dogu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 dünkü ateşli tartışmadan sonra bu konuyu açmaya karar verdim.kendimi milliyetçi olarak niteleyince çok tepki aldım.hatta 'cümleye yaw die başlayan milliyetçi mi olur'diyen bile oldu.o zaman milliyetçi değilim sadece vatanımı ve milletimi aşırı seviyorum. Konuya geliim.askerliğini yapmış olanlar ve yapacak olanlar bu millet savaşa çok kurban verdi.benim askere gitmeme üniversite okumazsam 4-5 sene var.bazen düşünüorum acaba çatışamada ölmek nasıl birşey ve ben bu şekilde ölebilirmiyim.bence şehit olmak ölmenin en güzel şekli.acaba vurulan bir asker ölümü beklerken neler hissediyor ve ruhu vücudundan nasıl ayrılıyor? askerliğim pkk'nın bol olduğu yerlerde çıkarsa ne yaparım acaba. aslında ölmekten çok korkuyorum ve biri kafama silah dayasa çığlık atarım ama asker olarak ölmek istiyorum.şehit olmak istiorum fakat kurşundan çok korkuyorum.uzun zamandır kendimi bu tür şeylere hazırlıyorum ve bazen aklıma ya AHİRET yoksa gibi şeyler gelio.ya ölmek sadece çürümekten ibaretse. biliyorum insanın piskolojisini fazla etkileyen bir konu ama sizin düşüncelerinizi almak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 herkese olur boyle şeyler çık bi hava al gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 şehit olmaktan korkcağımı sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 olunce gorursun, simdilik yasamana bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 eskiden çoğu insna hazırdı,şu an ben dahil çoğu kişi buna hazır değil yani zannetmiorum.[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 hemen hazırlanayım. çağrı atınca aşağıya inerim ben. nerde ölücez?[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Ben hazırım klavye delikanlısı bunlar ölmez diyeceklere de kafamı gösteriyorum size bişey olmasın[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 çoğu zaman milletimi ve askerliği düşünürüm.olmazsa müzik dinlemeyi(özellikle sentenced) ve amy lee yi düşünürüm.sonra galatasaray'ı düşünürüm.ve en sonunda nasıl sınıf geçicemi düşünürüm.şuan iiyi gidiyorum ama lise kascak gibi. aman konuyu değiştirmiim ben.şehit olup ölmek gurur verici bişey ama ölüm kötü bişey.kurtuluş savaşında ölen kadını gördüm içim parçalandı.kadın malzemeleri koyuyo kalkarken vuruluo yavaş yavaş yatıp kendini bırakio.bide telefon eden asker var.binlerce ölü asker var.ırakta işkence çekenler var.falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 acaba hazır olanlar tayini şırnağa bingöle tunceliye çıkınca anasına babasına ne diyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Fazla gaz olmamak lazım. Çatışmada böyle fazla gaza gelebileceğinizi zaten hiç sanmıyorum. Hadi geldiniz diyelim , gaza geldiğiniz gibi kafanızı gösterdiniz mi mevziden dışarı anında alırlar gazınızı merak etmeyin. Ondan sonra bok yoluna gitti niyazi olursunuz şehit olmak yerine.[signature][hline]Female Body Inspector [Bu mesaj Davion tarafından 11 Kasım 2005 21:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 daha doğrusu anası babası ne diyecek. benimkiler : olm biz paralı yaparız çabuk biter.oraya gitmesin.ben ayarlarım bi yerlerden başka yere kayar merak etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 oldukten sonra neyin gururunu duyucaksin? oldun bitti, insta kill cekerler valla farketmezsin bile oldugunu...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ahiretin olup olmamasi bişi degistirmez sen hayatta ınsanca yasa o sana yeter . ve hepimizin kendini hazırlamasi lazım. onumuzdeki 100 yıl içinde turkıyede mutlaka savas cıkcıcak bagimsizligimizi kaybetmemek için gene bu topraklarda binlerce sehit vericez.[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 allah agzindan alsin.ama ister istemez bende bole dusunuyorum.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 herkes elinde sonunda ölecek, şehid olarak ölmekte herkese nasip deil. ayrıca ölmek bizim elimizde deil kaderimizde sonra 1 yıllık eğitimle askerleri dağlara sürüp savaşın demekte, "savaşmayı deil ölmeyi emrediyorum" demekten farksız, kurtuluş savaşı değil, tek savaşma aracı asker de deil. pkk adı altında savaşanla bölgeye çok hakimler, adamlar dağlarda yaşıyor, o askerleri keklil gibi avlar. bir ara özel eğitimli askerler savaşıyordu bayada kökü kesilmişti terör olaylarının fakat özel tim olayından nedense vazgeçildi.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 kötü günler kapıda dayandı yine. doğu baya baya kızıştı. o onursuz ve şerefsiz pkk denen örgüt yine saldırmaya başladı. bir ayda 20 nin üzerinde bombalı saldırı olmuş... şu sıralar askerlik bekleyenler için zor günler olabilir[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 "çay içmeye hazırmıyız?" gibi bişey bu.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 EVET BEYLER OLMEYE HAZIR MIYIZ! ELLER HAVAYA! HOPPA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ben savas derken tabı pkk yı filan da dusundumde aslında su an daha buyuk sorunlarımız var mesela dunyaya hakım olamk istiuyen dewletler gibi . zaten bunklarda teror orgutlerini destekliyerek turkiye gibi dewletleri yıpratmak istiyorlar[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 sey vardi bide bi reklam herkes hazir mi? peki saclar hazir mi? gibi di mi... mutfakta biri mi var?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ben yine garip oldum.harbiden adamlar avlıo askerleri.herifler hayatını adamış inan öldürmeye çat diye pusuya düşürüp zıbartiolar. benim en korktuğum bi bok yapamadan arabayla giderken haberlerde bilmemne bilmemne şehit er doğukan şeyi çıkması(mayına çarpma meselesi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 "zıbartıyorlar" kelimerlini dikkatli secermisin lütfen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ben şehit olmak isterdim:)[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 anne ben buyuyunce sehit olucaaaammm...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 uzun bişiler yazmıştım ama gitmedi nedense.. Özeti şuydu efendim; 300'lü yıllarda devlet için ölmek gerekiyormuş. 1500lü yıllarda da. Ancak 2000li yıllarda devletin büyümesi için ekonomik güç gerekiyor. Sınır büyütme amaçlı savaşlar yapıldı ve bitti. Artık sınır koruma ve pazar büyütme savaşları yapılıyor. Ülke bana 1milyon doların üzerinde para ve 25sene harcadıktan sonra askerde ölürsem ülkenin kaybı, benim kaybından büyük olur. Dolayısı ile benim gibi okuyan ve ekonomiye sağlam katkı yapanlar gitmemeli askere. Benim işim ülkenin ekonomik sınırlarının büyümesi ile. Gidip adama falan ateş edemem ben. İmkan olursa bedelli yaparım veya yine imkan olursa yurt dışında çalışmanın yollarını ararım. Gidip ne bir sene kaybetmeye tahammülüm var, ne de zamanımı harcayıp o sürede bilgi kaybetmeye... Onun yerine master falan yaparım ben. Gerekirse phd falan bile kastırırım..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar