Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yanlızlık

-alatariel-

Öne çıkan mesajlar

en yakınımda olan bi insan bırakıp gitti zaten farkedemediğimden baya çok üzülmüştüm. Hayatımın geri kalanını bunun acı farkındalığıyla geçireceğim maalsef.

senin annenden öğrendiğin şey ne merak ettim[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben de merak ettim. Anneler bile bırakıp giidiyosa bu dünyada kalmanın da pek bi anlamı kalmamış oluyo o zaman[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Sosyal ağlarda paylaş

Aklıma vefat ettiği geliyor aman Allah korusun da hiç bir annenin cocugunu bırakıp gideceğini sanmıyorum[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

ya annemle babamın son kavgaları geldi aklıma ikiside çekip gitmişti.evde bi başıma sabaha kadar ağlamıştım(2sene önce oluo bu).biras önce uyurken annemi izliyordum aklıma geldii...o bile sizi yannız bırakabiliyor yeri gelince..anneniz olsa bile..sonradan o da çok üzüldü..ama ne biliim korkutucu bişey her zman yalnız olduğunu farketmek
Sosyal ağlarda paylaş

doğanın kanunu bu diil mi zatn?
yalnız gelip yalnız gitmek.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekip de gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!

[Bu mesaj Apeiron tarafından 14 Kasım 2005 00:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Soradan geri gelmedi mi alatariel ?
insan bir anlık sinirle düşünmeden hareket edebiliyor.
ikisinin de geri geldiğini(geri geldi derken illa birleşmeyi kastetmiyorum) en azından mutlaka gelip seni gordugune eminim[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

tabiki ama ben o zaman kötü bi durumdaydım geri geldiler ama bi kere öle bişi yaşadıktan sonra bi daha güvenemiyorsun onlarda kendilerine güvenemiyorlar zaten..o olaydan sonra babamla iletişimim koptu.annemle ise sıkılaştı ama o bile bana sürekli yalnız olduğumu(ve olacağımı)söylüyor.genel olarak bu fikre alıştırmaya çalışıyorum kendimi işte:)
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi olay şoyleki "yalin" olmaktan yal-nız olmak "yanilmak"tan da "yanliş" türemiş. ben boyle ogrenmiştim, 1.sınıf ogretmenimi seviyorum;)[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do?
- l don't want to know.
- Just keep swimming.What do we do?We swim, swim
- Dory, no singing.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dory, 14 Kasım 2005 00:58 tarihinde demiş ki:
şimdi olay şoyleki "yalin" olmaktan yal-nız olmak "yanilmak"tan da "yanliş" türemiş. ben boyle ogrenmiştim, 1.sınıf ogretmenimi seviyorum;)

bnde öle örenmştm zamanında.
ama gecenin bi körü dil bilgisi kurallaryla uraşmk zor gelio :D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekip de gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan'a + 1

akabinde

Herkes dönem dönem kendini yalnız hisseder. 'Ya o kadar çok dostum var ki hiç yalnız kalmadım' diyen yalan söylemiş olur. Çünkü yalnızlık bir ihtiyaçtır. İnsan doğası gereği özgür yaradılışlıdır ve modern dünya insanı hapseder. Örneğin ilkel çağlarda insan diye tabir edebileceğimiz gelişmişlikteki 'hayvan' (yani iki ayağı üzerinde durabilen) hayatı boyunca-ki çok sürmezdi- istediği gibi yaşar, o ağaçtaki meyve senin, bu ağaçtaki benim dolaşır, bir elin parmağı kadar insan görür veya görmezdi. Evet yani insan dediğimiz varlık o dönemlerde nüfusun da azlığından hayatını 5-6 insan görerek bitirirdi. Şanslıysa biriyle çiftleşirdi.
Yani hal böyleyken, insanın şimdi geldiği durumda 'doğasına' dönme isteği normaldir. Şahsen üzerimde gözlemlediklerimi söyleyeyim. Evde yalnız kalmak, geceleri herkes uyuduktan sonra sessizlikte oturmak, sadece düşünmek veya öylece durmak, tek başına olduğunu hissetmek...Bunlar bana huzur veriyor. Elbette ilkel insanın pek de sosyal olmayan hayatına öykünecek değiliz ancak 'insan sürüleri'nin sokaklarda caddelerde tıkış tıkış yaşadığı, betonların arasından nefes almaya çalıştığı bir 'lifestyle' (allahım çok ciksim) yalnızlığı özlettiriyor.[signature][hline]mantar
Sosyal ağlarda paylaş

açıklama için teşekkürler mantar:)sadece bu biras korkutucu geliyor.kendimi ona alıştırmaya çalışıyorum yakındığım yok ama dediğim gibi bazı kalıcı şeyler bıraktı zamanında.aşmaya çalışıyorum.artık uslu olucam ve öyle davranıcam:)

[Bu mesaj -alatariel- tarafından 14 Kasım 2005 01:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-alatariel-, 14 Kasım 2005 00:46 tarihinde demiş ki:
hiç bu hayatta cidden yanınızda olduğunu düşündüğünüz insanların bile sizi çok rahatlıkla bırakıp gidebileceğini farkettiniz mi?özellikle böle bi olayın varlığını en yakınınızdan annenizden öğrendiyseniz...

sende bırakıp gidebileceğinin farkına varırsan bu kötümserlik kalkar diye düşünüyorum.[signature][hline]valandil ownz j0o!
çapkınım hovardayım,24 ayardayım.
WoW - Xrzug/The Maelstrom

[Bu mesaj Head tarafından 14 Kasım 2005 01:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...