sunthewitch Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 off eski sevgilimin kokusunu özledim kazağımın sol omuz tarafında hala kokusu var yıkamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Giovanni, 11 Kasım 2005 23:16 tarihinde demiş ki: bazen ultima kokuyo lan evet bu çok doğru tespit nedeni ultima oynarken ya da bi gün ultimaya kendini çok kaptırmışsındır ve o gün o yerde o koku vardır o yüzden. Mesela ben Nelly-Dilemma şarkısını duyduğumda hep uo gelir aklıma .[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 koku feci onemli bisey ya...[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Kokuyosa Kimyadır....[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Antimodes52, 12 Kasım 2005 00:57 tarihinde demiş ki: Koku fetişim var. Kokusuna deli olduğum kadınlar oluyor. +1 eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ben alamıorum yemek kokularını hatta hıc bı kokuyu dodugumdan beri burnum tıkalı öehh:([signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 evt bu çoğu kişide var sanırım ama sende biraz abartı olmuş. ^^[signature][hline] Jayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Sizinle ava çıkmak lazım :D Şaka bir yana ne biliyim insanların kokusunu asla dogru düzgün alamamışımdır sinüzitten olsa gerek :p[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 bazende çok ama çok güzel kokular sizin için pek hoş şeyler hatırlatmaz ve kokudan iğrenirsiniz o kokuyu duydukça o günler aklınıza gelir hoş olmaz tecrübeyle sabittir[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 editt... [Bu mesaj irin tarafından 13 Kasım 2005 17:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: khalad, 13 Kasım 2005 14:13 tarihinde demiş ki: Sizinle ava çıkmak lazım :D Şaka bir yana ne biliyim insanların kokusunu asla dogru düzgün alamamışımdır sinüzitten olsa gerek :p ehehhh yok valla ya harbi bozdum ben,aksamları eve sitenin icinden donuorum,heryerden yemek kokusu gelio:kızartma,pırasa,kofte işte o zaman muthiş oluo..hergun okulda yemekte ne oldugunu da asagı(yemekhane) inmeden anlayabiliorum:P[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar