HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Bende dua etme alışkanlığı oldu ve çok mutluyum çok güzel bişi yaaa .... Her gece uyumadan önce dua ederim her ezanda Aziz Allah diye bi başlarım dua ederim şükrederim fln... Paylaşam dedim[signature][hline]I am the Hitokiri that makes the bloody rainfall.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 la havle..[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Bunda böyle tepki verecek birşey göremedim ? Ha amacın lapinlik yapmaksa yapma yazık olur derim...[signature][hline]I am the Hitokiri that makes the bloody rainfall.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ya ben huzursuz oluyorum ezan sesi duydum mu yada dini sohbetlerde ama nie bole bilmiyorum vede muslumanim yani enteresan kucuklukten gelen bisi heralde =/[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 lapinlik ne cnm bilmiyorum ben açarmısın biraz[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Exalted_Angel, 13 Kasım 2005 20:11 tarihinde demiş ki: Bende dua etme alışkanlığı oldu ve çok mutluyum çok güzel bişi yaaa .... Her gece uyumadan önce dua ederim her ezanda Aziz Allah diye bi başlarım dua ederim şükrederim fln... Paylaşam dedim ben hep yatmadan ederidim ama son bi kaç haftadır etmiorum[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki: kadınlar çiçektir en kaktüsünden ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 bnm pek yok ole bi aliskanligim sahsen.. gayet dinsz gibi bisey oldum ciktm.. oruc da tutmadim zaten.. allah sonumuzu hayir etsin:D[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. --------------------------------------------- beni sende unutt herkesin yaptigi gibi.. sende sevmeyi unuuut herseyi oldugu gibii.. --------------------------------------------- hep aglardm ben sen uyurken.. hep saklandin sen kendi dunyana.. affet nefret ettim senden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 mutlu hissediosan güzel bir olay önemli olan senin mutlu hissetmen! sanırm dua edince kendini güvende hissediosn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ozenc imzan çok uzun uyarılabilirsin önceden söyliym.[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Anelor, 13 Kasım 2005 20:15 tarihinde demiş ki: ya ben huzursuz oluyorum ezan sesi duydum mu yada dini sohbetlerde ama nie bole bilmiyorum vede muslumanim yani enteresan kucuklukten gelen bisi heralde =/ namaz kılıyor musun oruç tutuyo musun kelime-i şehadet getiriyo musun hacca gittin mi? zekat veriyo musun?[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: bizsiziarariz, 13 Kasım 2005 20:48 tarihinde demiş ki: ozenc imzan çok uzun uyarılabilirsin önceden söyliym. evet ben uyarcaktım hatta uyarmışlar [small][/small] arasına alırsan daha iyi olur[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] [Bu mesaj fastreload tarafından 13 Kasım 2005 21:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: oper, 13 Kasım 2005 20:59 tarihinde demiş ki: said: Anelor, 13 Kasım 2005 20:15 tarihinde demiş ki: ya ben huzursuz oluyorum ezan sesi duydum mu yada dini sohbetlerde ama nie bole bilmiyorum vede muslumanim yani enteresan kucuklukten gelen bisi heralde =/ namaz kılıyor musun oruç tutuyo musun kelime-i şehadet getiriyo musun hacca gittin mi? zekat veriyo musun? afedersin ama sanane?[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lhinovanion Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: oper, 13 Kasım 2005 20:59 tarihinde demiş ki: said: Anelor, 13 Kasım 2005 20:15 tarihinde demiş ki: ya ben huzursuz oluyorum ezan sesi duydum mu yada dini sohbetlerde ama nie bole bilmiyorum vede muslumanim yani enteresan kucuklukten gelen bisi heralde =/ namaz kılıyor musun oruç tutuyo musun kelime-i şehadet getiriyo musun hacca gittin mi? zekat veriyo musun? Zekât harici hepsini yaptım ama bendede oluyo buu...[signature][hline]Lhinovanion, Uzak zamanda Ebu Hureyre idi, HorseLords kanını taşıyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: oper, 13 Kasım 2005 20:59 tarihinde demiş ki: said: Anelor, 13 Kasım 2005 20:15 tarihinde demiş ki: ya ben huzursuz oluyorum ezan sesi duydum mu yada dini sohbetlerde ama nie bole bilmiyorum vede muslumanim yani enteresan kucuklukten gelen bisi heralde =/ namaz kılıyor musun oruç tutuyo musun kelime-i şehadet getiriyo musun hacca gittin mi? zekat veriyo musun? Napcan? [Bu mesaj Exalted_Angel tarafından 13 Kasım 2005 21:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 @fastreload & @bizsiziarariz teskkrler uyari icin..[signature][hline][b]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. --------------------------------------------- [b]hep aglardm ben sen uyurken.. hep saklandin sen kendi dunyana.. affet nefret ettim senden.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 önemli değil görevimiz[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Din konuşup tartışmayalım boku çıkıyo ;)[signature][hline]Güzel Sözler Arşivi karala bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 evet daha çıkmadı ama çıkınca bırakırız hehe[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 çıkarınca yani orda adam bi soru sormuş iki kişi direk sanane nabcan demiş. sorulan adam der sananeyi... edit : angel senin adına sevindim..[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram [Bu mesaj fede tarafından 13 Kasım 2005 21:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ben de derim[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: bizsiziarariz, 13 Kasım 2005 21:05 tarihinde demiş ki: said: oper, 13 Kasım 2005 20:59 tarihinde demiş ki: said: Anelor, 13 Kasım 2005 20:15 tarihinde demiş ki: ya ben huzursuz oluyorum ezan sesi duydum mu yada dini sohbetlerde ama nie bole bilmiyorum vede muslumanim yani enteresan kucuklukten gelen bisi heralde =/ namaz kılıyor musun oruç tutuyo musun kelime-i şehadet getiriyo musun hacca gittin mi? zekat veriyo musun? afedersin ama sanane? tabiki banane arkadaşım! eger kendine müslüman diyosan bunları yapıyor olman gerekiyor.. müslümanın kime dendiğini bilmiyosunuz daha, sonra çıkıp müslümanlıktan bahsediyosunuz..ha bu arada ben de müslüman degilim.. inananlara mümin denir.. bahsettiğin seyleri yapanlara müslüman denir...[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı [Bu mesaj oper tarafından 13 Kasım 2005 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Bakın rica ediyorum, lütfen. Şu mesajımdan sonra kimse alıntılı mesaj atıp cevap fln vermesin birbirine. Oke rica ediyorum. Saygılı seviyeli patiler olalım...[signature][hline]Güzel Sözler Arşivi karala bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 @oper ok[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you [Bu mesaj bizsiziarariz tarafından 13 Kasım 2005 21:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Sadece ilk mesaja yorum yapalım önce, birbirimize deil. @Alttaki : Bunun gelceğini biliodum.Demek ben de yanlışım işte =] Zaten doğrusu yaparım demedim.Yapılması gerekeni yazdım, benim de yapmadığım. @LordOfBlood : Post kasmadığımı, bu mesajı editleyerek cevap vererek gösteriorum sana =] [signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -Hay muchos de falses; -Pero hay apenas una verdad.. [Bu mesaj Sabrina tarafından 13 Kasım 2005 21:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 @sabrina.. katiliorum sana da... sen niye ilk mesaja yorum yapmadinn??;) (bundan banane belki ama yaptigin oneriyi sen uygulamaynca bi enteresan oldu sanki)[signature][hline][b]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. --------------------------------------------- [b]hep aglardm ben sen uyurken.. hep saklandin sen kendi dunyana.. affet nefret ettim senden.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar