TahtaBacak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Enginering ve yarasa gözü questleri kaldı ve elimde bir dünya malzeme kaldı questler bitti verirken nasıl kasarım ben 1200 bileti almıyor adamlar?Bide raputaion artıyor aram iyi olursa ne gibi ayrcalıklar elde edebilirim.?[signature][hline]Ben Normal Değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 darkmoon alanında arkada vagonlar varya orada bi adam var git ona beni cenx gönderdi de işini halleder...[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: cenx, 13 Kasım 2005 02:13 tarihinde demiş ki: darkmoon alanında arkada vagonlar varya orada bi adam var git ona beni cenx gönderdi de işini halleder... lem akşam akşam yarıldım.. cok yasa emi..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ya ciddi ciddi bende soruyorum aynı soruyu. eng ile kasıom su an daha yeni basladım kasmaya ikinci charla lvl dusuk diye yavas yavas kasıom. ama okuduğuma gore 200 tickettan fazlasını tasıayamıomusun. ama ben bu necklace ı nasıl alacam 1200 ticket la yaw =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 istediğin kadar ticket taşırsın. 200 tane stack oluyolar. ayrıca reputation kazandıkça questler azalır, low level dropları almaz npc. sanırım 240 bilet falan alınca sadece evil bat eye verilebiliyo. ama thorium widget fln kaybolmaz hiç 1200 taneyi widgetlarla alabilirsiniz[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar