Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Test Center acildi. izlenimler.

maxrep

Öne çıkan mesajlar

said:
sadATS2, 08 Kasım 2005 12:13 tarihinde demiş ki:
eq2 de 42 wizardim var 1 sene oncesinden kalma neredeyse
wow da 52 shadow priest onunda bi 4 5 aydir yattıgı malum matrixin betasını oynadım cop bence, swg zaten hep kotuydu ılk zamanlar harıc.

yok ama ne olursa olsun bı daha asla soe den oyun almayacagım neye el atsalar cope donduruyolar.

kotu taraf oynıcak bısıde yok baska, yenılerın cıkması en ıyı ıhtımal 1 sene. hayırlısı.

şu doombringeri kesmeden bırakmayalım :P[signature][hline]SWG - Ugur Mistwalker <-SK-> - Eclipse
"Pre Pub 9 Jedi"
SWG - Reiken Mistwalker <-SK-> -Eclipse
"MBH-MCM-Carbine x4xx"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nooneelse, 08 Kasım 2005 12:04 tarihinde demiş ki:
Eskiden oside ultima oynardım, sonra snn vs. en son 1 senedir wow oynuyorum ama kabak tadı vermeye başladı. SWG daha 1 sene adam olmaz bence. Yeni bir oyun almak şart diyorsanız wow, guildwars veya matrixonline'ı öneririm.

[Bu mesaj nooneelse tarafından 08 Kasım 2005 12:05 tarihinde değiştirilmiştir]

SWG daha 1 sene adam olmaz değil SWG hiç adam olamadıki rankını kaybetip rankını geri kazansın.

BUFF delayleri azaltmışlardı CU dan aylar önce çok iyi hatırlıyorum , insanları grind de rahat ettirmişlerdi Warcry exploit ini hedesini tamamen kaldırıp intime adam gibi şekil verdikten sonra oyunun eksiği yoktu. PS2 ye adapte edemeyince işte ne yapacaklarını şaşırdılar artık
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sadATS2, 08 Kasım 2005 12:13 tarihinde demiş ki:
eq2 de 42 wizardim var 1 sene oncesinden kalma neredeyse
wow da 52 shadow priest onunda bi 4 5 aydir yattıgı malum matrixin betasını oynadım cop bence, swg zaten hep kotuydu ılk zamanlar harıc.

yok ama ne olursa olsun bı daha asla soe den oyun almayacagım neye el atsalar cope donduruyolar.

kotu taraf oynıcak bısıde yok baska, yenılerın cıkması en ıyı ıhtımal 1 sene. hayırlısı.

Wow daki mantık biraz farklı, yani SWG vs vs oyunları oynayıp oyunun sosyal yonunden artık bıkmış olan veya her ikisini birden oynayan oyunculara göre. Yani hardcore olarak oynuyor gözlemlediğim kadarı ile pek çok guild. Oyunda iyi değilsen zaten guild bulamıyorsun bir işe yaramıyorsun lvl 60 instance girmekle olmuyor ki illa bir guild lazım raid instance lar için.

SWG nin ilk zamanlarında ,hem hardcore kasabiliyor, hem çölde tek başımayken atmosferi yaşıyor (grafikler nintendo gibi değil ve civ civ efektleri az ve öz yani oyun orjinal olduğunu SW de olduğunu hissettiriyordu , çölde ben terliyordum adeta) hemde oyunun sosyal yonunden faydalanıyordunuz. Yani en odun oyuncu bile oyunda kendisini bir takım grubun içerisinde onların adamı veya onlardan birisi gibi hissediyordu.

Kantine girildiğinde entertainerlar buff atar , wound heal eder , herkez birbirine muhtaç , doktoru gördünmü yardım istersin , kantinde bazen doktor gelir heal xp kasar hem entertainerlara yardımcı olur hemde insanların woundları alınır .... vs vs gibi pek çok oyun içerisinde yardımlaşma vsvs gibi hoş olaylar olurdu. WOW Daki gibi instance dan instance a belki binde bir ihtimal karşılaştığın insanlar gibi değilde her akşam kantinin sağ arkasında takılan adamın yanına gidip hey naber ahbap bu gün neler yaptın ? gibisinden muhabbetlerin dönmesi çok hoşuma giderdi.

Sonra ne oldu ? oyun ağırlaşıyormuş , dancer buff alıp , doktor buff almak kasıyormuş, direk aksiyona girmek gerekiyormuş. Süper uber oldu değilmi böyle ? Kantindeki entertainer eğer full template isen neyine yarıyor ? Ki zaman geçtikçe insanlar full template e ulaşıyorlar , kantindeki entertainerlar insp buff verip pvp ye mi etkili olacaklar ?(vereceği faction puanını yiyeyim ben onun versen ne olur onu vermesen ne olur kim takar senin faction unu , ha officer olmuşum ha colonel ST lere /slap yapıp ST lerin benden ah abi yapma özür dilerim fantezim olmadı hiçbi zaman) E hadi doktor bir işe yarıyor ona birşey demiyorumda entertainerlar , bir serverdaki oyuncu kitlesi (CU nun devam eder versiyonu için konuşuyorum) % 80 grind i bitirince hanginiz kantine gidecek ? O entertainerlar niye dans etsin orada ? Med centerlara kimse gitmiyor neden ? Yakın zamanda Kantinlerinde boşa yakın dolu olması muhtemel değilmi ?

Entertainer açan erkek veya kadın hiç farketmez orada oyunu sevdiklerinden farklı şeyler yapmak istediklerinden bulunuyor ve bir yandanda insanlara yardımcı oluyorlardı . Kantinde laklak geyik oluyor insanlar takılıyordu , kantine kimse gitmiyorsa entertainera sen elinde çiçekler , twister efektleri , yok efendim süsler pullar versen neye yarar ?

[Bu mesaj Arkansis tarafından 08 Kasım 2005 14:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eğri oturalim. doğru konuşalim. ciddi olalim . beyler bu adamlar hala akıllanmamışlar. şimdi girdim test centerde bir şeyler yüklemeye başladı.. bende sevindim inşallah birşeyler düzelmiştir. diye.. ama nafile.. 3-5 güne kalmaz normal serverlerde başlayacak ve. bakalım ne olacak. herhalde çoğumuz ağlamaya başlarız... böyle giderse 1-2 haftaya kalmaz. oyunu birakirim... harıl harıl 2-3 gündür alternatif ariyorum. EQ2 kesinlikle olmaz.. oynayış çok kötü ve kontroller. SWG kadar iyi değildii. son halini demöiyorum. halinizden memnun değilseniz. arayışlara başlamalı. bakın ve araştırın derim. olmadı topluca karark verir öyle geçeriz.

Middel earth ve guildWars iyi deniyor... bakınıyorum..[signature][hline]eclipse
ulubatli hakan
vodo
jedi padawan
noob
Sosyal ağlarda paylaş

Yuh ya adamlar level 1-80 arasi itemleri veteranlara vermeyeceklermis resmen cekin gidin diyorlar adk ler sacma sapan birseye donusturulmus yok artik swg gitmez live e gelmeden once melee ler icin target lock eklerler dedim ama onu da yapmayacaklar anlasilan en iyisi wow a geri donmek yada saga of ryzom denemek

Hatta hep beraber saga of ryzom a gecelim =P(Oyunun beta 1.0 i wow dan daha guzeldi ama cok az kisi oynuyor iste o sorun dev. ler cok cana yakin hatta bir kac tanesi ile oyunda konusmustum zamaninda =P)skill sistemi eski swg e benziyor(Tabii ki 4444 gibi degil ama her karakter birbirinden farkli)

[Bu mesaj Sylian tarafından 08 Kasım 2005 22:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

krayt pearl bile reward gibi verilio ne bicim is bu ya? iice sacmaladılar.. tc ye girip havada ucan mob lar gormekten sıkıldım, adam a vuruorm 15saniye snra adamın health inmeye baslıo daha 3/4 gozukurken olmus oluo fln :) komedi walla.. bugn tc de bi jedi (!) saber istiorm beeeeen die dolasıodu.. bi ona baktım bi de kendi ustumdeki padawan robe a baktım aman allahım dedim ve cıktm..
eq2 trial yuklucem haftasonu ama ulu ya guveniorm o begenmediyse bna da uymaz gibi gelio..
artık bence de ciddi ciddi yeni bi oyun bulmanın zamanı geldi swg battı.. adam gibi bulalm yeni bisi ole 1-2 ay sora baymıcagımız bisi bisiler paylasabilecegimiz bi oyun.. (cok sey mi istiorm acaba?)[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Sosyal ağlarda paylaş

Saga of ryzom
Eq2 u bosver derim gercekten indirdigin onca gb e yazik gerci zevkle ve renkler tartisilmaz ama eq2 harbiden dandik saga of ryzom trial ini indir begenecegini garanti ediyorum =P

Ha birde demeyi unutmusum ryzom da kendi buyunuzu felan yaratabiliyorsunuz o olay super zaten sirf onun icin bile deneyin

[Bu mesaj Sylian tarafından 08 Kasım 2005 22:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tesekkurler, hepsini denemeye calıscam.. sonucta zevkler meselesi ama ztn burdaki oyuncuların kaydıgı yer de onemli bnim icin.. neise ryzom a da basliim bakiim..
aman allahım ben tam bi oyun delisi olmusum haberim yok!! annem bilse kalpten gider ders calıstıgımı sanıo surekli :)[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Sosyal ağlarda paylaş

olum bekleyin pokemon online cidden güzel olacak cddiyim screenler felan çok hoş bi ara barbie nin oynu vardı onun gibi[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
Sosyal ağlarda paylaş

ahh ahh bnm kafamda eskiden hep online pokemon hayali vardı ztn.. kac kere hayal etmistim oyle bi oyunu gece uyumadan once.. :) sistem guzel olduktan snra ndn olmasın?? turnuvalar olur kapısırız bnim pokem sninkini ezer deriz. belki de bi dragonite ım olur, olursa da super olur aglarım..[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Sosyal ağlarda paylaş

Yok pokemon online eğer vaad edilen gibi çıkarsa süper olacak.

Karakterle geziyorsun rakip çıktı karşına ve ya avlayacağın pokemon.Hemen Turn Based savaş modu :D Kötü gider bayar ama :D

Bana pvm'nin olduğu oyun söyleyin :D[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

Eski bir frf üyesi olarak bayadır oynamıyordum , böyle bir duruma düşümüş olarak görmek üzücü açıkcası herzaman dediğim gibi hepsi para tuzağı ama aldıklarını vermeyi beceremezlerse devam etmek aptallıktan başka birşeyi geçmez...

//deadric..[signature][hline][b]Depresif Manyak O_o[b]

[Bu mesaj Assam tarafından 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu Günün Bugları (B.G.B.)

medicim test serverince 11 oldum bugün resurrect alınca lvl 10dabi heyecan bi adam buldum dedim öl seni reslicem bakalım yeni sistemde nasıl. lvl atliyim ok dedi bekledim. bu arada heallamayı denedim onu gruba aldım grupsuz denedim saldırdığı hedefe dalıp heallamaya çalıştım sonuç olarak area heal: heals friendly targets in area yazmasına rağmen heals you and hostile targets yazması gerektiği kanısına vardım. heal friendly targetleri heallamıyo ancak onla duel yapacaksın (büyük ihtimal live da düzeltilir)
peki buna ne neden oldu adamlar büyük ihtimal bi saldırıya koydukları targetleme hedesini copy/paste ile direk buna koydu.
herneyse adam lvl7 oldu duelledik bu arada hostileları healladığım kesinleşti sırf teorimi kanıtlamak için gittim bi lairin içine girdim alt a bastım lairin dışından bakarak adama ateş etmeye başladım. ama adam bana vuramıyo. yani benim 64k healthlik bir kalkanım ve onu heallayıp(onda bug yok :)) koruyan mobcuklarım oldu.(a.k.a. yeni PvP exploiti)
neyse adam 2 kere incap oldu öldü gruba aldı beni consent verdiğini söyledi ama ben consent mesajı almadım o nedenle sanırım onu resleyemedim kimbilir arkamdan ne kadar küfüryedim asla bilemeyecem çünkü /tell /groupchat ve birçok chat çalışmıyo. hatta chat ekranının tamamı buglı. yenni tab eklenmiyo combat log gözükmüyo... adama 10k verdim sevinir gariban jedi dedim oyundan çıktım. sonuç olarak swg bug doldu yeni sistem ps2 de çıkacağı açıklandığından artık bu sistemden geri dönüş yok. ancak yapılabilecek tek şey NGE yi yeni serverlarda çıkartmak. tabi soe ile mantıklı davranmak pek alakalı şeyler değil. çok saçmalıklar yaptılar SOE ye bundan sonra kenan hoca diycem.[signature][hline]Alo-matik
Pati - ?
Sosyal ağlarda paylaş

Dün akşam 21:00 civarı test center girdim.. baktım birşeyler yüklenniyor. ümitlendim. girdim ama yine aynıydı. TC-6 da yine ulubatli hakan Wokie açtım. BH bakayım dedim.. görevde aldım biri ıvır zıvır. ama invertoyda yoktu .. boştı yine. berbat. şuna dikkat ettim bu sefer. falconiçindeyken. yukarı turrete hedefe kilitlerim ve imp uzay gemileri targetden kurtulmadılar. ve bende gördüm hedefe dogru çevirdim ikonu ver vurmaya başladım... bari gezegende svasirken targetin yerini ekranda oklar sayesinde .. veya onun gibi yerlerini gösterseler...
mesela hedfe targetledin vurdun ama hedef hareketli oynak bir şey :) ama hedfe kaçsa bile ne tarfta olduğunu oklar veya bilmem kutular sayesinde (ekran üstünde) gösterse o bile iyi olur.. Aman nerey kaçtı bu demeyiz.. Sadece hedef npc/yaratık ismi kırmızı olmasa... mesela..[signature][hline]eclipse
ulubatli hakan
vodo
jedi padawan
noob
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah ne dusunuyonuz bilmiom ama bu oyunun iismi deismeli...hmmm hatta benim bi kac fikrim var;
"world of starwars" :D
"jedi online" :D

ahahaha...oyun bitti arkadaslar ben bile jedi oldum:D
ustelik lvl 58 jedi yim ve 65 jedileri dumduz ediyom...bu arada cok sevdigim ve cok guvendigim dc-15 silahımın max.damagi 300 e dusmus:( o tufenkle lvl 58 iken 80 sw lerin canina okuyodum :(
zirhlar ayniii.....armorsmithler hem as hem weaponsmith hemde merchant oluyolar....3 u bi arada.....bence en gusel tarafi bu tabiii item decay devam etseydi:([signature][hline]ZER FAMILY ARMORS C.O. on dantoine-yakinsehir(on corbantis)
abuz ZER-master armorsmith-master carbineer-novice merchant
capy ZER-master carbineer-yakinda master bounty hunter-novice combat medic
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...