anartheelf Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bunu bugun arkadaş anlattı çok güldüm ne kadar doğru bilmiyorum ama sizle paylaşayım. bi tür bilim fuar (fuardan cok yarışma gibi bişi) de millet bilimsel çalışmalarını sunuyo gencin biri idi hidrat mono oksit in zararlarını anlatıyo(50 dinleyicisi var) "heyelanlar, toprak kaymaları" falan filan baya bişiler anlatıyo sonra millete diyoki gelin bir imza kampanyası oluşturup bu maddeyi yok etmek icin kampanya yapalım diyo 50 kişiden 46 sı imza veriyo 3 ü çekimser yani yorum yapmıyo sadece 1'i di hidrat mono oksit(H20) in su olduğunu anlıyo di hidrat mono oksit ( yazım hatası yapmış olabilirim ben boyle yazılıyo diye biliyorum ) ilk başta bende onun su olduğunu hatırlamadım sonradan o diyince düştü jeton[signature][hline]şehitler ölmez http://www.sehitlerolmez.com/animasyon.php?ani=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ok tamam guzelde komik deil :)[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 abi eğer sallama ise doğru deil ama gerçek ise oraya bilimsel çalışmaları izlemeye gien 50 kişinin 1 isimi suyun kimyasal formülünü bilir ya sahsen ben güldüm[signature][hline]şehitler ölmez http://www.sehitlerolmez.com/animasyon.php?ani=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 haş iki oo diecek anlamazlar yoksa[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: anartheelf, 14 Kasım 2005 15:32 tarihinde demiş ki:ilk başta bende onun su olduğunu hatırlamadım sonradan o diyince düştü jeton E tamam da sende o 50 kişiden 49 u içinde yer alabilirdin ozaman? Demekki bukadar tuhaf değil. Yani herkes kimya okumuş olmak zorunda değilki herhangi bir insan suyun H2O dan oluştuğunu bilmek zorunda değil:D Hı, tabi kötü bişiy bu yani. Ama bence burdaki sorun milletin H2O yu bilmemesi değil... Tek sorun hiçbişiy bilmeden sazan gibi atlanması. Yani hobarey heyelana toprak kaymasına sebep veriyo yokedelim oyu vermeden önce olayın özünün anlanması lazım...[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bence çıkarılması gereken sonuç "insanların çoğu kimya bilmiyor" değil, "doğrular çarpıtılabilir, bu kampanyalar gerçeği yansıtmaz"dır.[signature][hline]BonePART, 14 Kasım 2005 14:18 tarihinde demiş ki: Eee tamam eternal. iste orcum abi ben. baltam war bole. buyuk kocaman. vuruyom onna kafasına adamın. daha ne olcka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ha buda bethovenı öldürdünüz hitleri başkan yaptınız gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Di_Hidrojen Mono_Oksit olması lazım[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 gerçek bu olay:)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ahahha :p güzelmiş[signature][hline]oeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Dünyaya ve ekosisteme inanılmaz zararları olan bi canlı... Ormanlara, denizlere ve atmosfere inanılmaz zararları var. HomoSapiens ırkının yeryüzünden silinmesi konusunda kampanya başlatalımmı? [signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol [Bu mesaj ShadowFury tarafından 14 Kasım 2005 17:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 HomoSapien hiç duymadım ama doğruyu soylemek gerekirse 6 sınıftaki cocuk h2o yu bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Sensin homosapien...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 olayın wikipedia linki The dangers of dihydrogen monoxide include: * The substance is a major component of acid rain; * Contributes to soil erosion; * Accelerates corrosion and breakdown of metals and electrical equipment; * Excessive ingestion may cause various unpleasant, though generally not life-threatening, effects; * Prolonged contact with its solid form results in severe tissue damage; * May cause electrical failures and decreased effectiveness of automobile brakes; * Inhalation, even in small quantities, may cause death; * Its gaseous form may cause severe burns; * It has been found in the tumors of terminal cancer patients; * Withdrawal by those addicted to the substance causes certain death within 168 hours; Nevertheless, governments and corporations continue using it widely, heedless of its grave dangers.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar