Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Rank 11 epic mount u ile başkentlerden alınan epic mountların görünüm farkı var mı? (Aramada birkaç konu buldum ama konuları güncelliyemiyorum post sayım az diye. En kısa zamanda post kasıcam :) .[signature][hline]To me it's just monkey buisness!
mikado Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 sadece renkleri siyah, gorunum ayni..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 hepsini gordum de oyle ahamlı şahamlı bi fark yok..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect)
Lamerize Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Peki rank 11 de alıp rank düştükten sonrada kullanabilir miyiz bu mount'u ?[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Jusenas Dunemaul Level 60 Troll Shaman Daha fazlasını iste
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Kullanabilirsin. Rank gerektiren eşyalar maksimum rank'a göre kullanılır.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Öne çıkan mesajlar