Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Orc olarak başladım orc olarak devam etcem :D warrior açmayı düşünüyorum.[signature][hline]ID:MetalSlug2(hacklendi) Server:Beramus LvL:6x Np:hacklenmeden önce 50k kadardı Yeni server açılmasını bekliyorum yeniden başlıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parazittr Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 BABACANLAR BENDE HUMAN PAPER MAGE OLCAM SZİ TOPLUCA alanla KSERİM ARTIKIN:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carsamba55 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Birak Mageyi Modasi geçti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 valla butun bu konusmlar bana deimosun acıldıgın gunden onceki gunlerdeki acıklamalardan biraz tanıdık geliyo bari bunun sonu onun gibi olmas :D[signature][hline]Charım yokk ... Ama başkalarınınkileri oynuyom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parazittr Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 GEÇMEZ BABA İYİ İTEMLER OLSUN SUPER OLUR WALLA.AMA MAGEDEN WAZGEÇİRMEK İSTERSENİZ ASAS AÇARIM =>SPİke TOWn:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 buffer_the_best euhauh Warrior deneme Benim çektim acıyı biliyon dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carsamba55 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Clanı Kurmak İsteyenler bana özel msg atsın :D sonunda bütün adaylari yazcam buraya Seçecez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carsamba55 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 hadi özel msg leri alamiyom atin atin geliyo yawaş yawaş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kafadar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 arklar kesin açılıcak mı bu server? eğer açılırsa org olacam orlara hep ii item düşüor ve insan olmakdan bıkdım ve her arkımda org olacak napım onların karşısında insan olamda beni mi kessinler ark arka kıyar mı yaaa! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buffer_The_Best Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Lucifer, 13 Kasım 2005 18:25 tarihinde demiş ki: buffer_the_best euhauh Warrior deneme Benim çektim acıyı biliyon dimi :) işte maksat deişiklik olsn.Bundan öncede mage dim,warrioru deneyelim bide,hatırı kalmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Buffer_The_Best, 13 Kasım 2005 18:32 tarihinde demiş ki: said: Lucifer, 13 Kasım 2005 18:25 tarihinde demiş ki: buffer_the_best euhauh Warrior deneme Benim çektim acıyı biliyon dimi :) işte maksat deişiklik olsn.Bundan öncede mage dim,warrioru deneyelim bide,hatırı kalmasın :D Ben deniz Ulenn şu paso aposda Yatırdın adam euhauh :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buffer_The_Best Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 denis gel lam,çölde çilingir sofrası açar muabbet ederik ahuahuha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Bırak ya ulenn alkolik yaptın beni aposlaRa tek dalar oldum :P euhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buffer_The_Best Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Lucifer, 13 Kasım 2005 18:36 tarihinde demiş ki: Bırak ya ulenn alkolik yaptın beni aposlaRa tek dalar oldum :P euhah deniz bu seferde sana priest açak war ben olam .coşarız bak gel sende yeni server a sana cicler alacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Vallamı Seni Nasıl yatırcam baq bakalım euhau ama ciciler alcaqSan bişiLer ayarLarıs :P bu arada iyi Post kasıoz Login olda Pm atimm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buffer_The_Best Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 oldum at bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Tavuk, buğday, ambar mıdı o ya hatırlıyamadım pffff kafam çok karısık...[signature][hline]-------------------- Serwer=Beramus Nick=DuDaGOG -------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carsamba55 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 akşam girer 2 saat bekleiyn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Daywalker_ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ßende Orc Olacam Human Sıkıo Artık:P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tracert Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Boynuzlrı olmasa iyide boynuz muhabbeti işi bozuyor valla ben gene human olacam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Daywalker_ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Evt Sen Human Ol ßiz sni keselim :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fukara Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 KARUS kraLı oLcam ben :D Fukara yeni serverdada geLcek :D[signature][hline]EnjoyTheSiLence Fukara LVL 60,ELEMENTAL LORD nps : 13x.xxx nation : karus server : dies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carsamba55 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Haso_kaan ben yanında olcam clanı sen kur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 orc olalım paticik.com diye clan kuralım :P[signature][hline]nick:leonidas5 level:4*(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar