Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyunda ...

odchu

Öne çıkan mesajlar

Bence sistem olarak bounty hunter a görev verecek adam parayı koymalı misal A kişisi B kişisine gıcık ve onu öldürtmek istio A kişisi 5k Credit i Bounty hunter a B kişisinin kafası karşılıgında verecegim diyecek ve hunter getirdigi gibi para otomatikman Hunter a geçecek ilk baştaki anlaşmada bir Contract ile saglanabilir[hline]Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit
Sosyal ağlarda paylaş

Stalkerx diyeceklerimi demiş ;yani ikili bi' anlaşma yapılır ve adam öldüğünde ya da yakalandığında vadedilen para ve XP b.hunter a geçer .. arkadaşım beni öldürürse avucunu yalar.

he bounty hunter tutmak belli bi' faction puanı kaybetmeye sebep olabilir ; boş yere adam öldürme olmasın diye ? .

böyle bi' şey tartışılıyodu önceden özellikle artisanlar ticarete pislik karıştırmasını önlemek için . Oyunda yeni yeni lamerler türemeye başladı ;smugglerlar slice için eşya aldıklarında geri vermeyebiliyolar .

peki oyunda online oyunculardan görev alabiliyo muyuz (bundan da bahsedilmişti) mesela ben bi' smithten dağıtım görevi alabilir miyim ? . Mesela birine silah yaptı Naboo daki ustam ve alıcı Lok da . iki taraf da takas için hem üşeniyo hemde yolculuk için gerekecek parayı dert ediyo .. burada devreye ben giriyorum ,silahı lok a götürüyorum paramı ve XP mi kazanıyorum .. Silahı alır da yerine götürmezsem b.hunterlar peşime düşüyo ... :)

b.hunterlar onurlu ve adaletliyse görevleri almadan önce gerçekten böyle bi' anlaşma yapılıp yapılmadığını kontrol etmek isteyebilir .He yok, keyfi davranır ve suçsuz yere peşime düşerse ben de onun peşine b.hunter tutarım :D

gibisinden bi' senaryo .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
codmaster, 31 July 2003 22:43 tarihinde demiş ki:
Yani karşındaki zenginse adamın çöpünü alamazsın :).[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion
Web: www.darklegion.gen.tr

kaderin tokati yine garibana iniyor yani :)[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect & Weaponsmith '
Dukkan : Naboo-Theed ( -5496 3322 )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
odchu, 01 August 2003 18:41 tarihinde demiş ki:
ayrıca B.H lerin belli bi' görevi/önemi/rütbesi var mı imparatorluk nezlinde ?yoksa ileri düzey rifleman den başka bi'şey değil mi? .

BH lar pistol ve carbine kullanır.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion
Web: www.darklegion.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...