buyuk bir sabirla, o yuzden diyebilecegim bisi yok, ynai anadolu ariyosan Whisky i tek gecerim. Seni gicik ediyim u pararafta, 1. siniftan itibaren org caliyordum, gecen sene (14) davula basladim, ikisini de calarim :) davul mu daha zor gitar mi daha zor diyenlere o iksii karsilastirilamaz diicem, Mike Portnoy un davul caldigi kadar gitar calmak sizi efsane yapar, gitarist bilmem fazla ama gidip asmis bi gitarist kadar davul calmak da asmis yapar, karsilastirmayin o yuzden, sacma tartisma cikar ortaya.[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end bu demek oluyomukı volfi yonetir?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
DarQeR Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 hersekilde dawul zordur. iddia ederim.[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik!
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 davul daima zordur, ambidexterity gerektirir bone un sooledigi gibi, ki ben sol kolumu hala ayaralayamadim (9 aydir calisiyorum) davulun bir diger kotu yani, tasinabilir degil, bir gitarist gitarini her eyre tasir, calisir belki ama davulcu anca eliyle ayaklariyla havada calisiyo (derste surekli twin yapmaktan arkadaslar baydilar :)) su an bile katatonia dinlerken ayaklarimla tempoyu tutuyom davulun guzelligi gaz oldugunuz zaman da, sakinken de ayni derecede ses ciakrtabiliyorsunuz, ya da abartabiliyorsunuz. Ve sahne sovu maymunlugu cok tatli oluyor (yapabilene ask olsun gerci :P)[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end
Öne çıkan mesajlar