Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

peki öyle olsun..dicek bişi bulamıorum..

arenda_duwcal

Öne çıkan mesajlar

bnm babamda ben küçükken bni öyle bi dövmüştüki üstümda baston kırmıştı ve bu olay olduuna ben daha sadce 7 yaşındaydım okula başlicaktım o eylülde düşünsenize her tarafım morarmıştı böyle uzun uzun çizgiler halinde onlarca morluk yüzücüydüm ben ozmanlar havuza gitmiştim millet sormuştuı bunnar ne diede okadr utanmıştım ki sadece düştüm diebilmiştim ve çok ama çok belliydi dayak yediim akafda yüzümde kollarımda bacaklarımda heryermle.. ve bnm o günden bri belim sakattır inanmicaksınız ama öyle işte.. çok ama çok etkilemişti bni o olay ama zamanla geçti işte..[signature][hline]gad iz a dicey tunayt
Sosyal ağlarda paylaş

Alttan alıcan, büyütürsen olaylarda büyür, her zmn alttan alıcan. Büyük ihtimal ergenliği daha yeni atlatıyosun, alttan almayı ezilmek olarak görme sakın onlarda sen karşılık vermezsen yumuşar. Zaman herşeyin üstünü örter merak etme.

edit:imla

[Bu mesaj Laorx tarafından 13 Kasım 2005 01:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lilynessy, 12 Kasım 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ohaa
bi aile nası yapabilir ki bunu çocuğuna!
inanmak istemiyorum

çok geçmiş olsun

benim ailem de öyle[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!!
Sosyal ağlarda paylaş

benim ailem açık söyliyim hayvandır annem 35 inden sonra üniversite okumuş babam 35 yıllık asker haftada bir illa bir kitap bitirmeli(siasi) ve bu hayvanlar bikaç saniyelik konuşmada bile hatta durup dururken yanıma gelip kafama falan bile vuruyolar bi kere f.e.a.r. oynarken nerde sınav sonuçların saklıyo musun diye bağırarak ağzımı falan sıktı sonuçlar da arkada

gözüm döndü mousu kafasında kırdığım gibi o da beni yere düşürüp yumruk falan yağdırdı ama gözüm dönmüş yılmadım kırık mousu yerden aldım onla vura vura çıkarttım odadan

pişmiş manyak[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!!
Sosyal ağlarda paylaş

pff. onlar ne görmüşse onu uyguluyorlar:/ Ve benimde etrafımda bu durumda arklarım var. Allah size kolaylık versin. ama şunu demeden de edemiyorum kusura bakma. bu kadar düşüncesiz insanlar gördüğüm zaman çok sinirleniyorum. birde fiziksel diyorsun yuh yani hangi çağdayız ya!... illede doğurdu büyüttü cebine paranı koydular diye böyle durumlara düşmek zorundamısınız? eğer ağır olduysa kusura bakma sadece fikrimi söyledim...

*gidip aile bireylerini tek tek öper*
[signature][hline] Jayna
Sosyal ağlarda paylaş

bende babamdan senelerce dayak yedim daha 4 yaşımdayken dövdüğü için burun damarlarım çatlamıştı ve 18 yaşına kadar çektim.boğazıma kılçık kaçırdığım için dayak yemiştim.kuzenim ağladı die boğazım morarana kadar sıkmıştı hastane de nası böle oldunu açıklayamamıştı ama.daha lise 2 de kafamı duvarlara vurmuştu,hem de sadece sorduğu bi soruya cevap vermedim diye.oldum olası sevmem babamı yeni yeni kaynaşıorz.ama yine de affedemicem bana yaptıklarından deil anneme yaptığı şeylerden dolayı.onlardan da pek bahsetmeme gerek yok.[signature][hline]yıldızlıaslanlar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Redogski, 12 Kasım 2005 14:17 tarihinde demiş ki:
said:
BabacumMostors, 12 Kasım 2005 14:06 tarihinde demiş ki:
işte aile içerisinde birbirine küfür etmeyen anne baba ve çocuklar böyle olur..

birbirinize küfür etmeye alışın arada "sittir" de sonra annen "onunu bunun çocuğu" desin ironikbir durum oluşsun baban "eşşoğlu eşşek babası hariç" desin..

bunlar güzel şeyler bak mesela babam beni kahvaltıya çağırıyor..

-yrram nerdesin meleklerin kanatları koptu
-gleiyorum ammosuna su kaçıriiim

bizdede arasıra küfür olur ama altta seninki kdr aşmış deil.
ama hiçmi morluk olmadı aile yüzünden oldu ama ablamdan bi kere dizimde tarak kırmıştı.
bende onun kolunu incitmiştim:D
senin ailene diyecek bi şey yok neden böyle yapıolarki?

tarak nasıl kırılır lan :D[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
baranoyak, 13 Kasım 2005 15:38 tarihinde demiş ki:
bende babamdan senelerce dayak yedim daha 4 yaşımdayken dövdüğü için burun damarlarım çatlamıştı ve 18 yaşına kadar çektim.boğazıma kılçık kaçırdığım için dayak yemiştim.kuzenim ağladı die boğazım morarana kadar sıkmıştı hastane de nası böle oldunu açıklayamamıştı ama.daha lise 2 de kafamı duvarlara vurmuştu,hem de sadece sorduğu bi soruya cevap vermedim diye.oldum olası sevmem babamı yeni yeni kaynaşıorz.ama yine de affedemicem bana yaptıklarından deil anneme yaptığı şeylerden dolayı.onlardan da pek bahsetmeme gerek yok.

...[signature][hline]Dynun, 12 Kasım 2005 09:40 tarihinde demiş ki:
Gelin tanış olalım,
Aylardan da Kasım.
Rira ediyorum canım patilerim
Biraz uslu olalım.
Israr edersen eğer cıvıtıcam diye
Çok dikkat et baş harflere
Sosyal ağlarda paylaş

ailen mi var derdin var ya... :D

bi de ben biraz şiddet yanlsıyım ama ilerde çocukalrımı dövmekten çok korkuyorum.....[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..

Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fastreload, 12 Kasım 2005 23:35 tarihinde demiş ki:
niye dövmüştü peki o kadar hiddetle
sbah dışarı oyun oynamaya çıkmıştım ve bizim ev direk askeriye lojmanları gbi korunan bi sitedir haber vermemişim die ve dışarda sadce yarım saat kalmıştım[signature][hline]en şi seyd itz okey ay gat lost on dı vey but aym a süpırgörl süpırgörlz dont kıray
Sosyal ağlarda paylaş

o başka bişeye sinirlenmiştir
acısını senden çıkarmıştır çünkü durup dururken o kadar vahşileşemez çocuğuna karşı[signature][hline]Dynun, 12 Kasım 2005 09:40 tarihinde demiş ki:
Gelin tanış olalım,
Aylardan da Kasım.
Rira ediyorum canım patilerim
Biraz uslu olalım.
Israr edersen eğer cıvıtıcam diye
Çok dikkat et baş harflere
Sosyal ağlarda paylaş

okudukça ailemi öpüp başıma koyuyorum ve şükrediyorum tanrıya[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...