Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Ben "road-trip" kategorisindeki filmlerden tavsiye etmenizi istorum. Hani anlatmak istediğim, başrolümüz süper arabasıyla yoldadır.Birden benzini biter ve kasabaya uğrar.Ardından asıl elemanla tanışır ve kötülerin bunun peşinde olduğunu anlar.Sonra sonuna kadar yolda devam edecek bi macera başlar.Upuzun ve kırların arasından geçen yollar, bol bol gün batımı pozları ve tükenmeyen asfalt kokusu =][signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -Hay muchos de falses; -Pero hay apenas una verdad.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Garbage adlı film güzeldir. Bir grup gencin saçmalamaktan başka işi yoktur. Ve grubun başından geçen hikayeler anlatılır. çok sinirim biliyorum..[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Onu izlemiştim.. Başka tavsiyeler beklerim.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -Hay muchos de falses; -Pero hay apenas una verdad.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar