Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkadaşlar ç.kaleden kaçıorm heycan war

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugece 12.30 otobusyle golcue kaçıom ailem bursada we beni ç.kalede sanıo heycan war inş gittiiime deger bu arada kız arkadaşım için kaçıom hadi byees hakkınızı helal edin nolur nolmas
Mesaj tarihi:
kaçma bence o kızla ayrılcanız siz biliyom ben[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..

Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Mesaj tarihi:
hrlal olsun walla kaç sonuna kdr arkandaım..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
said:
Anelor, 11 Kasım 2005 16:43 tarihinde demiş ki:
yanliz nick super :D

eh işte aklın fikrin buna calışıyo baran :D
bundan sonra sana baran demeye karar vrdim:D baraaan baraaan,sende baran tipi var çünkü.
Mesaj tarihi:
said:
Todesengel, 11 Kasım 2005 22:03 tarihinde demiş ki:
Bence pek heyecanlı olmaz annen baban ç.kale olduğu sanmaya devam ederler sende gider kız arkadaşınla gezersin özlem falan giderirsin sonra ç.kale geri dönersin.
[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
of eet ya heycan fasla yok sadece ozlem gidercem pnun bi sewinci war bu golcuk amma soukmuş dotum dondu yaff sabha 6dan beri sokaklarda surtuom :))) anca kafeler açıldı daldım hemen birine
Mesaj tarihi:
=)

iyi yolculklar[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki:
holy shit dude i found a dildo!

Its Stiflers Time, Baby!

Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş )
Mesaj tarihi:
ii hade geçmiş olsn :D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekip de gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Mesaj tarihi:
BİZİM OKUL ORDA BİZİM OKUL GİTMİŞKEN DİFERANSİYEL NOTLARINI ALSANA PLSSS :))[signature][hline]valandil ownz j0o!
çapkınım hovardayım,24 ayardayım.
WoW - Xrzug/The Maelstrom
Mesaj tarihi:
bnde mudanyaya gtcm bıde ızmır e ama yemıyo =) hem staj hem okul =( hem aşle[signature][hline]--Borgır--
[ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
  • Yeni Oluştur...