riglous Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 kocamustafa pasa ve civarinda yasayan insanlarin cogu kendi semtlerinden disari cikmayan insanlar... daha nice banliyo ve gecekondu mahallesi var yeni sahra vs. merak ediyorum neye dayanarak sallama diyosun? olayin kendini ezmekten cok yermeyle alakasi var. durumun ne kadar vahim oldugu ortada zaten.[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 14 Kasım 2005 17:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: mADmaXimus, 14 Kasım 2005 14:02 tarihinde demiş ki: araştırmama göre her 10 daviondan 10u matematik bilmiyor Sen galiba türkiyenin sadece batıdan ibaret oldugunu sanıyorsun. Neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Kimsenin Türkleri yerdiği veya küçük duruma düşürdüğü yok.Halen daha Kardelen projeleri gibi doğudaki kız arkadaşlarımıza okuma yazma öğretmek için seferber olunuyorsa heleki 21.yy'da bu ülkede bazı şeyler (asşında hiçbirşey) doğru düzgün işlemiyor demektir ki bu da bizim veya yazılı veya görsel basının mizahla karışık eleştirme hakkını doğuruyor...Yanlışmı düşünüyorum... Geyik olsun diye açmıştım topici ama olay ciddiye binmiş[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 zhauzhauh[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: fede, 14 Kasım 2005 15:09 tarihinde demiş ki: türkler interneti bulsaydı. bunların hiçbiri olmazdı. internet bundan 100 kat daha hızlı olurdu. çok daha iyi olurdu. ben de bunları iddia ediyorum nolcak şimdi telekom protesto yapıyo ozman "interneti biz bulmadık niye hızlı olsun" diye :D:D:D hee ben senin tezini çürüttüm dimi çürüttümmü fahrettin he fahrettin :D:D[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Al işte Türk mantığı İnterneti biz bulmadık neden hızlı olsun :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bana kızma telekoma kız :D[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: matama, 14 Kasım 2005 14:58 tarihinde demiş ki: ulkenin daha %20 si okuma yazma bilmiyor gayet normal interneti bilmemeleri Bu da doğru bi şey.Ama okuma bilmeyip interneti bilen eden de çok var.En azından ben tanıorum.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Hay muchos de falses; -Pero hay apenas una verdad.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 X şirketinin yaptığı ankete göre türklerin 10unundan 9u salak biri de gerizekalı ok.[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thwleash Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: bizsiziarariz, 14 Kasım 2005 19:46 tarihinde demiş ki: X şirketinin yaptığı ankete göre türklerin 10unundan 9u salak biri de gerizekalı ok. hmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 araştırma/anket vb. şeylerle elde edilen istatistikleri kesin olarak toplumun geneline uygulayamazsınız. davion çıkışmış sadece batı kısmını biliyosun diye de yani adam gidip sadece 1 evde bilgisayar ve internet bulunan bir köyde de yapmış olabilir bu araştırmasını. belli değil yani. nüfusun %20si okuma yazma bilmiyor denmiş, %80i biliyor yani? o %20nin içinde daha okul çağına gelmemiş çocuklar da var okul çağı geçmiş olan ya da ölmekte olanlar da var. (fazla uzadı dimi?) neyse interneti türkler bulsaydı da eğer o denilenler gibi olmazdı heralde, saçma olmuş. bazı işler için yasal evrak istenmesi kadar da normal bişi olamaz bence. neden mi ciddiye alıyorum? bilmem?[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. [Bu mesaj Sacros tarafından 14 Kasım 2005 19:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Ben kendi örneğimi verdim.Okuma bilmeyen internet kullanıyor diye.Bizzat tanıyorum.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Hay muchos de falses; -Pero hay apenas una verdad.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Gothic, 14 Kasım 2005 13:55 tarihinde demiş ki: davion madalya helal olsun bee ehue valla helal benim 3 yilda yaptiimi 2ayda yapmis adamin ici cok doluymus bikere de foruma bosaltmis :D[signature][hline] ..ainu was here.. edik:yazim hatasi.. [Bu mesaj Darqainu tarafından 14 Kasım 2005 20:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 şakir?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorpion Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 İnterneti Türkler bulsaydı bencede aynen böyle olurdu,çok güldüm valla bu topiğe:)Türklerin,zekalarını böyle geyiklerden alınarak değilde,yaptıklarıyla ispatlayabilecek kapasitede ve kalitede olduklarına inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar