hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 izle Download çok hoş[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 daha onceden izlemiştim guzel bişi[signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock: Orphaned Land :rock: TelekomaKafamgirsin - ! - Grrr - ! - !
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 hehehe gzlmiş :)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!!
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ewt güzelmiş gercekten nereden buluyorsunuz böle seyleri[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
PZero Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 yerim onlar ne kadar tatlı şebelekler[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com
GangstarsLan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Ablamla izledik gülmekten gözlerim yaşardı :) süper kediler valla :}[signature][hline][b]ßenim Deli Oldugumu Düşünmeni iStemem,Direk Deli Olduğumu ßilmeni iSterim.. ____________ ße GangSta !! [b] __________ MSN Space -> ßen.. Forumcular Ülkesi
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Çok güzel ya. Hayvanların yaptığı sakarlıklar çok komik oluyor nedense. İnsanlarınkine o kadar gülünmüyor. Alışkanlık herhalde ^^[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Davion, 04 Kasım 2005 01:58 tarihinde demiş ki: Hatun yanlız kaya gibi maaşallah. 87'li gibi hiç durmuo kaç tane kız tanıyorum 26 27 yaşında onun yanında 15 yaşında gibi dururlar.
geffen Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 komik.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 gülerken gözlerimden yaşlar geldi, çoğunluğu hayvanın cehaletinden kalanı sakarlığından olduğundan galiba bilmiyorum sadist de olabilirim yirim ben onları yirim[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Öne çıkan mesajlar