Theridone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 İlk Olarak Bu Çıktı Sonra Priest Chitin Boot Her ikisini de Upgrade yaptım 12-13 dk. içinde gitti. PAra nasıl kasılır diyenler için ufak bi örnek Az önce Benim lvl 37 buffer'a da rogue chitin pad çıktı onu da alıp yollicam.. :D[signature][hline]Nick: Bezgin_bekiR Server: Diez Level: 6x Race: Mage Spec.: Flame / Lighting Üst Baş: Full +7/12 Hp Paper Mage items. Lobo Pendant Wizard Staff +8 Clan:Knights® Np: Bilmem belki biraz vardır (1 k yok ama:( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 bunda ne var pardon her düşen itemi böle topic acsak oo ben solucan kestim stileto cıktı hemide +8 sonra 5 m ye sattım ss almayı unuttum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enaksis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
victory__j Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 gel oparaya ARES te sat kolaysa.......:D:D:D:D:D..........hayatta kimse almaz......enflasyon yuksek galiba...:D:D:D:D[signature][hline]nick:VicT0rY__j lvl:5x clan:unicorn nat:karus server:ARES np:3*** not:eziq sayılırız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ona bakarsan bizde 400 küsür tane Abyss Kastık 200 taneSini Kırdık 17 tane chitin 1 tanede mirage Çıktı Diğer 200 taneyide sattım Master Görevi iÇin Lazımdı.[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 6x CLan : AshQiyA Race : Arch Mage (Paper) Np : xx.xxx Server : Cyhper SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 sen herhalde abyyste yatıp kalktın 1-2 hafta 400 abbys kolay toplanmaz :)[signature][hline]R0AD_RuNNeR taze 60 sin cln:pro_soft El MOrad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 satın alınır :D şahsen ben 600 yada 500 k ya düşerse ares te bütün paramı yatırıp alıcam yanii en az 300 tane alıcam :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 136.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zalim315 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 aldanmayın abyss se çıktımı çıkar çıkmadımı kalırsınıs ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 oo valla her olaya topic açarsak:D o zmn düşeş attım yek geldi..... xDdevamı yok :D[signature][hline]server:Ares Level 62 %10--artık level kasıyorum---- Elemental lord Np:90k+ Clan:Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 :D[signature][hline]Dupecilere 1-2 bide :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: polifonik_osuruk, 11 Kasım 2005 15:24 tarihinde demiş ki: oo valla her olaya topic açarsak:D o zmn düşeş attım yek geldi..... xDdevamı yok :D poli baba biz senin gibi zengin orc'lar deiliz. Noob olduğum için gösterdim merak etme..[signature][hline]Nick: Bezgin_bekiR Server: Diez Level: 6x Race: Mage Spec.: Flame / Lighting Üst Baş: Full +7/12 Hp Paper Mage items. Lobo Pendant Wizard Staff +8 Clan:Knights® Np: Bilmem belki biraz vardır (1 k yok ama:( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarppedon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ben abbysden sayamadıgım kadar chitin + shard + raptor + epeyde silver bar cıkardım yinede zengin olamadım :P[signature][hline]EnjoyTheSiLence sarppedon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devilkisses Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 resimde purshed mroque çhitin dio purshed ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4_f_r_4 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ?[signature][hline]ID : AnD_JusTıCe_FoR_ALL Server : Cypher LvL : 6x Clan : StolenLifes (Abbys Bizim :D ) Job : Paladin Np : 48xxx [ img ]http://img277.imageshack.us/img277/5278/andjusticeforall4yf.jpg[ img ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar