odchu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 .. oyuncuların başına (ölü ya da diri) para konup bounty hunterlara iş verilmiyo di mi henüz .. ? peki bu ne zaman eklenecek bilen var mı ?:? . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 ekleneceğini düşünmüyorum şahsen.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Eklenmez çünkü full abuse edilir o olay.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 mesela benim başıma ödül konsa ben direk gider bi arkadaşıma öldürtürüm kendimi,dimi :)[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Bence sistem olarak bounty hunter a görev verecek adam parayı koymalı misal A kişisi B kişisine gıcık ve onu öldürtmek istio A kişisi 5k Credit i Bounty hunter a B kişisinin kafası karşılıgında verecegim diyecek ve hunter getirdigi gibi para otomatikman Hunter a geçecek ilk baştaki anlaşmada bir Contract ile saglanabilir[hline]Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Stalkerx diyeceklerimi demiş ;yani ikili bi' anlaşma yapılır ve adam öldüğünde ya da yakalandığında vadedilen para ve XP b.hunter a geçer .. arkadaşım beni öldürürse avucunu yalar. he bounty hunter tutmak belli bi' faction puanı kaybetmeye sebep olabilir ; boş yere adam öldürme olmasın diye ? . böyle bi' şey tartışılıyodu önceden özellikle artisanlar ticarete pislik karıştırmasını önlemek için . Oyunda yeni yeni lamerler türemeye başladı ;smugglerlar slice için eşya aldıklarında geri vermeyebiliyolar . peki oyunda online oyunculardan görev alabiliyo muyuz (bundan da bahsedilmişti) mesela ben bi' smithten dağıtım görevi alabilir miyim ? . Mesela birine silah yaptı Naboo daki ustam ve alıcı Lok da . iki taraf da takas için hem üşeniyo hemde yolculuk için gerekecek parayı dert ediyo .. burada devreye ben giriyorum ,silahı lok a götürüyorum paramı ve XP mi kazanıyorum .. Silahı alır da yerine götürmezsem b.hunterlar peşime düşüyo ... :) b.hunterlar onurlu ve adaletliyse görevleri almadan önce gerçekten böyle bi' anlaşma yapılıp yapılmadığını kontrol etmek isteyebilir .He yok, keyfi davranır ve suçsuz yere peşime düşerse ben de onun peşine b.hunter tutarım :D gibisinden bi' senaryo . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Kısır döngü olur,server BHlar ve lamerlar diye ikiye ayrılır :).[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Ya ölmesini istediğim adamı ben öldürmedikten sonra ölüp ölmediği beni ne ilgilendirir ki =) yani RP bazında belki işe yarar BH olayı ama onun dışında pek kullanışlı değil bence.[hline] I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abc Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Oldurulmenin ne anlami var ki. Oyun Hardcore degil , olunce skill ve xp de gitmiyor , ceset de loot lanmiyor , öldürdüğün adam herseyiyle 2 dk sonra karşina dikiliyor. İşte bu ticari kaygı ugruna yapılmıs oyunun en kotu ve zayif yani.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 cesetler lootlaniyor artik[hline]sleepin, weepin, with you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Cesetler lootlanıyor tabi ama Insurance diye bir olay var,her item ı 1 ölüşlük newbied yapıyor.Yani karşındaki zenginse adamın çöpünü alamazsın :).[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Ama şu da var ölen kişi öldüğü yere baya uzakta başlıyor böyle UOdaki kısır döngü savaşlar yerine harbi sağlam savaşlar yapılabiliyor.Ölen ciddi ciddi savaş dışı oluyor.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 said: codmaster, 31 July 2003 22:43 tarihinde demiş ki: Yani karşındaki zenginse adamın çöpünü alamazsın :).[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr kaderin tokati yine garibana iniyor yani :)[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect & Weaponsmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5496 3322 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhyolfCharedtes Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Garibanlik Bole bea mahkumuz ezilmeye :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 kısır döngü olmaz bence ama bişey de doğru dediniz ;ölümün pek bi' manası yok . O yüzden peşinde B.H olan pek bi' sallamaz ... peki online oyunculardan mision olayı var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 ayrıca B.H lerin belli bi' görevi/önemi/rütbesi var mı imparatorluk nezlinde ?yoksa ileri düzey rifleman den başka bi'şey değil mi? . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Her BH kendi değerini kendi belirler... lol özlü söz oldu bu =P BH nin öyle imparatorluk nezdinde bi önemi yok... Bounty Hunter adı üstünde kelle avcısı... :][hline] I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sykronised Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 BH'lar Jedi'lar ortaya cikinca deger kazanicak. Jedi'larda permadeath sistemi olucagi icin BH'lar buyuk meblalar karsiligi Jedi avliyacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Playerlar avlanamaz..Öyle birşey yok yani.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 said: odchu, 01 August 2003 18:41 tarihinde demiş ki: ayrıca B.H lerin belli bi' görevi/önemi/rütbesi var mı imparatorluk nezlinde ?yoksa ileri düzey rifleman den başka bi'şey değil mi? . BH lar pistol ve carbine kullanır.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 BH lar pistol ve carbine kullanır. Her BH kendi değerini kendi belirler... .. bu ikisi imza gibi olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Delikanlı Bh silahsız girer ! Jedi a ( keh keh )[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 tabii ;sonra da kafasını çoluk çocuğun eline verirler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 playerlarin basina para koyuluyo ama playerlar tarafindan degil npc ler tarafindan die biliyorum, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 uuuuuuuuuuUUUUUUUUUuuuuUUUUUUUUUUuuuuuuu mace windu ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar