korNNN Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 slm millet bizim gruba bi batttterist lazım yeni öğrenen biri olmazsa iyi olur cok iyi veya 1-2 senedir calan bir davulcuya hitiyac var.bide yapcağımız tarz metal olcak punk yada pop deil.ama punk da severiz.oturduğumuz yer beylikdüzü buraya yakın ve kafa dengi olan bir baterist lazım duyurulur[signature][hline]Komiklik yapmak için espiriye gerek yok zaten komiksiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 nıckıne bakıp yapıcagınız metalı dusunemıorum..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korNNN Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 sen sanırım arabesk dinliyosun[signature][hline]Komiklik yapmak için espiriye gerek yok zaten komiksiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Kesınlıkle :)..Valla baslamayın ..:).Yazık olur ...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Ben Ben Ben Yılllaaaaaaaaaarrrrrdııııııırrrrrrrrrr BAATTTTTTTTTTTEEEEEERRRRYYYYYY çalıyorum ben gelmek isterim[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 slm millet ben battttttersitim bi grup arıyorum. Beylikdüzündenim.Grup elemanları yazı yazmayı yeni öğrenmemiş olursa iyi olur. kkthxggbye[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 =) lol lol lol lol lol lol 0_o need batterist :DD:D batterist nedir abi[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 buradakı herkes 3.5 yasından beri baterist sec al birini[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 need ne demektir yaa abi bateriste ihtiyacım var diyince korna küfür etmiş falan mı oluyosun?[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Batterist? Pil şarj aletimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korNNN Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 en iyiisi ramazan davulcusu demem lazım sanırım[signature][hline]Komiklik yapmak için espiriye gerek yok zaten komiksiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Battterist değil. Dramır. ille artistlik yapacaksan[signature][hline]retard1: pwned originated with quake retard2:no it started with warcraft nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'. otherguy:you faggots just got pwned! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ben çalıom ama zaten bizim grup var[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: circirbocugu, 12 Kasım 2005 10:55 tarihinde demiş ki: nıckıne bakıp yapıcagınız metalı dusunemıorum.. +11[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Ha bu arada ben metali severim ama grubum var. Şunu da belirtiyim grubum olmasa dahi böyle aptal nickli bi elemanın grubuna gitmezdim.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Sensible, 12 Kasım 2005 15:12 tarihinde demiş ki: slm millet ben battttttersitim bi grup arıyorum. Beylikdüzündenim.Grup elemanları yazı yazmayı yeni öğrenmemiş olursa iyi olur. kkthxggbye ZUAHAHAH :D[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 çok pis bateri çalarım, geçen 2 tane götürdüm taximden kims3 f4rk3tm3d1 b@bz getirimmi[signature][hline][b]And after all we're only ordinary men Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Bende yardım ettim. Böylece bende bateri çalmış oldum. Ben bi keresindede bakkaldan "battery" çalmıştım duracell.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 eeh tamam baslikta ingilizce'nin icine edilmis diye bokunu cikarmaya gerek yok... bu kadar sacma bir ilana cevap verecek kadarlik bir bateristseniz buyrun irtibata gecin yoksa hem yapacaginiz espiri silsilelerinden bizi bir zahmet mahrum edin hem de topic yukari cikip kirlilik yapmasin...[signature][hline]"The fact that we live at the bottom of a deep gravity well, on the surface of a gas covered planet going around a nuclear fireball 90 million miles away and think this to be normal is obviously some indication of how skewed our perspective tends to be..." - [b]Douglas Adams[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Zeytin, 13 Kasım 2005 15:20 tarihinde demiş ki: Battterist değil. Dramır. ille artistlik yapacaksan (:[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Her Türk baterist doğar. Hellhound görmeden kaçar...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Bizim gruba bir lammmmmeer aranıyo. varsa pm atsın arkadaşlar.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
finch Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 hedesi olan grup kuruyo bune ya[signature][hline]she's my alien "Mest" new album "Photographs!" www.mestcrapp.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 @korNNN Buyur karde$ :)[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * [Bu mesaj Lakers tarafından 13 Kasım 2005 20:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Arkadaşlar pırasalık yapmayın Hell Hound un mesajını okuyun forum kirliliği olmasın die el ele verelim ok...?[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar