Giber Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 2-3 instance ve 1 yeni ırktan mı söz ediyorsun yenilik olarak ? Yeni ırk nedir, yeni class olsa bari..[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter (Ret), 60 NE Rogue (Ret), 51 Dwarf Paladin (Ret) EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret) EU-Chromaggus 20 Human Female Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Şortunu giy, şapkanı tak balık tut.[signature][hline]Corald | Pain Train | In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Giber, 13 Kasım 2005 17:28 tarihinde demiş ki: Demek istediğim blizzardın yaptığının iğrenç birşey olduğu. ...(burada bir şeyler denmiş)... Ne kadar saçma bir felsefedir ki bir oyun şirketinin kendine has oyunu geliştirme disiplini yoktur. ...(buralardada benzer şeyler var)... oyunları firmalar hayrına mı yapıyor? tabii ki de ticari bir faaliyet olan wow içinde böyle şeyler yapacaklar.. ha istersen bedavaay seksek, kukalı saklambaç, körebe ve türevlerini oynayabilirsin :) dikaktimi çeken tek mesaj bu oldu sanki blizzard sosyal bir yardım kuruluşu da..[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 yaa tabii biri çıkacka bana diyecek li la olm blizzar wow çıkarıyo tüm kıtalar açık, tüm ırklar var her halt var. NAAAAAAH derim. Blizzard gibi bir firma sindire sindire çıkartır bunları, alır paralı hoooppp, tam sıkıldın al sana instance, tam sıkıldın al sana BG, sıkılıyosun al silithus, sıkıldın mı al sana Otulands. Adamlar salak mı oyundaki bitirmiş oldukları kıtaları paketle açmamışlarda sonradan getirecekler. Outlands mesela, şu an yüklediğin oyun içersinide outlands haritaları zaten mevcut ama açık değil :D şerefsiz blizzard işte. Bende sevmiyorum BG yi nefret ediyorum, gelcek diyolar şehir kuşatmaları (serverlar kaldırmaz şu anda ya neyse.) bg lerin suyu çıkınca şehir kuşatmaları gelecek öyle gidecek.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 burda oyunlarla ve oyunculukla ılgılı cok yanlıs olan bır sey var oda oyunu kasmak ıcın devamlı daha ıyı olmak ıcın oynamak ınsan denen evrenın en asagılık canlı turunde bır hırs vardır baskalarından daha ıyı olmak en ıyı olmak ve hedeflerını buna gore ayarlarlar sırf oyunda degıl gercek hayattada boyledır bu devamlı daha yukarsını daha ıyısını daha fazlasını ısterız bılgısayar alsak PS3 ısterız TV alsak ev sınema sıstemı ısterız daıre alsak yazlık ısterız araba alsak kısa sure sonra daha ıyısını ısterız hatta bır ulkenın basına gecsek kısa sure sonra baska ulkeler hatta dunyayı galaksıyı fılan ısterız bazen bu ıstekler felaketlere yol acar ama bır ınsan her seye sahıp olursa ve daha fazla ıstıyebılıcek bır sey bulamassa yasamı bıtmıstır zaten RPG ler hayatı en ıyı taklıt eden oyunlar oldukalrın aynı sorun ordada var ve bu blızzardın sucu degıl kesınlıkle bır ınsan her seye sahıp olursa ve oyun ona daha fazla sahıp olucak bıseyler vermıyorsa kabak tadı verır normal bır RPG de ıs o noktaya gelmeden genelde oyun bıter ama ıs sonu olmıyan MMORPG lere gelınce olay bıter dırek UO da hatırlarım ılk stım olsun dıye kasmıstım sonra skıll kasmıstım delı gıbı sonra bır gemı ıcın kasmıstım sonra ev almak ıcın ev kuruldu bır guıld kuralım guıld kuruldu sehır yapalım sehır kuruldu PvP olsun baska gurupları ezelım vs vs vs ve sonunda UO yu bırakmıstım fakat 3-4 ay sonra baska bır classla baska bır sekılde 0 dan baslayıp bır daha oynadım gene tepeye gıdıp bıraktım hayatın kuralı gıbı zırveye cıkınca asagıya atlayıp yenıden baslamassan o zırve bır zaman sonra kabak tadı verıcektır ya asagıya ınıp o zırveye yenıden tırmanıcan yada baska bır dag bulup oraya cıkıcan burda hata blızzardın degıl hatta wow end game olanakalrıyla pek cok oyundan daha ustun su anda sıkıldımı yenı char kasıcaksınız bu kadar basıt hehe[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 diablo 2 de arkadaş güzel itemler düşüyordu.. bana veriodu... -Olm al kullan bende save dosyaları var- derdi.. ne güler eğlenirdim ^^[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 arkadasim MC yapmamissin arkadas ortamindan uzak kalmissin derim sen oyunun 50% sini bile tatmamissin ;) gel sen sikayet etmeden katil bi Turk guildine falan ugras biraz (eh o kadar char kasmissin bitane daha kasarsin sen ;P)[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 he ii dedin onu işte oyunun casual (calisan az oynayan) insanlarada hitap edicegini soyluyordu blizzard ilk donemlerde yaptılarda hersey gulluk gülistanlıktı ama sora noldu epic mepik cikardilar önüne gelen set düzdü casual playerler ezik kaldı oyundan sıkılmaya basladi guildler bölündü casual olan ile olmayanlar diye ve bence burdaki en buyuk sorun soulbound olayı cok gereksiz bir detay , ben hayatım boyunca gidip mc tamamlayacagimi sanmıyorum cunku o kadar zamanım ve beni oraya sokacak arkadaslarım yok sonucta bende ordaki itemlerden istiorm evet o itemlerin sb olmadıgını dusunun ekonomiyi ne kadar işler kılardı wow daki casualda sahip olurdu o itemlere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arathor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Arkadaslarla takilirim diye bu oyunu alip hayal kirikligina ugrayan cok insan var (Ben dahil). Item & Lvl kasma sevdasina arkadasin ne oldugunu unutanlar.. Sirf item yada lvl kascak olsam koreli olarak dünya gelmis olurdum galiba ;) Bu oyunu beraber oynayip muhabbet edip zevk alarak oynayacagim insanlarla takilirim, ego tatmin ediceklerle degil... Suan bu oyunu item sevdasi & hastasi olmayan, muhabbet etmek stres atmak icin oynayan 100 küsür kisi ile oynadigim icin cok sansliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 aslına bakarsanız herşey item değil birazcıkda o karakteri kullanan kişinin oyunu ne kadar iyi bilmesinden kaynaklanıyor yanı daha basit bir şekilde izah edeyim bu bahsi geçen paladin arkadaşı tanıyorum (alliance tarafındakı arkadaşlar kadar olmasada) size şunu soyleyebılırım iyi bir pvp'ci değil tamam kabul item in önemi buyuk ama iş karakteri kullanan'da bitiyor bence , pve hakkında pek birşey diyemiyeceğim biraz da zaman meselesi sanırım zamanın varsa bu oyunda yapamıyacağın şey yok örnek ben önümüzdeki salı günü mecburi olarak pvp yi birakıyorum neden ? yeteri kadar zaman ayıramadığım için iş ev iş ev asosyallık bir yere kadar. biraz karışık oldu yazım sanırım :)[signature][hline]WoW Neptulon (eu) Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar