vimpir Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ya biraz komikmi olcak garipmi olcak bilmiyorum ama sorucak kimsede gelmiyor aklima en iyisi buraya yazmak die dusunuyorum:) 1000000 kez dua ettiysem hepsinde ayni sey oluyor, nasi yazildigini bilmiyorum ama elham okuyorum biter bitmez esniyorum oteki duaya gecerken hep ayni yerde, nie bole, konuyu degistireni, saptirani banlarim [signature][hline]imza! mode: depresif [Bu mesaj vimpir tarafından 13 Kasım 2005 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 mübarek adamsın ondandır[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 sıkıcı iş :P argh ağzım ymuldu taş oldum... *esner*[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Şerbetlisindir belki kıymetini bil.;)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: vimpir, 13 Kasım 2005 19:49 tarihinde demiş ki: konuyu degistireni, saptirani banlarim Bişi diycem de içimdeki ban korkusu bambaşka:D[signature][hline]Work Hard.Play Harder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: fenerbahce, 13 Kasım 2005 19:50 tarihinde demiş ki: mübarek adamsın ondandır ciddi soruyorum ya mantikli 1 aciklamasi olmali ben hep yatarken dua ettigim icin rahatliyorum die dusunuyorum[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Bak olayı yanlış anlamışsın. Aslında esneyen sen değilsin ama esniyorum diyosun. Esneyen orada dua'yı ettiğin kişi. Ha neden esniyor o kişi onu sormak lazım. "Yeter lan yinemi dua okuyosun sen uykum geldi geçç bunları cocuuum..." diyor. anladın?[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 fistan alkolemi basladin gine, nediyosun[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Fistan, 13 Kasım 2005 19:52 tarihinde demiş ki: Bak olayı yanlış anlamışsın. Aslında esneyen sen değilsin ama esniyorum diyosun. Esneyen orada dua'yı ettiğin kişi. Ha neden esniyor o kişi onu sormak lazım. "Yeter lan yinemi dua okuyosun sen uykum geldi geçç bunları cocuuum..." diyor. anladın? fistan bey sizi şu odaya alalım[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: vimpir, 13 Kasım 2005 19:52 tarihinde demiş ki: ciddi soruyorum ya mantikli 1 aciklamasi olmali ben hep yatarken dua ettigim icin rahatliyorum die dusunuyorum Din konusunda mantıklı bir açıklama beklemek yeni moda mı?[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 konuya dini olarak bakmanizi istemiyorum zaten! of nolursunuz, vucudum bu olaya nasi hep ayni zamanda esniyerek yanit veriyor onu merak ediyorum hepsi bu sapitirmayin konuyu rica ediyorum[signature][hline]imza! mode: depresif [Bu mesaj vimpir tarafından 13 Kasım 2005 19:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 @Fistan Espirilerimizi yaparken sohbetimizi ederken insanların saygı duyduğu kavramlara değer yargılarına duyarlı olursak daha iyi olur.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 fistana alinmadim espiri yapmaya calismis:) konuya dinle ilgili cevap vericekseniz pm atin cok sevinirim[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 e bu konuyu dinle bağdaştırmicaksan neyle alakalı o zaman? tıpla mı alakalı? esnemenin nedenini bilmediğimiz şu dünyada bunu biz nasıl bilelim?[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Dini cevap istemiyorsan şartlı refleks derim.Zaten dini bir cevabı olamaz böyle bişeyin.[signature][hline]Work Hard.Play Harder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 biz buna şartlı refleks diyoruz nasılki 17 ağustos depreminden sonra insanlar 3.05 geçe aniden kalkması gibi.(Herkesde olmamıştır tabi çoğu kişide bu sorun vardır)[signature][hline]"Abidin,bana mutluluğun resmini çizebilirmisin?" Mutluluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Fistan, 13 Kasım 2005 20:01 tarihinde demiş ki: e bu konuyu dinle bağdaştırmicaksan neyle alakalı o zaman? tıpla mı alakalı? esnemenin nedenini bilmediğimiz şu dünyada bunu biz nasıl bilelim? bittim ben[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: paparnoz, 13 Kasım 2005 20:01 tarihinde demiş ki: biz buna şartlı refleks diyoruz nasılki 17 ağustos depreminden sonra insanlar 3.05 geçe aniden kalkması gibi.(Herkesde olmamıştır tabi çoğu kişide bu sorun vardır) bende bole dusunuyordum tesekkurler[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Evet cocuklar fareli köyün kavalcisi[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Penthesilea, 13 Kasım 2005 20:05 tarihinde demiş ki: Evet cocuklar fareli köyün kavalcisi eheh[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Elham'a alerjin var o zaman... Al sana bilimsel açıklama...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Fistan, 13 Kasım 2005 20:01 tarihinde demiş ki: e bu konuyu dinle bağdaştırmicaksan neyle alakalı o zaman? tıpla mı alakalı? esnemenin nedenini bilmediğimiz şu dünyada bunu biz nasıl bilelim? şu dünyada esnemenin nedeni sen bilmiyosun demekki ben biliyorum mesela lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: vimpir, 13 Kasım 2005 19:49 tarihinde demiş ki: ya biraz komikmi olcak garipmi olcak bilmiyorum ama sorucak kimsede gelmiyor aklima en iyisi buraya yazmak die dusunuyorum:) 1000000 kez dua ettiysem hepsinde ayni sey oluyor, nasi yazildigini bilmiyorum ama elham okuyorum biter bitmez esniyorum oteki duaya gecerken hep ayni yerde, nie bole, konuyu degistireni, saptirani banlarim nazar var nazar...[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Duanın piskolojik yanının da olduğuna inanıorum ben."Rahatladım huzur doldum" diyenler örneği.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -Hay muchos de falses; -Pero hay apenas una verdad.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 bunun yeri burası değil..din tartışmak yasak benim bildiği edit:yanlış yere attım pardon[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you [Bu mesaj bizsiziarariz tarafından 13 Kasım 2005 20:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar