Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: Arkansis, 06 Kasım 2005 22:05 tarihinde demiş ki: börtü böcek avlıyo :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 hepsinin heal özelliği yokmuydu sanki öyle okumuştum ben[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ?[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ?? sen nerden çıktın :D[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 uhauzhuahza gwindon bittim :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 hııy ss lere yeni baktım iirenç o ne öle hitman oynar gibin[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 okeye 4. lazım mı?[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Live e gelmeden hemen kararinizi vermeyin derim mesela bh olarak gidiyorsun bir npc e(sari)uzerinde bounty var mi yok mu check ediyorsun(Nasil yapildigini tam anlamadim)varsa direk oldurup creditleri aliyorsun ek olarak terminalden mission alabiliyorsun level 30 da tabii test center da level 30 olan var midir bilemem su an combat sisteminin tek eksisi target lock olayinin olmamasi birde kimden agro aldiginizi goremiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 target lock olmaması iste o hitman e benzettiğim şey çok garibime gitti yani elimiz kaysa gitti action boşa[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ama işte olayın güzelliği/çirkinliği orda.. size ve lag e bağlı artık olay... şansa değil... daha doğrusu rpgden action a dönüş oldu.. o açıdan değerlendirmek lazım olayı..[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Everquest2 de guild sistemi var mı ? :D *mind trick*[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 9:30 saat patch yaptım yaklaşık tüm gün boyunca sonunda yarım saat kadar önce patch bitti restart attım ve ilk tc deneyimim için açtım oyunu şu ana kadar karşılaştıklarım baya değişik normal swg ye göre kısa bir özetini şu ss ile anlatabilirim sanırım: [spo1=Screen Shot] Deep note: bunun ss sini aldıktan kısa süre sonra extremely full yazısına geçti direk daldım ancak hala connecing diyor.[/spo][signature][hline]Alo-matikPati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 alo oyuna girersen ara gelicem ben de sana beraber bakarız :D[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 lol harbi g.t kadar uzay üssü'nde tonlarca kişi lagın kralı oluyor :D 1900 ping ne demek ya[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 saat başı server restartlar var 2-3 dakka içinde girmeye çalışıyomda yapınca connecting de kalıyo girenler bu durumda ne yapılması gerekdiğini söylermi acaba?[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 1ncisi Jedi olabilmek icin 31 tane prof masterladim 31 profa nerden baksanız 100mil credits harcamısımdır 2ncisi temp bitti sıra jediyi tamamlamak dedik attachmentlar decay kitler pearl falan derken 200-300 mil credits arasıda oraya gitti, diger bh karakterin armor attachment ve silahlarıda heralde 50mil credits vardır 3ncüsü /getvet yazdım 650 gün yazdı dile kolay 650 günlük account 1 ay önce swg yi alan ve 2 tane basit prof kasıp cl 80 olan biri benimle aynı cl 80 jedi ile oyuna baslayabilecek, tek avantajım swg nin mükemmel veteran rewardları 4ncüsü TC a girdim azcık oynadım kafadan jedi oluyorsunuz cok berbat bişey space e basıyorsunuz zıplasın diye 3sn sora zıplıyor pingten dolayı, chat panele ne gerek var anlayamadım herkes nasılsa npc kesecek, trade e negerek var decay denen bisey yok, herkes aynı dmgi veriyor herkes birbirinin kopyası ne gerek var ozmn 9 classa tek olsun yeter sadece combat vede gözüken oki herkes jedi, 1 aylık accountu olan adam gelicek benim kesmeye calıstıgım npcye dalcak kesecek lootu alacak sora muahaha blblalba gibi laflar türicek, 10-15 yaş arası cocuklar aaa nekadar kolay oyun girip biraz action yapalim deyip muhabbetlerimizinde icine edicekler Ehh geriye bişi kalmıyor sanırım soe swg2 diye bişey cıkartıcak swg ninde bitme vakti gelmişti bitirecegimize degiselim bu altyapıyıda yenisine tasıyalım dediler bence Peki şimdi hangi oyuna geçiyoruz ? :)[signature][hline]SWG - Ugur Mistwalker - Eclipse "Pre Pub 9 Jedi" SWG - Reiken Mistwalker -Eclipse "MBH-MCM-Carbine x4xx" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Everquest 2 :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 EQ2 de runyeyedeyim zaten isim Reiken lvl 27 Ranger :)[signature][hline]SWG - Ugur Mistwalker <-SK-> - Eclipse "Pre Pub 9 Jedi" SWG - Reiken Mistwalker <-SK-> -Eclipse "MBH-MCM-Carbine x4xx" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 hmms :D yardım edersin artık bize dsfsdfd :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 connectingte kalıyorsa büyük ihtimalle senin account serverdan kicklenmiştir.. clien tı baştan başlatman gerekiyor..[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 @ugurson: Sadece jedi olarak bakıyosun. şu anda jedi de artık bi normal profession kabul ediliyo. diğer classları denemeni tavsiye ederim gerçi lvl 45 civarına kadar tüm özellikleri alamıyosun ama yinede medic'i beğendim bana TFC'i hatırlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: tunch, 07 Kasım 2005 12:26 tarihinde demiş ki: connectingte kalıyorsa büyük ihtimalle senin account serverdan kicklenmiştir.. clien tı baştan başlatman gerekiyor.. sabahın köründe girdim oyuna biraz. o sırada serverler boş olduğundan char yaratabildim ama char yaratınca next dediğimde connectingde kaldı 1-2 restart sonunda TC6 da twilek medicim oldu diğer serverlerde charımın olduğunu söyleyerek engelliyo girmemi. ve ne yazıkki TC6 en dolu server sanırım gördüğüm kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Alo-matik, 07 Kasım 2005 12:38 tarihinde demiş ki: @ugurson: Sadece jedi olarak bakıyosun. şu anda jedi de artık bi normal profession kabul ediliyo. diğer classları denemeni tavsiye ederim gerçi lvl 45 civarına kadar tüm özellikleri alamıyosun ama yinede medic'i beğendim bana TFC'i hatırlattı. jedi karakterim var ve jedi yapabilmek icin inanılmaz caba sarf ettim dogal olarak yeni sistemdede adamı jedi yapacagım bu yüzden jedi olarak bakmak haksızlıkmı, ayrıca jedi kesinlikle sıradan bir prof olmamalıydı demek istedim ve kesinlikle jedi olabilmek icin caba sarf edilmesi gerekiyordu soe bence bu sistemle bizleri eski sistemle jedi olanları gözardı etti ve umurlarında bile olmadıgımızı gösterdi 3 5 günlük arkadaslar icin cok cazip cekici olacagı dogrudur ama benim gibi eski olan arkadaslar jedi olabilmek icin verdikleri cabayı kaldıkları uykusuz geceleri bi düşünsünler başka bişey demiyorum[signature][hline]SWG - Ugur Mistwalker <-SK-> - Eclipse "Pre Pub 9 Jedi" SWG - Reiken Mistwalker <-SK-> -Eclipse "MBH-MCM-Carbine x4xx" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 jedilik sıradan bir prof. olamalıdı ama oldu. bundan sonrası için düşün diyorum bende. haksızlıkla alakası yok yani. keşke elder jedi buff sadece jediler için değil tüm proflar için olsadı commando ya crystal yerine flame thrower gibi. bu en azından NGE çıktıktan sonra olacak olan %80 lik jedi polulasyonunu biraz düşürürdü. ben en azından mainimi başka yapardım. ama ne yazıkki yapmadılar. çok fazla jedi olacağı için pvp'de jedi bufflarından vazgeçersen jedi'ı rahat yenen bi class yap bence.[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 SWG'de biri slot olmak üzere 3 karakterim var. Jedi, MBH/MR ve crafter. Her iki account ile de 600 günden fazla zamandır oynuyorum. Bir ara Jedi/BH proflarindaki saçmalıklar nedeniyle oyunu bırakmıştım CU sonrasi geri döndüm. Sonra yine biraktim Obi-wan ile yine döndüm. Genel olarak baktığımda SOE'nin cikardiği en iyi eklenti bence Mustafar. İki gündür TC'dayim. Öncelikle test olmasina bagliyorum ama muthis bir lag var. Space station neyse de Mos Eisleyde ping 1900... Bir XP-38 yapana kadar (ki quest ile yapiliyor) göbeğim çatladı. Jedi 9 proftan biri olmuş artık. Yani isteyen ben jedi olacagim deyip oyle başliyor. Dolayisi ile lvl4 Jedi Robe giymiş bir sürü oyuncu var test centerda. Herhalde oyunda da böyle olacak. Ortalık Jedi kaynayacak yani. XP kazanimi iki sekilde. Ya quest yaparak ya da eski yontem bir seyleri keserek. Oyunun başlangıçı ve sonrası sizi daha bir havaya sokuyor açıkcası. Hep diyoruz ya nerede SW ruhu diye. (Tabi Jedi'in prof olmasi hala soru işareti bu konuda) Lvl5 olana kadar oyuna başladığınız Space station'dan cikamiyorsunuz. Zaten çıkmak da akil kari değil. Cronet'teki theed'teki min lvl11'den basliyor. kelebekler lvl25 civarinda. Ve lvl5'ken bunlarin tek vuruşu ile ölüyorsunuz. O nedenle station'da bol bol quest yapip oyunu interface'i ogrenip ve tabiki bol loot yapip cikmak lazim. Station'da ayrica space bölümü'de var yani isterseniz pilot'luk da kasabiliyorsunuz. Çıkma vakti gelince Han Solo'ya başvuruyorsunuz ve doğruca Mos Eisley. İner inmez otomatikman Xp-38 questini aliyorsunuz. Bitirdiğinizde aracinizda tamam oluyor. xp-38'in üzeri artik kapali bu arada ve daha büyük. Mission termlerde lvl'iniza gore mission cikiyor. Mining'de ki mission terminal sadece deliver missioni verdi mesela lvl5 iken. Ama cronet'te destroy görevleri çıktı. Oyunda item bolluğu var açıkcası. HAM yaninda stamina,luck, strength ve resist gibi özelliklerde gelmiş. Bunlar içinde bir sürü item var. Umarim UI yi düzeltirler. Radial menu ancak klavyeden cikiyor. Mousu neyin uzerine tutarsaniz select ediyor, sol butonla tek tik attack/talk eylem neyse onu yapiyor. sag buton ise special attack. Yani biz eski oyuncular oyun icinde istemeden çok saldiracagiz incelemek için tikladigimizi düşünerek. Burada çözemediğim bir şey var. Mouse'u hedeften aldiginiz anda hedefi kaybediyorsunuz. Bu durumda ozel vuruş veya attacklari kullanmak çok zor olacak. hotbardan bir şeyi secip tekrar hedefe kilitlenmek çok zor. Melee'lerin işi çok zor. (jedi başlangıçta melee ve Vibro Knuckler kullaniyor) Combat çok hızlı çünkü eskiye göre. Hedef hareketli. Adam bir vuruyorsun. Guruptan bir başkası daha güçlü vurursa ona koşuyor. Kilitlenme olmadigi için adami yakalaman çok zor. İki saat adam peşinde koşup tek fiske vuramadigim oluyor. Ranged'lar tak tak saydirip öldürüyor sen yetişip vuracağım diyene kadar. Ogrendigim lvl30 olana kadar Jedi Saber kullanamiyor. Biz eski lvl'lari nasil transfer edecekler? Quest'ler, grafikler, SWG ortami bunlar eskiye gore daha iyi. Ama Sonuç bu oyun EQ2'nin kopyasi olmuş. Ada yerine space station gelmiş. Lvl sistemi birebir EQ2, Combat sistemine hedefe Kilit ekle tamam. Sanirim 9 iconic prof'da ilerde yani lvl30 sonrasi ayni EQ2'de olduğu gibi dallancak. Belki bir başka levelde bir alt kırılıma daha gidecek. Yeni başlasam bu oyunu sevebilirdim. Ama keşke UI'sini aynen biraksalardi. Neyse şimdilik bu kadar ara ara yazarim tekrar[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Padawan/MBH-MR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar