Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo II + LoD + Kitap --> 37.5 // Değer mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ney abi 37.5 dolarmı anlamadım
bi de sormam hata ama :) orcinalmi :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür.
L.Y. Rauch

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 07 August 2003 19:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
uç hemen diablo 3 cd xp ile 4 cd bi de kitap... biz tek cd'ye 40 milyon verioz.[hline]http://www.frp-tr.net
Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki:
biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline
Head, 25 July 2003 11:39 tarihinde demiş ki:
ben bi kere tükürmüştüm böyle öyle bi madde çıktıki anlatamam sümük ile balgam arası bişey
bide büyük böyle acıttı dedim beynim mi koptu geldi
Mesaj tarihi:
Kitap dediğimde Diablo romanın ilk bölümü,oyun kitapçığıda ayrıca var.Yuh ya düşününce bence anladım iyi fiyatı hadi bakalım 3. yada 4. orjinal oyunuma koşiyim ben :)[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Mesaj tarihi:
abi harbiden çok ucuz yani[hline]http://www.frp-tr.net
Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki:
biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline
Head, 25 July 2003 11:39 tarihinde demiş ki:
ben bi kere tükürmüştüm böyle öyle bi madde çıktıki anlatamam sümük ile balgam arası bişey
bide büyük böyle acıttı dedim beynim mi koptu geldi
Mesaj tarihi:
zaten kitap kendi başına 15 milyon felan neydi bilmiyom ama öle bişi olması lazım
ama yinede bi daha bak etrafına belkide daha ucuzu vardır :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür.
L.Y. Rauch
Mesaj tarihi:
Gimamı hangi gima bu arada orjinaline grk yok diablonun ama harbici ucuz wala başka oyunlarda ucuzmu öyle?[hline]Olymposdan[Sir Lancelot]
[Silver Ailesi,Ivanov kardeşler]
Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer
------
Save me from the nothing i've become
Mesaj tarihi:
6,7 tane var Ersan Games etiketli.Kargoyla pazarlama mı ne yapsam mı acaba?[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Mesaj tarihi:
abicim hevesin var sa al oyna kas bnet te oyna benim hevesim olsa bende oynucam da baydı :P[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
  • Yeni Oluştur...