managerx Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 umuyorum adamlar bu haliyle live e geçirmezler uzun uğraşlar sonucu level 14 e geldi jedi im tc 6 da 1-trainin kısmına özenmişler, aksiyon koymuşlar, npc ler sesli falan görüntülere özenmişler giren avaya giriyo güzel olmuş diye bakın bakalim sonraki misyonlara ses varmi görüntüler nasıl 2-bu ne saçmalıktır her char ekrani açtığımda luke u gormek zorundamıyım arkadaş ki rebelim ben, bir sor bakalim dark side daki adama luke görmek istiyormu? 3-grafikler bir fps oyunu olarak çok zayıf 4-bu sistemde melee pvp yapamaz inancindayim hedefi sabit targetleyemiyorsunuz, hareketli dovus yapmak inanilmaz zor bence 5-group xp olayi bitmiş toplam puan bolunerek dagiliyor 6-gördüğüm odur ki bu sistemde elimzdeki ca lar aa lar ringler kullanılamayacak 7-kendi gelişiminizi kontrol edemiyorsunuz, sadece level atlıyorsunuz, yani bütün level 80 jedi lar ayni yeteneklere sahiptir, bütün 60 bh lar aynidir. çeşitlilik inanılmaz ölmüş durumda yani. özet olarak bu oyunu oynamanın tek gerekçesi sw evrenine zekasına olan hayranlık olur, yoksa oyun olarak bu beş para etmez[signature][hline]there is only one thing thats nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: managerx, 07 Kasım 2005 13:34 tarihinde demiş ki: 6-gördüğüm odur ki bu sistemde elimzdeki ca lar aa lar ringler kullanılamayacak 7-kendi gelişiminizi kontrol edemiyorsunuz, sadece level atlıyorsunuz, yani bütün level 80 jedi lar ayni yeteneklere sahiptir, bütün 60 bh lar aynidir. çeşitlilik inanılmaz ölmüş durumda yani. özet olarak bu oyunu oynamanın tek gerekçesi sw evrenine zekasına olan hayranlık olur, yoksa oyun olarak bu beş para etmez bence o ca ve aa'lari donusturecekler. su an oyunda sapkam +3 strength ve yuzugum'de yanilmiyorsam +2 Luck veriyor. Yani evet Ca ve AA'lar gidecek onun yerine itemlar gelecek. Yuzuk, kolye, bot v.b. Karakterler konusunda hic bir sey belli degil bence daha. bir once yazdigim madde nedeniyle farklilaşma olacaktir. ayrica class sistemi de olacaktir diye dusunuyorum.[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Padawan/MBH-MR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 CU2 nin nezaman online olacagını biliyormusunuz?[signature][hline]SWG - Ugur Mistwalker <-SK-> - Eclipse "Pre Pub 9 Jedi" SWG - Reiken Mistwalker <-SK-> -Eclipse "MBH-MCM-Carbine x4xx" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Test center da bu gün biraz deneme fırsatım oldu oyunu. Tam olarak yargılamak istemiyorum burada yok şu böyle olmuş busu neden böyle olmuş diye. Fakat ben eğer 600 gün kasıp jedi olmuş ve birşeyler başarmış bileğimin hakkı ile XP kasıp trail bitirip bilmemne yapmışsam deliye dönerdim. Büyük haksızlık bu yaptıkları. Gel gelelim combat sistemine. Arkadaşlar eğer bu combat sistemi ile oynatırlarsa bu geçtiğimiz CU ya takarimasu olur. Artık yok öyle ben 898239832 metre öteye geçerim (pre cu , CU) alırım elime epic itemı, 2 tuşa basıp takır takır hepinizi alırım. Nedeen ? çünki ben 23849289 ST kestim bu lootu düşürdüm olayları tarihe karışıyor. Ranged adamı vurmak için aynen soldat oynar gibi haraketli cisme vurmak zorundasın. Melee nin olayının bitmesine çok sevindim(sahidende bittiğine pek inanmıyorum ama ..) zaten melee uymuyordu SW ortamına. Force pike hede hodo olsa tamam diyeceğim , zamanında fire dot pike lardan da nefret ederdim , swordsmanden de nefret ederdim. 5 10 k EQ oyuncusunu şunu bunu çekecez diye oyuna melee yi sokuşturdu soe . Bu yeni combat sistemiyle gördüğüm kadarı ile forumlarda bayanlar biraz carlamış soe ye. Aslında onlarda haklılar , toolbara basıp oynuyorlardı eskiden , şimdi ise erkek oyunu oldu bu , yok efendim kadınlar bunda başarılı olamaz, jedi miz var oynuyamayacaz şimdi klavyesi mouse u iyi olan öldürecek bizi, E madem öyle neden jedi açtın ? Jedi oynamanın yada jedi olmanın SW evreninde sana kolay olduğunu söyleyen olmadı ? Artık kantinde lak lak yapıp günde 283592 saat grind edip ondan sonra 2 3 tuşa basıp adam öldürme devri biraz olsun azalıyor gibime geliyor Tabi ki bu sistemi değiştirmezlerse. Bence bu DWB gibi mekanlardada etkili olacak, 2 mob arka arkaya duruyorsa arada arkadakine vurabiliyorsunuz yanlışlıkla , bu gerçek hayatta da olabilen birşey ve gerçeklik havası katmış oyuna. Bunun dışında toolbardan basıp oynamak ta zevkliydi , fakat sw havası hissettirmiyor ve oyunda 2 3 epic item düşüren ve klavye yi kullanmasını yeni öğrenmiş birisi bile sizi indirebiliyordu. Arıtk hem karakterin gücüne hemde oyuncu kalitesine bakıyor biraz oyun. Artık birazdaha kondisyon isteyecek oyun , gerrçekten yoracak o bakımdan uzun dönem oyununda neler olur bilemiyorum. Geçmişte edindiğim deneyimlere göre kondisyon ve el göz kordinasyon konsantrasyon isteyen oyunlar gün geçtikçe iyi kötü oyuncuyu birbirinden ayırması dışında insanları çok yordu. İşten veya okuldan gelip karşısına geçip 2 3 quest yapıp kafa dağıtmak artık daha kastırıcı zorlayıcı fakat bir o kadarda heyecanlı olacağa benziyor diye düşünüyorum ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Arkansis, 07 Kasım 2005 14:28 tarihinde demiş ki: Test center da bu gün biraz deneme fırsatım oldu oyunu. Tam olarak yargılamak istemiyorum burada yok şu böyle olmuş busu neden böyle olmuş diye. Fakat ben eğer 600 gün kasıp jedi olmuş ve birşeyler başarmış bileğimin hakkı ile XP kasıp trail bitirip bilmemne yapmışsam deliye dönerdim. Büyük haksızlık bu yaptıkları. Demek istedigimde bu tamam hoplayarak zıplayarak avlanmak güzel olabilir öndeki yerine yanlıslıkla arkadakini vurarakta gerceklik kattılar oda güzel combat sistemi bi harika olmus cok zevk alıyoruz ok onada bisey demiyoruz iyide zaten herkes cs oynuyor bunlar icin biz swg nin böyle oldugunu bilerek başladık severekte devam ediyorduk ki sevmeseydik 600 günü aşmazdık mademki böyle bir niyetleri vardı direkt jedi academy online falan yapsalardı keşke oyun swg den cok academye benzemiş[signature][hline]SWG - Ugur Mistwalker <-SK-> - Eclipse "Pre Pub 9 Jedi" SWG - Reiken Mistwalker <-SK-> -Eclipse "MBH-MCM-Carbine x4xx" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Şimdi eskiden insanlar grind yaparlardı günde 10 saat , 1 saat pvp yalarlardı. Haftada 4 gün 3 dakika pvp olurdu. Jedi kasardı herkez harıl harıl. Yani pvp ye çıktığımız zamanları bilirim 30 dakika adamlarla çarpışırdık , 2 dakika boş kalınca insanlar sıkılır hadi beyler ben gidiyorum biraz jedi grind edicem diye bufflanır çıkardı. Şimdi biraz şu engellenmiş oldu jedi verelim kurtulalım , zaten jedi açacaklar , madem açacaklar alsınlarda savaşlar olsun çarpışsınlar. E buda saçma , öbür taraftaki adamın ne suçu var ? Veteran reward nedir ? eline şeker mi veriyorsun adamların ? Yapacaklarsa bari eski jedi lar deneiymli eldersiniz hadi bakim elder NS gibin takılın heyy hodri meydan gazı yerine , ranklarınız farklı olmalı, veya sizin farklarınız FRS açıldığı zaman , mesela atıyorum sen 1 ayda alacaksan 2. rank sentinel i , o adam kasacak 3 ay. sen master olacaksın 8 ay sonra pvp yapa yapa o adam 1.5 senede master rankının ucundan bile geçemeyecek ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 unutmayalm ki bu daha yeni bi sistem.. her cl80 in ayni olmasi kotu olcak tabii ki ama ilerde mutlaka bunun icin bisi yapilr.. ayrica ben faction lar arasinda fark olmasini da istiorm.. imp jedi ile rebel jedi arasinda fark olmali ki sanirm bole bi fark gelcek ilerde.. yani yeni sistemin bu hali daha degisicek adam olucak.. timeline i deistirseler bi de elestircek cok bisi kalmaz bana kalirsa[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: nuwanda, 07 Kasım 2005 19:15 tarihinde demiş ki: ilerde mutlaka bunun icin bisi yapilr.. nezaman bişey için bişey yapılsa daha beter oluyo en iisi böle kalsın :D[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Arkansis, 07 Kasım 2005 14:28 tarihinde demiş ki: Bu yeni combat sistemiyle gördüğüm kadarı ile forumlarda bayanlar biraz carlamış soe ye. Aslında onlarda haklılar , toolbara basıp oynuyorlardı eskiden , şimdi ise erkek oyunu oldu bu , yok efendim kadınlar bunda başarılı olamaz, jedi miz var oynuyamayacaz şimdi klavyesi mouse u iyi olan öldürecek bizi, E madem öyle neden jedi açtın ? Jedi oynamanın yada jedi olmanın SW evreninde sana kolay olduğunu söyleyen olmadı ? kendi adina konusmayip da isi butun kadinlara genelleyen kadinlari da sokaklarda essekler kovalasin, denyolar kendileri yeteneksizler diye erkek oyunu mu olmus oyun, gitsinler sims 2 oynasinlar.[signature][hline]Morian Dae Jedi Weakling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 eclipse forumlarında koptuğum şey , testesteron kokuyor oyun artık her birşey erkekleri gaza getirmek üzere , oyunun login ekranında bile 2 tane kadın karakter var , üstelik birisi entertainer oola oda jabba nın palasında köle diye topic açmıştı. Açtığıyla kalmadı ama azının payını verdiler .[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 adamlar naapsin, leia ve mon mothma disinda kadin yok ki son 3lemede, hadi bi de luke'un uvey annesini say, o kadar.. (jabba'nin sarayindaki dansoz hanimlari disarida birakayim) is taa en basindan testesteron kokuyomus zaten :P[signature][hline]Morian Dae Jedi Weakling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 lol desene erkekler abaza kalmış :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 filmde zorla olan kadınlar dünya güzelleriydiya ... bu arada chewie gaymiş :D[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Deme be delikanlı bilirdik onu.Nerden biliyorsun ki haber mi var bunun hakkında.[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural [Bu mesaj Eamer tarafından 07 Kasım 2005 22:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 geçen kasshy de yakalamışlar tabii Han Solo aray Leia'yi sokup bu olayın medyaya yansımasını engelledi.[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: nuwanda, 07 Kasım 2005 19:15 tarihinde demiş ki: ...ama ilerde mutlaka bunun icin bisi yapilr.. ...... bu hali daha degisicek adam olucak.. kaç kere söledik bunları kendi kendimizede soe bizi yanlış çıkardı. bugünkü haalar: akılları sıra spacei jump yapmışlar, burstrun prone kneeel çalışmıyo oyun aslında fps diil alta basın yukardan bakın sizinle ateş ettiğiniz hedef arasında başka bi hedef daha varsa mouse onun üstüne gelmedikçe lazerler içinden geçse bile ona saldırmış olmuyosunuz. medic char açtım poison blaster varsa elinizde blasterle yoksa unarmed olarak yapılıyo yani güçlü bi vuruş gibi. area healı ne kadar kötülesem az. aşırı lagı saymıyorum bile.[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Evet çok lag var oynamak gerçekten çok zor oluyor. Area heal in 2. rankına baktım level 10 daki , yani 600 küsür bişi heal ediyor sanırım ilki 300 dü. Bu arada 2 3 target birden agrolanınca koşarken bir yandan silah sıkmak kasınç bir durum olsada ben eğlendim bayağı. Gerçi lag olmasa daha da çok eğlenirdim. Lakin adı üstünde "Test Center" o yüzden eleştiremiyorum.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 simdiii dun tc ye grmeyi basarip bi fs actim ve lvl 10 yaptim gayet zevksiz, jedi mi normal charmi belli deil. ustelik herkes kefen bezlerini giymis saga sola kosturuyoki o daha beter bi durum. neyse questleri yaparsan gusel xp aliyosun kasmayada ugrasmiyosun baslar icin iyi bi secim olabilir. evet lvl 10 yaptim fs abimizi o da ne lvl 10 de force sensetive backpack vertdi hemde skill olarak ama canta iste. asil bombada su eger canatayi giyersen robe ucuyo amuahahah, kisacasi abi dioki ister 10 agilty li robe giy ister 5 agi 5 strength li canta tak. hayvan oglu hayvanlar. tobe tobe yine tersim dondu neyse, sildim karakteri. aldigin skiller altta pencerede duruyo onlari secip sag mouse basarsan buff olarak aktife geciyolar onun haricinde sol mouse asil dur adam oldurmek icin hic bi enstantene yok., tabı muthıs olayı atlamamak lazım turkıyeden mın 200 pıngle nası olacakta amerıkada fps oynıcaksını bı dusunun hele hele o jedı ıle ne halt edeceksınız onu dahada bı dudunun . elememan 50 pıngle kıcınızın dıbınden sıze saydırırken sız elemanı goremıceksınız sureklı too far dıecek allah hepınıze sabır versın.[signature][hline]Army Captain of Vader sad(mbh) sadness(djk) eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ha bide herkes ayni olacak hikayesine gelince evet herkes ayni farkli templateler ivir lar zivirlar yok tamamen hikaye. fark nerede olusacak o da gayet acik iste oncelikle silah dmg leri, bunun yanidada yani statlardan gelen farklar olucak basitce agilty atachlar stamina ataclar resistlere koyulacak atachlar sizi dierlerinden ayiran ozelliginiz olacak ama özellikle melee oynicam ben dienler icin target sistemi olmadigi icin atacktan sona follow edemiceginiz icin rangedlarla girdiginiz hic bir kavgayi kazanma sanisiniz yok ki yukardada bahsettigim gibi jedilerinizle size dalan rangedlari hayatta da yakalayip kesemzsiniz. sebep acik fr iniz kisa sureli adami yakaladiginizda o bitecek adam yine kacicak, zaten o hedefleriniz, asla sizin gordugunuz yerde olmayacak ping farki dolayisiyla mmo da nasil bu sistemi oturtabilecekler kimsenin bi fikri yok quene sistemi en iyisiydi su ana kadar, ama iste malesef anlatmak adamlara mumkun olmadi. oyun ilk ciktiginda ping farkinin oyunun yapisini bozmamasi icin bu sistemi getirdilerdi simdiyse daha beter oldu en son halinde 2 action icin quene calisiyodu simdi o da gitti 0. oyunun tamamen bo.. nun ciktigini dusunuyorum. acikcası wow olan antı patım. eq2 yede aynı derecede dolayısıyla bu ıkı mmo ya da donmeyı dusunmuyorum. ve acıkcası sevgılı arkadaslarım yenı bır mmo arayısı bende baslamıs durumda. oyunun ana serverlara yuklenmesıne bakıp bır baska oyuna gececgım sanırım. vedalasma vaktının cok yakın oldugunu uzuntuyle haber verır bunca senedır bu herıflerın her turlu denyoluguna katlanmayı basarmıs kısılerden bırı olarak, uzulerek bu seferkıne dayanamıyacagı acıklamak zorundayım.[signature][hline]Army Captain of Vader sad(mbh) sadness(djk) eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 abi eq2 ye gel en iyisi :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Loooool... Test centera girdim bugun. Lvl90 Master Sergant Jedi. Gen4, 488 dmg saberim olmus 200 kusur damage. Respec sonrasi lvl80 jedi'sin dedi. Gen4 saber kullanma leveli 86 yani Gen3 saber kullanabiliyoruz. ilk düşüncem bu haliyle kesinlikle bu oyun oynanamaz. 1. Elinde saber varken mouse neyin uzerine gitse saber açıyor Hadi bunu elimine ettiler diyelim. 2. Vuruş'lar, savunmalar, focuslar v.b. bir suru komut var. toolbardan bunlardan birini sec hareket halindeki bir adami yakala vur. üstelik saber menzili de 4 metre. Mining'deki commenerlerden birini bile olduremedim. zirt-pirt kosuyor yakalayana aşkolsun. 3. Kristaller'in özellikleri gitmiş bende 90-116 damageler arasinda değişen 4 kristal vardi saberde hepsi min6-max7 olmus. ve FC veya Speed ile ilgili hic bir sey kalmamiş. skillere bir lafim yok. professsionlara bir lafim yok. Ama oyunun UI'ini degistirmeleri berbat bir düşünce. Birakirsam sirf bu yuzden birakirim. Akşam daha geniş bir şekilde inceleyecegim bakalim.[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Padawan/MBH-MR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: DarKRideR, 08 Kasım 2005 11:48 tarihinde demiş ki: abi eq2 ye gel en iyisi :D EQ2'de de lvl46 wizardim var. EQ2 UI olarak oynaniş olarak swg'den cok iyi. zateno onun için swg'yi ona benzetmeye celisiyorlar. Ama oyuncu olarak, konu olarak cok gelismesi lazim. biraktigimda benimle ayni levelda adam bulamiyordum quest yapacak. 1 gun oyle quest yapacam diye bekledigimi biliyorum.[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Padawan/MBH-MR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nooneelse Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 şimdi swg'ye gelince eskiden 15 gün trial oynamıştım öyle çok hoşuma gitmemişti sistemi lakin savaş sonrası cantine ve hastane olayları güzeldi. swg'nin oyuncu sayısı zaten hiç yüksek olmadı. jedi sistemini bir türlü oturtamamışlardı. oyun rpg idi ama jedi olma sade grind'e bakıyordu. yani jedi olmak için 1 hafta dansöz 2 hafta rifleman, 3 hafta bountyhunter sonra 1,5 hafta davulcu filan olman gerekiyordu heralde bundan daha gerzekçe olabilecek tek şey jediların oyuna direk başlanabilir bir class olması. sw evrenini daha iyi hissettiriyor olabilir hatta fps bile olabilir ama jediların tek tük olması lazım. yarın öbür gün oyunu gamecube ile eşleştirince belki populasyon artacak ama heryer jedi olacak gibi. TC nedeniyle swg zaten oynanamaz duruma gelmiş duydugum kadari ile az olan oyuncu sayısı hiçe düşmüş. Ayrıca fps olacak ise türkiyeden oynayanların lagları en iyi ihtimal ile 200 olacak. Karşısındaki 100 lag'a aman tanrım diyen gelişmiş internetli ülkelerin insanları ile MMFPS oynamak pek eglenceli olmayacaktır. Eskiden oside ultima oynardım, sonra snn vs. en son 1 senedir wow oynuyorum ama kabak tadı vermeye başladı. SWG daha 1 sene adam olmaz bence. Yeni bir oyun almak şart diyorsanız wow, guildwars veya matrixonline'ı öneririm. özellikle aylık ücret ödeme istemeyen guildwars pvp sevenlere tavsiyem olur. [Bu mesaj nooneelse tarafından 08 Kasım 2005 12:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 abi ülkemizin interneti zaten iyi ama üstüne ekleselerde süperde yapsalar tüm Avrupa'yı geçse bile imkansız bizim düşük pingle oynamamız gibi bir şey :) Eylul yardım edersin bize artık :D İhanet quest'ini yapmayı planlıyorum drowlarla :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 eq2 de 42 wizardim var 1 sene oncesinden kalma neredeyse wow da 52 shadow priest onunda bi 4 5 aydir yattıgı malum matrixin betasını oynadım cop bence, swg zaten hep kotuydu ılk zamanlar harıc. yok ama ne olursa olsun bı daha asla soe den oyun almayacagım neye el atsalar cope donduruyolar. kotu taraf oynıcak bısıde yok baska, yenılerın cıkması en ıyı ıhtımal 1 sene. hayırlısı.[signature][hline]Army Captain of Vader sad(mbh) sadness(djk) eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar