Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Bundan 9 ay önce soğuk bir kış günü başladık 9 ay geçti kaldı 6 ay :) paticik ailesinde yokmu yeni asker adayları ?
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Kolay gelsin Ragnar. Bu sıcakta iğrenç bişey anlayabiliyorum seni. Sık dişini.
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Kolay gelsin,allah yardımcın olsun ama bildiğim kadarı ile fedaykin de askerdi.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One!
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 allah sabır versin, yardım etsin ne diyelim gerçi bayaa bi zamanın var ama..[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Fedaykin'in bitti bitecek, az kaldı -diye umuyoruz, son dakikada subay dövmezse. =]
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 of kolay gelsin valla :( zor iş dimi.[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 said: Nefr, 07 August 2003 12:34 tarihinde demiş ki: umuyoruz, ikimiz de, yani, birimiz de..
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Biter biter sayılı günler çabuk geçer.. sadece sabretmektir eldeki en güzel seçenek.[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan...
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 kolay geçiyoda o son 2 hafta geçmek bilmiyomuş :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Yok ya ? allahım yarabbim. :D[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan...
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Abiiim geliyo bu aralar askere evlide çocuuda var 8 aylık 6 aylık askere gidiyo wala abimin durumunu görüyom tam şu denizci kargo olayı olcak gibme gelyo önceden yapıcaktıda okul diploma veremediğinden kaaç yıl gecikti[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 b.b.d. uzun dönem sux[hline]DürümMaster: Return of the Adana Total Casualties: 4
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 said: Nefr, 07 August 2003 12:34 tarihinde demiş ki: Fedaykin'in bitti bitecek, az kaldı -diye umuyoruz, son dakikada subay dövmezse. =] Komutanını dövmüştü di mi bi ara?! :-)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Öne çıkan mesajlar