TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Lycoan +7 10 aydır kulanıyor 10 defa dupe wipe oldu silinmedi ve şu an yok[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 210 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bırak abi bırak..amk bundan sora görücez bakalım bu oyun nasıl oynanırmış..ya herkes dupe yapar ben 2 ay biriktirdm durmadan abyss/moradon da al sat cnm çıktı lycaon +7 aldım ama şimdi?[signature][hline]server:Ares Level 62 %1 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:85k+ Clan:Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 kendi cıkardıgım ROM ELEMENTAL PENDANT gitti +0 dı ve ellerimle lootlamıstım ... +8 wizardım gitmiş ellerimle uplamıstım +8 setten 1 mage shoes kalmıs Afedersiniz ama A.Q bole oyunun[signature][hline]Charım yokk ... Ama başkalarınınkileri oynuyom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 BaşLarım arttık nasıl oynanır bu oyun görürüz[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 210 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 benim açtığım başlığı boşuna sildiniz. dupe wipe falan değil direk item silinmesi diye. geri getirirseniz en dogrusu o olacak. item silmişler direk. dupe falan değil. bu gmler de zerre akıl varsa ben ineğim. mööö möööö[signature][hline]ares lvl 61 e.lord quake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Elinde Lycoan Olan varmı ? ServerdakiTüm lycoan LAr gitmiş :@[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 210 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 +9 DEX earring Chitin shell helmet +7/12 Chitin boots +7/12 silinmiş... Chitin shell helmet Bidas' ın hediyesiydi...[signature][hline]**** ** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Ohaaaa ama Thorn kağıdı Blastımı silmişLer Töbeeeee töbeeee[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 210 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 iso nun haftalar önce açtığı bir topic vardı Dupe yapıcaksınız... diye, haklıymış 7aylık shell pauldronum yok , 35milyona +1 den satın alıp basmıştım,defender of the lord yok ,nası olduysa +8 raptor um ve unique lerim yerinde[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 :D:D:D benim ilk 250 milyona (ne kadar uzun zaman önce aldim siz düsünün) aldigim shell +7 pauldronumu ve shell helmeti mi silmisler komik bunnar ya[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: Owned_By Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 O diiLde kendi yaptığım 54 , 57 kağıdı gitmiş waLLahi very hard duperim ![signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 210 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 abi yok böyle bi olay..rogue ile girdim..bilen bilir SwiftBlast 7 aylık chitin bow +6 silinmiş/dex +9 ringler..bunlardamı dupe ha?yuh..eger varsa biraz yürek nychrisin itemini silsinler MK nin silsinler..herneyse..quit k.e bb[signature][hline]server:Ares Level 62 %1 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:85k+ Clan:Owned_By QUIT K.E BYE BYE ALL... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 beramus cıbıl warriorlardan gecil miyooo priestler town defilesi yapıyolar :D[signature][hline]Charım yokk ... Ama başkalarınınkileri oynuyom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 drop itemlar silinmis katılıyorum[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Dupe olmadığından emin olduğum itemlarımla gururduyarken karakterim şu an bomboşmuş yeni arkadaşımdan öğrendim... Ben ki bu oyuna tonlarca para zaman vs yatırmışım onların yaptığı şerefsizliğe ve allahsızlığa bakın... Allah topunun belasını versin ne diyim... Bu oyun benim için bitmiştir o serverda kalan kankalarıyla oynasınlar oyunu... Buraya kadar.... Bu oyunu ilk adonis zamanından beri hiç hilesiz oynamak için elimden geleni yaptım ve yıllar bouyu kullandığım tek kosp bi araa dandik bi charla abyss kastığım olaydı... 13 tane kasıp sıkılmıştım... Ne oldu... O kadar para emek dürüstlük yardım arkadaş ve hepsi.... Yok artık bu oyun benim için.. Milletin duygularıyla oynayıp paralarını çaldıktan sonra vazgeçilmez sanıp tüm itemları silmek, nasılsa yeniden alırlar mantığıyla insanları sömürmek buraa kadar... Bundan sonra paticik dışında hiçbir yerde ko görmek istemiyorum... Tekrar söylüyorum *!Allah hepsinin belasını versin*[signature][hline]You are connected to login server and game and zone and bla bla.... but there is still some sh*t which don't let you to play... H*ckers :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 3. defa yine sadece rouge earring gitti. Ve ilgincdir hep sag kulagimda kini siliyorlar ve daha ilginci 3 ü de boss dan dropdu :D[signature][hline]http://www.clan-tr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: PiCaLLo_TR, 09 Kasım 2005 11:34 tarihinde demiş ki: 3. defa yine sadece rouge earring gitti. Ve ilgincdir hep sag kulagimda kini siliyorlar ve daha ilginci 3 ü de boss dan dropdu :D sen kulagini deistir belki o dupetir :D:D:D hasta ruhlar ya neyse war mi chitin saten +6 +7 kafalik ve pauldron :D:D:D[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: Owned_By Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaptainCyClone Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 +7 lycoon stafım yok,kokushmus yumurtadan almıştım:( daha 2 hafta olmadı alalı,vaylar bana vahlar bana,wizarda talim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 para da yokki paralar da sıfır. rol +1 satıyorum pot parası yapcam.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord quake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Ujio, 09 Kasım 2005 11:36 tarihinde demiş ki: said: PiCaLLo_TR, 09 Kasım 2005 11:34 tarihinde demiş ki: 3. defa yine sadece rouge earring gitti. Ve ilgincdir hep sag kulagimda kini siliyorlar ve daha ilginci 3 ü de boss dan dropdu :D sen kulagini deistir belki o dupetir :D:D:D hasta ruhlar ya neyse war mi chitin saten +6 +7 kafalik ve pauldron :D:D:D Evet benim charin sag kulagi kesin dupe :D Oraya ne taksam siliniyor :)[signature][hline]http://www.clan-tr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Buyse, 09 Kasım 2005 11:37 tarihinde demiş ki: para da yokki paralar da sıfır. rol +1 satıyorum pot parası yapcam. ROL+1 i silmemishler gidip parayi mi silmishler??[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: w00t, 09 Kasım 2005 11:31 tarihinde demiş ki: drop itemlar silinmis katılıyorum senin +8 shard gitmişmi? ben daha hala girmedim (şuan giremiyorum) ama eğer akşam girdiğimde millette hala lycaon olupta benimkini silerlerse ke yi direk silerim makinamdan ve bi dahada kesinlikle girmem bu oyuna[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 136.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Ben böleoyun görmedim yani napıyımartık kendi dşrdümiron bow u zar zor +7 bastım silinmiş onu geç kasada duran 400m de siliniyore gold bar halinde değildi oda silinmiş ayrıca full plate de gitmiş inanmıyorum bowsum ve parasız kaldım :([signature][hline]Kendi yalanlarınıza inanmadığınızı gözlemledim. Dürüstlüğünüzü özlemledim. Şiirlerimin yaralı ruhunu çay misali demledim içtim. Cezalarımı çektim,büyük hatalar yolundan depar atarak geçtim. Özgürlüğüm için yatırım yaptım,baatıl inançlara baatıl rhyme yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: mrproblem, 09 Kasım 2005 11:38 tarihinde demiş ki: said: Buyse, 09 Kasım 2005 11:37 tarihinde demiş ki: para da yokki paralar da sıfır. rol +1 satıyorum pot parası yapcam. ROL+1 i silmemishler gidip parayi mi silmishler?? silmemişler abi. işte akılları bu kadar.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord quake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Şunu anLadIm ki arkadaşLar NpcLer de düpe yapIyormuŞ. ALdIIm 500 tane 1920lik mana podlar silinmiş..:Q bazI arkadaşLar şikayetçi ama adamIn sanki umurunda bizim oyunu bIrakIp bIrakmayacaĞImIz heLe de premium üye deiLsen..boşverin en iyisi mortal kombat 3 :Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar