Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MAge ile En iyi Hangi Talentta Level Atlanır ? (Genelde Solo)

Sorumaker

Öne çıkan mesajlar

said:
Mighty_THoR, 07 Kasım 2005 02:47 tarihinde demiş ki:
fire la 1 mob kesiyorsun frostla 8 hesabını sen yap

Ya arkadaslar yok oyle bisi 8 tane mobu AOE ile kesemezsin senin hp armorun nedirki 8 tane mobun vurduguna dayanacaksin ayrica bana kalirsa grind de fire in vurdugu dmglerle daha rahat kasarsin AOE yi gec plx

[Bu mesaj bejawe tarafından 07 Kasım 2005 18:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sen blizzard, blink,frost nova, conofcold,blizzard, arcane exp spawn combosuyla yaratıları keserken hangi mob sana dokunabiliyoki, hiç biri yanına bile yaklaşamıyo bunu hp ile armor ile bi alakası yok sadece mana pool ile alakası var.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

tabi manayla alakası var sen düşük levelken manan kaç olacakki. hadi level 40 sın diyelim, ah dende güzel itemleri almışsın manan 3600 fln olmuş. kaç tane blizzard atabiliceksin 10 tane mobu kesmek için. kaç tane arcane exp atıcaksın o kadar şeyi öldürmek için.[signature][hline]dorf rogue, haumarush
Sosyal ağlarda paylaş

blizzard 500 mana alıyo. adamı yavaşlatıyosun ama yürümeye devam ediyolar. demekki blizzard verebileceği max dmg ı veremiyo. ayrıca tek blizz ile değil diğer büyülerede ihtiyacın var, ki oda imp ae oluyor. AoE grind i tek başına yapmak zor birşey. "Kİ" arkadaşımız solo yapmaktan bahsediyor. ama illaki aoe grind diyosanız yanınıza bir lock yada mage daha alın çok daha rahat ve hızlı kasarsınız.[signature][hline]dorf rogue, haumarush
Sosyal ağlarda paylaş

BEn sadece imroved blizzardla tek başıma aoe grindle çok rahat level aldım .
Olay şu moblar toplanır tercihen 5-10 arası . Üstte full eagle ekipman olur . Toplanmış moblara bir cone of cold frost nova. Blinkle uzaklaşılır . Frost nova atılan noktayı kapsayacak şekilde bir blizzard atılır sonra bir tane daha tılır adamlar normal yürüme hızlarının %25inde olduğundan ayarlarsanız 2 blizz atarsınız daha sonra yaklaştıklarında cone of cold bir frost nova daha son kez blizzard çekilir . Daha sonra aynı anda 8 10 mob lootlanır içinden kıymetli bişey düşmüş mü incelenir .
AMa bu iş ciddi yetenek ister zira . Forst novanız ressistlenir direk mana shield açmalı ve kalanlara blizzarda devam etmelisiniz . Ayrıca gridleyeceğiniz moblar melee ve birbirlerine yakın olmalı . Stun gibi yetenekleri olmamalı veya pummel , shield slam tarzı spell interrupt eden cinsden . Chill effect, % 10 extra slow , ve improved blizzard bu dediğim olay için şart . İmproved cone of cold da olursa daha rahat edersiniz .
Bu dediğim olayla gayet güzel level atladım 50den 55e toplam 23 saat kusur atladım.[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage
NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired)
GUNZ LVL 1x Gunslinger
WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD)
RO Saratan 88 backstab master (retired)

Sosyal ağlarda paylaş

said:
FreEmoon, 07 Kasım 2005 19:04 tarihinde demiş ki:
Sen blizzard, blink,frost nova, conofcold,blizzard, arcane exp spawn combosuyla yaratıları keserken hangi mob sana dokunabiliyoki, hiç biri yanına bile yaklaşamıyo bunu hp ile armor ile bi alakası yok sadece mana pool ile alakası var.

Oncelikle bu dediklerimle igliside war arti bunlarin hepsini nasil yapabilceksin onu soruorum birde mage karakterin yok bunnari dediginde gore lutfen yorumlarini baska topiclere yaz (kendi class in hakkinda tabi oynuorsan bu oyunu) kulaktan dolma seyleri buraya yazmayin....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dunedain, 08 Kasım 2005 08:20 tarihinde demiş ki:
Olay şu moblar toplanır tercihen 5-10 arası . Üstte full eagle ekipman olur . Toplanmış moblara bir cone of cold frost nova. Blinkle uzaklaşılır . Frost nova atılan noktayı kapsayacak şekilde bir blizzard atılır sonra bir tane daha tılır adamlar normal yürüme hızlarının %25inde olduğundan ayarlarsanız 2 blizz atarsınız daha sonra yaklaştıklarında cone of cold bir frost nova daha son kez blizzard çekilir . Daha sonra aynı anda 8 10 mob lootlanır içinden kıymetli bişey düşmüş mü incelenir .
AMa bu iş ciddi yetenek ister zira . Forst novanız ressistlenir direk mana shield açmalı ve kalanlara blizzarda devam etmelisiniz . Ayrıca gridleyeceğiniz moblar melee ve birbirlerine yakın olmalı . Stun gibi yetenekleri olmamalı veya pummel , shield slam tarzı spell interrupt eden cinsden . Chill effect, % 10 extra slow , ve improved blizzard bu dediğim olay için şart . İmproved cone of cold da olursa daha rahat edersiniz .
Bu dediğim olayla gayet güzel level atladım 50den 55e toplam 23 saat kusur atladım.

Yalan soluorsun kusura bakma !!(50den 55e toplam 23 saat kusur atladım.)gec onu benimde mage karakterim war ama yok oyle bisi cok gusel yazmissin ama abartiorsun neymis 23 saatmis 5 level hemde 50 den 55 e 130k dan hesaplasak butun atliycagin levelleri ki oranlarsak ole olur hatta daha fazla olur buda 650k xp yapar 23 boldugumuz zama senin saate kastigin xp sayisi 30k felan bu kasilcak bi rakam ama elite moblarla hadi duzlerle kasiorsun dielim 250 xp aliorsun yapiorsun sen hicmi olmuorsun yemek yemiorsun armor dmg yedigi zaman tamire gitmiorsun?neyse uzatmaya gerek yok ben 60 a kadar fire ile gittim MC ye de fire mage ile giriorum MC ZG trinketlerle 150 spells up potionla ice mage in attigi 3 4 tane buyuye critliorum...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ihpu, 08 Kasım 2005 17:46 tarihinde demiş ki:
ya bırak scarlet farmlıyomuş UBRS sololuyomuş, diremaul tribute yapıyomuş, EP de FARM PULLluyomuş,
şehir efsanesi bunlar, sen yapabiliyomusun böyle bişeyi?

ahah ayipsin yapmazlarmi adamlar ubrs sololamazmi hepsinin kafasidnada cap of scarlet savan wardirda neyse ben konusmuorum sende konusma allah bilir mage karakterleride yoktur konusuorlardir.Hala daha ice daha ii dedilerya bisi demiorum adamin 3 tane buyusu benim bi pyroma esit lol gitsin bak benim yasadigim yerde empire state binasi war oraya cikip atlayin ok?hatta havadayken felan expo ac humoidler felan olur assagida havada beastler olur onnari kesersin farmlarsin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mighty_THoR, 08 Kasım 2005 17:42 tarihinde demiş ki:
trinket kullanıp vurulan dmg dmg mıdır bende duaya çıkıyorum

biz adamlar scarlet farmlıyor,easternda farm pulluyor diyoruz hala fire fire.fire iyi güzel ama pve de frost daha güzel bunun anlaşılmayacak nesi var anlamadım ki

Sen o trinketleri kullanipda potionu icipde hic adama fireball attinmi ? sheep den sonra ben pyorblast attim 3k dmg vurdum oda critsizdi nese takil daha ii ice mage
Sosyal ağlarda paylaş

pvp için fire çok iyi derler alaka yok frost çatır çutur eziyor ha ama elinde ilizyon rod kafanda mavi boncukla olucak şeyler değil yani kısaca olay item fire frost değil bu grind içinde geçerli frost aoe ile 10 mob alırmı alır ama elinde sm den düşen çubukla olucak işler değil

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 08 Kasım 2005 19:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bejawe, 08 Kasım 2005 18:28 tarihinde demiş ki:
said:
Mighty_THoR, 08 Kasım 2005 17:42 tarihinde demiş ki:
trinket kullanıp vurulan dmg dmg mıdır bende duaya çıkıyorum

biz adamlar scarlet farmlıyor,easternda farm pulluyor diyoruz hala fire fire.fire iyi güzel ama pve de frost daha güzel bunun anlaşılmayacak nesi var anlamadım ki

Sen o trinketleri kullanipda potionu icipde hic adama fireball attinmi ? sheep den sonra ben pyorblast attim 3k dmg vurdum oda critsizdi nese takil daha ii ice mage

sen hala hadiseyi kavramıyorsun gerçek hayatta bir AI olsada atsak sana cehhenemin dibini vur vurduğun dmg yapay mage class ına ait bir büyü bunu yapmanı sağlamıyor git potion iç git trinket kullan bunlar yapay dmglar[signature][hline]Legions of Ebonlore
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bejawe, 08 Kasım 2005 17:16 tarihinde demiş ki:
said:
Dunedain, 08 Kasım 2005 08:20 tarihinde demiş ki:
Bu dediğim olayla gayet güzel level atladım 50den 55e toplam 23 saat kusur atladım.

Yalan soluorsun kusura bakma !!(50den 55e toplam 23 saat kusur atladım.)gec onu benimde mage karakterim war ama yok oyle bisi cok gusel yazmissin ama abartiorsun neymis 23 saatmis 5 level hemde 50 den 55 e 130k dan hesaplasak butun atliycagin levelleri ki oranlarsak ole olur hatta daha fazla olur buda 650k xp yapar 23 boldugumuz zama senin saate kastigin xp sayisi 30k felan bu kasilcak bi rakam ama elite moblarla hadi duzlerle kasiorsun dielim 250 xp aliorsun yapiorsun sen hicmi olmuorsun yemek yemiorsun armor dmg yedigi zaman tamire gitmiorsun?neyse uzatmaya gerek yok ben 60 a kadar fire ile gittim MC ye de fire mage ile giriorum MC ZG trinketlerle 150 spells up potionla ice mage in attigi 3 4 tane buyuye critliorum...

Aoe pulla ortalama bir pullda 8 mob çekiyorum . GErçi levelim arttı iice şu an ama istiyosan gel shadowsonga nasıl yapıldığını gösteriyim zaten grindimi görenler direk /clap /cheer yapıyorlar .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage
GUNZ LVL 1x Gunslinger

[Bu mesaj Dunedain tarafından 09 Kasım 2005 08:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

50 51 arası 150 k kusurdu yanlış hatırlamıyorsam , 55 olurkende 175k gibi bişey üstemişti yani 650kdan çok daha fazlasını aldım . Birde hiç hoşlanmadım üslubundan sen ne beni tanıyorsun ne de bu oyunu ne kadardır oynadığımı biliyorsun . Sen fireı tercih etmişssin ama ben tek tek kesmeyei amelelik olarak gördüm . Artı reslendiğim yer ve tamir yerim farm yaptığım yerin çok yanında , 4 tane 16 slotluk çantamda var satış için npcyede olduğunda az gittim . Bilmeden konuşmak cahilliktir arkadaşım . Fire buildde single target için son derece iyidir senin building iyi benimki kötü gibi sidik yarıştırmanın anlamı yok . Ama ice aoe için açık ara daha iyi firedan zaten fire single için tasarlanmış .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage
GUNZ LVL 1x Gunslinger

[Bu mesaj Dunedain tarafından 09 Kasım 2005 08:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bejawe, 08 Kasım 2005 17:02 tarihinde demiş ki:
said:
FreEmoon, 07 Kasım 2005 19:04 tarihinde demiş ki:
Sen blizzard, blink,frost nova, conofcold,blizzard, arcane exp spawn combosuyla yaratıları keserken hangi mob sana dokunabiliyoki, hiç biri yanına bile yaklaşamıyo bunu hp ile armor ile bi alakası yok sadece mana pool ile alakası var.

Oncelikle bu dediklerimle igliside war arti bunlarin hepsini nasil yapabilceksin onu soruorum birde mage karakterin yok bunnari dediginde gore lutfen yorumlarini baska topiclere yaz (kendi class in hakkinda tabi oynuorsan bu oyunu) kulaktan dolma seyleri buraya yazmayin....

Öncelikli olarak iğrenç bi üsluba sahip olduğunu sölemek ve arkadaşınla konuşmadığını hatırlatmak gereği duyuyorum, sonrada istersen istediğin zaman gel sana oyun nasıl oynanılır, okuyarak ve çalışarak ne nasıl yapılır göstereyim. Biz senin gibi bu oyunu bi yol belirleyip o yoldan başka yollardan haberimiz olmadan oynamıyoruz, paticikde yada diğer forumlardaki insanların tecrübelerini okuyup, bize sunulan eleştirileri dikkate alıp, bu oyunu oynayaraktan çok okuyarak ve anlıyarak öğreniyoruz. Yaşayarak uzman olunsaydı sen bile olabilirdin. Burdan da "ben herşeyi herkezden çok biliyorum" demenin deil de "nasıl biraz daha çok şey öğrenirim" demenin insanı daha bilgili yaptığını öğrenmiş oldun. Gene karlı bitirdin bu günü hergün bişey öğrenme şansın olmuyor yazdıklarından anladığım kadarıyla.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

Aslına bakarsak bazılarımız gerçekten bilgilerini sunmayi ve tartişmayi bilmiyorlar...

Neyse yardımlarınız için teşekkür ederim,genelde atışma tarzında olan bu konu bile gerçekten yararlı olacak bilgiler verebilecek düzeyde.

Tekrar teşekkür ediyorum,ekleyeceklerinizi merakla bekliyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dunedain, 09 Kasım 2005 08:54 tarihinde demiş ki:
50 51 arası 150 k kusurdu yanlış hatırlamıyorsam , 55 olurkende 175k gibi bişey üstemişti yani 650kdan çok daha fazlasını aldım . Birde hiç hoşlanmadım üslubundan sen ne beni tanıyorsun ne de bu oyunu ne kadardır oynadığımı biliyorsun . Sen fireı tercih etmişssin ama ben tek tek kesmeyei amelelik olarak gördüm . Artı reslendiğim yer ve tamir yerim farm yaptığım yerin çok yanında , 4 tane 16 slotluk çantamda var satış için npcyede olduğunda az gittim . Bilmeden konuşmak cahilliktir arkadaşım . Fire buildde single target için son derece iyidir senin building iyi benimki kötü gibi sidik yarıştırmanın anlamı yok . Ama ice aoe için açık ara daha iyi firedan zaten fire single için tasarlanmış .

lol takilin sen beni hic ama hic tanimiorsun siz daha oyun eu ya gelcek oynicaz derken biz US de Warsong serverinda oynuorduk tmm mi koc sen gel bizim servera ben sana gostereyim kimin nasil oynadigini bu oyunu oynayali daha 3 4 ayiniz oluor sekilden sekile giriorsunuz bu forumlarda ve hala daha yalan soyledigini dusunuorum ice a aoe icin gidiceksiniz diorsun yapamazsin aoe ile 8 9 tane adam hikaye neymis applaud yapiorlarmis onu yapiorlarmis bunu yapiorlarmis bosver arkadasim siz takilin ubrs solo layin baron farm yapin hatta 5 li bi party le gir cik gir cik baronun mountu dusurusunuz takilin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...