Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Alayım mi?[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 ney abi 37.5 dolarmı anlamadım bi de sormam hata ama :) orcinalmi :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch [Bu mesaj kermit_frog tarafından 07 August 2003 19:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Orjinal//Türkçe//37.5 milyon...[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
infected Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 uç hemen diablo 3 cd xp ile 4 cd bi de kitap... biz tek cd'ye 40 milyon verioz.[hline]http://www.frp-tr.net Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline Head, 25 July 2003 11:39 tarihinde demiş ki: ben bi kere tükürmüştüm böyle öyle bi madde çıktıki anlatamam sümük ile balgam arası bişey bide büyük böyle acıttı dedim beynim mi koptu geldi
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Gidim kapayım hemen bu arada Gima'da.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Kitap dediğimde Diablo romanın ilk bölümü,oyun kitapçığıda ayrıca var.Yuh ya düşününce bence anladım iyi fiyatı hadi bakalım 3. yada 4. orjinal oyunuma koşiyim ben :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
infected Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 abi harbiden çok ucuz yani[hline]http://www.frp-tr.net Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline Head, 25 July 2003 11:39 tarihinde demiş ki: ben bi kere tükürmüştüm böyle öyle bi madde çıktıki anlatamam sümük ile balgam arası bişey bide büyük böyle acıttı dedim beynim mi koptu geldi
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 zaten kitap kendi başına 15 milyon felan neydi bilmiyom ama öle bişi olması lazım ama yinede bi daha bak etrafına belkide daha ucuzu vardır :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Gimamı hangi gima bu arada orjinaline grk yok diablonun ama harbici ucuz wala başka oyunlarda ucuzmu öyle?[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Zonguldak gima 2 :D[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Ohoyt zonguldakmı baştan kaybettik biz :-)[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Eheuheu benim için al, kargoyla yolla; ben burdan öderim.
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 6,7 tane var Ersan Games etiketli.Kargoyla pazarlama mı ne yapsam mı acaba?[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 abicim hevesin var sa al oyna kas bnet te oyna benim hevesim olsa bende oynucam da baydı :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Öne çıkan mesajlar