turkish_bow Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Beyler diezde admin gm tanıyan varsa lütfen yazsın cok ama cok önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 coq fazla diezde oynayan uye yoq sanırım burda bilelmem yardımcı olabilirlermi?[signature][hline]64 ganclık asigolar aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş deniz abiiiiiiii yandiq sizi Ç.dardanel sporu yaw neden banladınız UsakspoR u neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bilmiorum ama aga lasonbrAnın baskanı zian bile burda takılıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bişi sorabilir miyim, aga ne demek?[signature][hline]3 yıl oldu ltfn gerçekleşsin artıkın:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 aga dedin baştan kaybettin :S[signature][hline]Diablo_Angel lvl 60 np:48xxx nation:karus server:diez İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares İD: DiaboLique lvl 5x in cypher YıLıN ToPiCi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 la Allah bildigi gibi yapsın ... Clandasın lasonbra yazıon :) LasombrA la heueuh ... bide eet AGA aga demek bence :D[signature][hline]Lütfen Görmiyeyim seni biyerLerde karsıma cıkma;konusmayalım bakısmayalım NE OLURSUN!!! :( daha fazla tükenmeye takatim yok ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 beyler yardım edin ya zian abi sen tanırsın belkide sensinn:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 gm benim sen itemlerini bana ver +11 yapıp geri verem aga :D şaka maka bi yana LasombrA clanın lideri tanıyo die duymuştum (ben diez oynamiom ama arklardan duyduma göre..)[signature][hline]Name:GOLD_GANDALF Server:Xig.... Np:Yp LvL:Az kaldı 60 olcak :D Orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 nabacan GM i ? ;)[signature][hline]Lütfen Görmiyeyim seni biyerLerde karsıma cıkma;konusmayalım bakısmayalım NE OLURSUN!!! :( daha fazla tükenmeye takatim yok ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: CaDoBaBa, 14 Kasım 2005 19:13 tarihinde demiş ki: gm benim sen itemlerini bana ver +11 yapıp geri verem aga :D şaka maka bi yana LasombrA clanın lideri tanıyo die duymuştum (ben diez oynamiom ama arklardan duyduma göre..) bende lasombradayım ama cyperdakinde :D[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 gothic yoksa sen gm misin :-?[signature][hline]Name:GOLD_GANDALF Server:Xig.... Np:Yp LvL:Az kaldı 60 olcak :D Orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Gothic, 14 Kasım 2005 19:16 tarihinde demiş ki: said: CaDoBaBa, 14 Kasım 2005 19:13 tarihinde demiş ki: gm benim sen itemlerini bana ver +11 yapıp geri verem aga :D şaka maka bi yana LasombrA clanın lideri tanıyo die duymuştum (ben diez oynamiom ama arklardan duyduma göre..) bende lasombradayım ama cyperdakinde :D LasombrA Rulez !!!![signature][hline]Lütfen Görmiyeyim seni biyerLerde karsıma cıkma;konusmayalım bakısmayalım NE OLURSUN!!! :( daha fazla tükenmeye takatim yok ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ben büyüyünce gm olacam YAAAA!!![signature][hline]Name:GOLD_GANDALF Server:Xig.... Np:Yp LvL:Az kaldı 60 olcak :D Orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 taniosanız banlatcak 1kişivar item calmadan +5 mirage:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 item çaldıgı için mi banlatıcan?[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bi +5 mirage için adam banlasaydı şuan da server da adam kalmazdı :)[signature][hline]Name:GOLD_GANDALF Server:Xig.... Np:Yp LvL:Az kaldı 60 olcak :D Orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 heheheh ... arkadaslar hemen öle flame etmeyin kardeşimize :) mirage +5 bizim için kücük ama onun için büyük olabilir :) bi ara ben sana yenisini veririm innde olacaktı +1 1 tane +6 yaparız hem daha iyi olur =)[signature][hline]Lütfen Görmiyeyim seni biyerLerde karsıma cıkma;konusmayalım bakısmayalım NE OLURSUN!!! :( daha fazla tükenmeye takatim yok ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar