Enots Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 http://www.fileplanet.com/promotions/worldofwarcraft/trial/wow_na.aspx Sadece Kuzey Amerikalılara. bunun bir ayarı bir hilesi varmıdır bilgisayarımızdan bişiler deiştirsek internet bizi kuzey amerikalı görse ? bilen varsa lütfen nasıl yapılacağını yazsın. [Bu mesaj Enots tarafından 13 Kasım 2005 17:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 iyide oyunu us server'inda oynaman gerekir. her kullanicinin zaten bi kisiye bi surelik trail verme hakki vardi sanirim. birileri versin onu kullan illa 10 gun trail istiyosan.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enots Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 yokki veren, verecek varsa lütfen [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ozel mesajdan yolladim... yalniz bu muhtemelen us icindir, eu icin degil.[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 13 Kasım 2005 18:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Eger us varsa fazla trial key bende alabilirim.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Durun ben bunu atlatıcak bir yol bulucam şimdi açılarım burdan size =)[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enots Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Bana EU lazım ama yinede teşekürler :) benim amacım hacklenen acc'ımdaki charların kimin oynadığını filan bulmak sonrada GM e haber vercem...10 gün içinde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 eu için dünden beri fileplanet ın 15 günlük trial ı açıldı ama sadece paralı üyelere bi bak istersen.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar