THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 pekı wulfkar legacyde olduya gerı gelecekmı cok merak edıyorum gelırse salvatore da gozumde bıter[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: THARKAS, 17 June 2003 20:01 tarihinde demiş ki: pekı wulfkar legacyde olduya gerı gelecekmı cok merak edıyorum gelırse salvatore da gozumde bıter[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Bence sen devam etme ozaman :) Yoksa hayatını Salvatoreyi yakalayıp pala ile doğramaya adamak zorunda kalırsın :)[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: McFrenzy, 16 June 2003 16:44 tarihinde demiş ki: Kitabın sonunda artemis baya dağılıyo nasıl toparlanıpta o uçurumdan kurtulcak merak ediyom... Kol mol kırılıyo hatta drizzt çat diye duyuyo nasıl toparlancak merak ettim... Bide o duell çok süferdi. Hele drizztin kendi ürettiği hareket olan pervane şeklinde döndürme olayı çok hoş..[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 O artemisin 9 canından ikincisi sadece :) Hani drizzt ve wulfgarda farklı değil hehe onun için zaten ölüpde ölü kalan bi tek Nalfein Do'Urden'a taparım bütün 13lük seride. zaknafein bile kalkıyo :)[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 nalfeini buradan kaklmadigi icin kutluyoruz salvatore herkesı tek tek oldurup kaldırıyor ve kıtapların ıcıne sıcıyor sen o kadar guzel kıtaplar yaz bınlerce hayranın olsun sonra yavas yavas ıcıne et ayıptır gunahtır.[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 salvadorenin kitaplarında dikkat çekici olan karakterlerin ölüp gelmesi önce burenor geberip gitti sandılar ama kurtulmuş sonra drizzt geberip gitti sandılar oda kurtulmuş şimdide wulfgar geberdi zennediyorlar fakat anladığıma göre oda gebermiyor bun ne ya böyle birde catybri mi neyse artık onuda öldürsün getirsin tam olsun artemisin o yaralı durumdan kurtulması olananksız deyil sonuçta büyü diye bir şey var ama böyle herkezin birbirini geberdi sanıp sonra bir den geberdi sanılanın tekrara peydahlanması olayı bir kısır döngü gibi bayıyor adamı.[hline]I'm a lost soul in frp [Bu mesaj TheSilver tarafından 18 June 2003 10:58 tarihinde değiştirilmiştir]
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 ben baydım mesela sadece ravenloft okuyacam artık[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Nalfein çok istikrarlı bi adam helal olsun. Nalfein için bir alkış alalım :P Buenorun dönüşü çok komikti yaa. Adam mithril salondan çıkarken en sonunda abarttı "kolundaki örümcek ısırığına, kanında dolaşan zehre, poposuna batan mızrağa, bacağındaki derin yarığı umursamıyarak dün duvarı tımanmaya devam etti" Hatta tırmandıktan sonra cüce işi acayip sağlam bi parmaklığı da kırıyodu. Yakında kafasının kopmasını umursamadan havada üçlü salto bir ters dönüş yaptı felan derse hiç şaşmam...[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Artemis Entreri bence ezik ve karakter problemleri olan serefsiz ve ahlaksizin tekidir. Ezigin önde gidenidir. Karaktersizdir. Rezildir :P[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Salvatore nin şin pokunu çıkardıgına katılıyorum. Ellifain i bile öldürüyor adam (drizzt in yeryuzune ilk çıkışı sırasında katledilen elf topluluğundaki ufak kız).[hline]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 havayı yaran altın sapında deyerli taş işlemeleri olan bir hançer estele doğru ilerlemektedir....
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 salla ya o da dirilir nası olsa :D[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim..
mercenary Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 sea of swords da ölüo sanırım Drizzt bunu kesio ama Fire Shield i olduğundan Drizztte ölümcül yara alıo sonra Catti-Brie fln gelip kurtarıo Drizzt dio hyr Onu kurtarın fln(iyi adam ya) Catti -brie ama o seni kesti dio kurtarmıo tabi sonra gerceği anlıo Catti de yazık oluo ölmesin isterdim O Drizzti kesseydi dur o bölümü bi daha okuyum en iiyis[hline]Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor May the force be with you! Dem hibis think beat us Dem hibis be wrong Skini göremedim...
mercenary Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Unable to react or slow his blow, Drizzt had to finish the move, the scimitar bouncing off a rib, tearing a lung and cutting back out across the front of the elf's chest And the same wound burrowed across the drow's chest[hline]Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor May the force be with you! Dem hibis think beat us Dem hibis be wrong Skini göremedim...
mercenary Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Öldüğü sahnede : .even as Drizzt opened his eyes once more(Catti krtarıo), Le'lorinel's spirit fled her body hatta gömüolar They buried the elf who called herself Le'lorinel in the cave cmplex balh blah[hline]Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor May the force be with you! Dem hibis think beat us Dem hibis be wrong Skini göremedim...
KARAMURAT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Su bahsedilen resmi baya inceledim ve su dikkatimi cekti orda drizt daha mizraği yeni kesmis ve haraketi tamamlama durumunda kendine doğru hamle edilen mızrağın ucunu aşşağıdan yukarı doğru bir yay ile kesmis hali ile ardindanda geri indirecek,bu bazi durumlarda bi hata olabilir ama savastiği durumda ona avantaj getirir cunku yayi tamamliyip tepeye ulasitiginda assagi dogru inerken hantal orclardan brini daha oldurur.onemli olan ne yaptiğin değil nerde yaptiğindir.[hline]Under Construction
Doncamillo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 said: TheSilver, 06 May 2003 09:09 tarihinde demiş ki: Drizzt Conanın rüysında bile yenemez.... .......... ama yinede ikisini karşılaştırmak yanlış bu süpermenmi döver batmanmı gibi biraz gereksiz bir şey. drizzt mi yener conan mı bilmem ama son cümleye sonuna kadar katılıyorum... :P[hline]Masaüstü oynamak istiyooooooooooommmm...... (İstanbul anadolu yakasında mümkünse:P)
The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 said: Azmodai, 04 August 2003 17:56 tarihinde demiş ki: Siz bide A Thousand Orcsu okuyun, seri biraz toparlaniyor drizzt tek takilio falan guzel bir kitap[hline]hangisi daha iyi? Azmodai BEn aldim okudum pekte iyi deil,Ama salvator akillanmis ta artik Drizzt i allah yapmamayi ogrenmis, Bu kitapta ilkkez Drizzt in kactigini gordum( frost giant larindan) Bunun disinda da Bu sefer Cuce kralimiz gururumuz oldu olecek haberiniz olsun(tabi sonra is iyice vcigi cikiyo baska bir cuce topluluguna rastlayip kurtuluyolar) Nasil olabildigince karisik yazmismityim, Saolun var olun
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 hala drizzt hala artemis abi biraz farklı tadlar arasanız olmuyo mu adamın 16 kitabı çıktı icewind dale serisi harici hepsini okudum(orjinal hallerinde, biraz kasıyo yalnız uyarmadı demeyin) tamam adm sağlam yazıoyo da artık bütün kitaplar birbirinin aynısı. ilk üç kitabı iyi sonrası kopyala yapıştır.. ve bence öyle atla deve yada tapılası bişey değil artemisin de çok bir olayı yok bence(sağlam dövüşen kompleksli bir deli) azimli ve sağlam bir grupta assasin oynadıktan saonra artemise bi tarafımla gülerim herhalde(tabi tek sorun böyle bir grup daha bulamamam)[hline]OSS OSS canım OSS aman allah
TheSilver Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 kara elf üçlemesiden sonra biraz sıvadı salvatore ama ben şu yeni çıkan lone drowdan falan ümitliyim drizzt eski karizmatik melenkolik karizma haline dönücek gibi etrafındaki wulfgar caty regis gibi maymun tiplerden kurtulmuş gibi gözüküyor bruenor fena tip deyildi cüceleri hep sevmişimdir.
Öne çıkan mesajlar